Malersprøyte

Malersprøyter egner seg til større og mindre oppgaver i hjemmet, er allsidig og kan brukes til tak- og veggmaling, olje og beis. 

 • Wagner Malesprøyte W575

  Wagner Malesprøyte W575

  Wagner Universal W575 er en praktisk og håndholdt elektrisk malesprøyte som egner seg til små og mellomstore prosjekter. Passer like godt til kurvmøbler og gjerder, som til stueveggen. Det medfølger to sprøyter med forskjellige dyser. En dyse for tyntflytende produkter og en dyse for rullekvaliteter. Med Wagner W575 går jobben raskt, det er enkelt å komme til på vanskelige flater og resultatet blir jevnt og pent. Den er også enkel å rengjøre etter bruk

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  2 999,- pr. stykk
 • Wagner Malersprøyte 150 HEA Airless

  Malersprøyte 150 HEA Airless

  Wagner 150 HEA er en malesprøyte av proff -kvalitet for gjør-det-selveren Enkel maskin og håndtere uten mange forskjellige innstillinger. Krever ingen forkunnskaper. Maleprojektene vil gå mye fortere. Medfølger 7,5 metrer slange, sprøytehåndtak og 2 forskjelige dyser.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  5 299,- pr. stykk
 • Wagner Malesprøyte Universal W690 Flexio

  Wagner Malesprøyte Universal W690 Flexio

  Wagner Malesprøyte Universal W690 Flexio er en praktisk og fleksibel elektrisk malesprøyte som påfører malingen jevnt og gir et godt resultat. Sprøyten kan brukes både ute og inne, og egner seg til små og mellomstore prosjekter. Takket være teknologien Flexio, gir sprøyten full dekning med ett strøk. I-SPRAY dysen gir meget bra forstøving, selv med tyktflytende væsker. Kan brukes med alle vann- og løsemiddelbaserte produkter. Sprøyten kan festes over skulderen eller plasseres på bakken for praktisk, uanstrengt maling. Dyseforlenger medfølger for å unngå ekstra belastning på kropp, og for å gi et raskere resultat. Med W690 går jobben går raskt, det er enkelt å komme til på vanskelige flater og resultatet blir jevnt og pent. Sprøyten er også enkel å rengjøre.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  2 699,- pr. stykk
 • Wagner Malesprøyte 275M

  Wagner Malesprøyte 275M

  Wagner 275 M er en kompakt malesprøyte med praktisk bærehåndtak. Med teknologien High Efficiency Airless har den redusert sprøytetrykk for maksimal kontroll , lengre levetid og opp till 55% mindre sprøtetåke. Sprøyten egner seg til større oppgaver både utendørs og innendørs. Den kommer med 9 meter slange, og en innsugslange som plasseres direkte i malingsspannet. Medfølger 2 sett dyser og filter beregnet for de fleste nordiske malinger

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  9 999,- pr. stykk
 • Wagner Tilbehør - Dyse

  Wagner Tilbehør - Dyse

  Dysen passer till Control Series Pro 250M, 350M, 250R og 350R. Se beskrivelse for 313, men bredere spraybredde.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 1 049,- pr. stykk
 • Wagner Malersprøyte 350 M Airless

  Malersprøyte 350 M Airless

  HEA airless system egner seg til større oppgaver i hjemmet og landbruket. Praktisk trillevogn med 15m slange, 110 bar-1,5 ltr/min, 600 watt

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  12 999,- pr. stykk
 • Wagner Tilbehør - Dyseforlenger

  Wagner Tilbehør - Dyseforlenger

  Wagner dyseforlenger 30 cm er veldig praktisk til overflater som høye vegger, tak og terrassebord. Unngå ekstra belastning på kropp, og få et raskere resultat. Forlengeren kommer sammen med dyseholder, og passer til følgende malesprøyter i Control-serien: 150, 250, 275 og 350.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  1 749,- pr. stykk
 • Wagner Malesprøyte Forlenger til Wagner Malesprøyte

  Wagner Malesprøyte Forlenger til Wagner Malesprøyte

  Wagner malesprøyte forlenger tilpasset "Click & Paint" håndtak. Passer til Wagner W575 og W590. Wagner malesprøyte forlenger er et ergonomisk forlengelseshåndtak tilpasset sprøyter med "Click & Paint" håndtak, slik som Wagner W575 og W590. Gjør jobben lettere ved at man unngår å bøye seg eller bruke stige. Ideell til gulv og tak. Enkel montering mellom håndtak og dyse. Like enkel å holde ren som de andre produktene fra Wagner. Mål (LxHxB) 34,6x28,2x7,8 cm. Vekt 839 g

  Bestillingsvare, kontakt butikkTilgjengelig for klikk og hent
  699,- pr. stykk
 • Wagner Tilbehør - Filter L-XL Hvit 2 stk

  Wagner Tilbehør - Filter L-XL Hvit 2 stk

  Wagner Filter L-XL hvit 2-pkn egner seg best til rullekvaliteter. Filteret er nødvendig for å unngå driftsstopp mellom slange og pistol, samt for å få den beste overflatefinishen. Filteret passer til Control-serien 150, 250, 275 og 350, Airless Sprayer Plus, Project Pro 117/119 og PowerPainter 60/90.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  499,- pr. stykk
 • Wagner Tilbehør - Filter XS-S Rød 2 stk

  Wagner Tilbehør - Filter XS-S Rød 2 stk

  Wagner filter XS-S rød 2-pkn egner seg best til penselkvaliteter. Filteret er nødvendig for å unngå driftsstopp mellom slange og pistol, samt for å få den beste overflatefinishen. Filteret passer til Control-serien 150, 250, 275 og 350, Airless Sprayer Plus, Project Pro 117/119 og PowerPainter 60/90.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  499,- pr. stykk