Uterom med fargerike tekstiler

Farger til uterommet

Uterommet kan innredes like personlig, komfortabelt og fargerikt som resten av huset. Skap en forlengelse av hjemmet med et innbydende uterom du har lyst til å oppholde deg i. Bli inspirert til hvordan du kan ta med innerommet ut!

Varme farger til terrasse

En sommerstue er et deilig sted å være, du får den gode følelsen av å være ute. Myke deilige tekstiler i naturens egne farger gjør følelsen av å være ute, enda større. Lag en herlig mix med varme farger på krukker, planter og tekstiler i forskjellige mønster. 

Foto: Jotun As

Terrasse med varme farger

Moodboard til terrasse

Lag deg et moodboard også til uterommet. Slik får du et overblikk over fargevalgene og elementene du vil få med. Hvilken farge skal markisen ha? Hvilken beisfarge skal terrassen ha? Og hvilken farge skal putene i hagemøblene ha?

Et godt tips er å bruke fargen på huset videre i tekstiler og puter på terrassen. Bruk farger som er fin med hovedfargen på veggen. Her har vi brukt lys grønn, hvit, grå, svart og tekstiler som matcher godt med den gule veggfargen.

Terrsasse med pastellfarger

Pergola

For å virkelig dra innerommet ute, er pergola en god løsning. Her kan du skape et lunt rom til varme sommerdager, og lune sommerkvelder. Før du setter i gang med byggingen bør du vurdere ditt uterom, gjør mål, lag skisser og moodboard. Dette er like viktig som når du pusser opp innendørs. Tenk på komfort, stil og farger som du ønsker å bruke. Skal uteplassen brukes til å spise, sitte godt eller sole seg? Det er mange behov å ta hensyn til. Med pergola kan du skape ulike soner for hyggelig samvær. 

Terrasse pergola

Sølvgrå terrasse

Ønsker du deg en terrasse med en flott sølvgrå patina, akkurat som vakkert gammelt trevirke? Med den miljøvennlige trebeskyttelsen SiOO:X, får du et naturlig sølvgrått utseende med behagelige flisefrie overflater. Treoverflaten blir flottere jo lengre tid som går, og står imot slitasje, vær og vind selv under de mest krevende forhold. Skap stemningen av grå svaberg som glitrer i solen hjemme på terrassen.

Terrasse med SIOO:X

Uteputer

Hos Fargerike finner du et bredt utvalg tekstiler, som også kan sys på mål til vakre uteputer. Sett prikken over i´en i uterommet med sommerlige tekstiler i friske farger. Besøk din nærmeste Fargerike-butikk for å se utvalget. 

Tekstiler uteputer