Spraymale lysbryter

Nå slipper du å irritere deg over de synlige lysbryterne eller stikkontaktene på veggen. Vi viser deg hvordan du kan spraymale de i samme farge eller med mønster.

Video

Alle har lysbryterer eller utallige hvite stikkontakter som er veldig synlige på veggen. Tenk igjennom om du ønsker at de skal være ton-i-ton med veggen eller et lekkert mønster som gjør den til et lekkert element på veggen. 

Dette trenger du:

  • Hansker
  • Pappeske/eller stå ute
  • Rengjøringsmiddel
  • Klut
  • Maske/beskyttelse
  • Spraymaling grunning
  • Spraymaling farge

 

Scanox Quick Bengalack Grunning Spray

Quick Bengalack Grunning Spray

Quick Bengalack Grunning Spray er en robust og rusthindrende grunning som sikrer det beste underlaget. Etterbehandles med 2 strøk Quick Bengalack Universal. Den er utmerket til alle underlag av metall og gir god heft til underlag som tre og hardplast. Grunningen gir et silkematt utseende og kan benyttes som toppstrøk alene, men da med 3 strøk.

0,4 liter
199,-
På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
498,- pr. liter
Scanox Quick Bengalack Spray

Quick Bengalack Spray

Spray er enkelt og gøy! Quick Bengalack Universal Spray er det ideelle valget når du vil redesigne og fornye ting du er glad i. Den er spesielt egnet for gjenstander med krinker og kroker der en pensel ikke kommer til og gir en flott og slitesterk overflate. Med spray kan du velge mellom mange tidsriktige og populære farger. Alt kan fornyes! Overmalbar på 5 min og overflatetørr på ca 1 time. Raskt og enkelt!

0,4 liter
179,-
På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
448,- pr. liter

Vask

Det første du må gjøre er å vaske lysbryteren du skal spraye. Hvis du spraymaler på en skitten eller støvete overflate vil dette bli synlig på det ferdige resultatet. Vi anbefaler Jotun Spesialvask før maling, den er rask og enkel å bruke.
spraymaling lysbryter

Grunning

Grunning er viktig for å sikre god heft og at topplaget med spray holder i mange år. Husk å bruk støvmaske om du sprayer inne, hvis ikke så er det perfekt å gjøre denne jobben ute.
spraymaling

Påføring

Hold 20 – 30 cm avstand fra det du sprayer og spray tynne strøk. Spray heller 4-5 tynne strøk, enn kun 1 strøk. Da risikerer du drypp og rennemerker. Du får også en fyldigere farge vet flere tynne strøk.
spraymaling lysbryter

Farge

Vi har valgt fargen Havgud som går ton-i-ton med veggen. Finne den fargen som passer til din vegg.
spraymaling lysbryter
Du kan også lage et eget mønster på lysbryteren ved hjelp av maskeringstape!

Mønster

Ønsker du et lekkert mønster på lysbryteren kan du bruke maskeringstape. Del de inn i smale striper og legg de på kryss og tvers over lysbryteren. Videre venter du ca. 10 min før du fjerner tapen og lar lysbryteren tørke i ca. 1 time.
lysbryter spraymaling

Tips

Dette kan du gjøre med alle lysbryterne i huset, men stikkontakter kan også spraymales i ulike farger og mønstre. Så slipper de å være hvite og synlige i rommet.
spraymaling lysbryter