Barnerom gult grønt

Farger til barnerom

Hovedingrediensen til å lykkes med innredningen på barnerom er å la barnet ta del i fargevalgene. Vi gir deg inspirasjon til hvordan du lykkes med å velge ut og sette sammen farger til barnerom. La barna glede seg over farger og ikke minst gi kreative løsninger liv!

Nøytrale farger til barnerom

Ønsker du å bruke nøytrale farger til barnerommet er Prisme FR1353 perfekt farge. En nydelig, greige farge med hint av grønt. I dette rommet vil interiør og tekstiler komme godt frem sammen med fargen, hvor du kan tilføre mer fargesterke detaljer etter ønske.

male barnerom

Grønt barnerom

Velg en tidløs farge som barnet ditt kan like lenge og ikke bli lei av etter noen år. Dempede farger gjør barnerommet rolig, men likevel lekent. Med lette og duse farger, og enkelte sterkere fargeinnslag kan man tilrettelegge for både ro og kreativitet. Stille FR1416 er en sval grønnfarge som skaper et rolig bakteppe på barnerommet.

Barnerom i blå og grønne farger

Farger til de minste

Velg en nøytral og litt mer dempet farge på veggene. Og prøv deg frem med fargerike detaljer. Disse søte barnesengene er malt i Duggvått Gress FR1224 og 1001 Natt FR2166. Dette skaper spennende kontraster og fargeglede i rommet.

Gult barnerom

Gammelt og nytt til barnerommet

Et barnerom trenger ikke alltid være fargerike og med masse sterke farger på veggene. Har du gamle møbler du ønsker å bruke om igjen, kan du male utvalgte detaljer og eller hele møblet. Slik kan du gi barnerommet personlighet og tilføre farger i små doser.

Blå barnerom

Tekstil til barnerom

Fargesett barnerommet med tekstiler du enkelt kan bytt ut med tiden. Hos Fargerike finner du tekstiler og metervare fra Prestigious Textiles, med gøyale og fargerike mønstre til barn. Få skreddersydd gardiner, sengetepper, puter og mer til barnerommet etter dine mål og ønsker. Besøk din nærmeste Fargerike-butikk for å se vårt utvalg tekstiler til barerommet.

Tekstiler barnerom