Uterom med fargerike tekstiler

Farger til uterommet

Uterommet kan innredes like personlig, komfortabelt og fargerikt som resten av huset. Ta med innerommet ut!

Rød terrasse

Hvem vil ikke ha denne nydelige atmosfæren i sin egen hage ? Har har vi kombinert fargen kløverblomst med røde og blå tekstiler.
Terrasse med rødfarger

Grønne tekstiler

En sommerstue er et deilig sted å være, du får den gode følelsen av å være ute. Myke deilige tekstiler i naturens egne farger gjør følelsen av å være ute, enda større. Lag en herlig mix med krukker, planter og tekstiler i forskjellige mønster. Disse utemøblene fra Ikea er malt i fargen Furu FR1409.
Terrasse med grønne tekstiler

Sølvgrå terrasse

Ønsker du deg en terrasse med en flott sølvgrå patina, akkurat som vakkert gammelt trevirke? Med den miljøvennlige tre beskyttelsen Sioo:x, får du et naturlig sølvgrått utseende med behagelige flisefrie overflater. Treoverflaten blir flottere jo lengre tid som går, og står imot slitasje, vær og vind selv under de mest krevende forhold. Behandlingen motvirker smuss, mugg, alger og råte i trevirket.
Terrasse med SIOO:X

Utegulv

Bergo XL er praktiske gulvplater som egner seg perfekt til terrassen, verandaen og balkongen. Bergo gulv er ment for deg som setter pris på et pent kvalitetsgulv du kan legge selv. De klikkes sammen med en gummiklubbe, og kan enkelt kuttes dersom du trenger å tilpasse dem. Husk å få med deg kant- og hjørnelister; de gir en pen avslutning til gulvet.
Utegulv til terrasse

Pastellfarger

Et godt tips er å bruke fargen på huset videre i tekstiler og puter på terrassen. Bruk farger som er fin med hovedfargen på veggen. Her har vi brukt pastellfarger som matcher godt med den gule veggfargen.
Terrsasse med pastellfarger

Ruter

Nå er det farger og mønster som står i fokus. Å male ruter på terrassegulvet er ikke for hvem som helst, men har du lyst og tålmodighet, får du en helt personlig terrasse. Det beste av alt er at det er gjort på noen dager, og du kan nyte det vakre gulvet resten av sommeren.
Terrasse med ruter

Detaljer

Selv blomsterkrukker kan tilpasses ditt uterom med litt maling. Hent opp mønster og farger fra tekstiler, eller spill på alle fargene som møter deg når du åpner døren. De små detaljene gjør det spennende og ikke minst personlig.
Malte hagekrukker

Fargepalett til terrassen

Denne terrassen har en nøytral og diskret fargepalett, med Antikkhvit FR6100 på veggene og Elvebredd FR4005 på gulvet. Paletten utgjør et godt og holdbart utgangspunkt for spennende og kreative fargekombinasjoner i detaljene. Her er den duse blåfargen brukt som bakgrunn for andre friskere farger. Grønt gir sammen med kontrastfargen Korall, et lekent og uformelt uttrykk.
Terrasse med fargerike tekstiler