Barnerom med rosa detaljer

Farger til barnerom

Hovedingrediensen til å lykkes med innredningen på barnerom er barnet selv med litt hjelp! Vi gir deg inspirasjon til hvilke farger dere kan male barnerommene. La barna glede seg over farger og ikke minst gi kreative løsninger liv!

Grønt

Velg en tidløs farge som barnet ditt kan like lenge og ikke bli lei av etter noen år. Duse farger gir en personlighet, men tekstiler og andre interiørartikler vil fremheves.
Barnerom i blå og grønne farger

Rosa

Er det rosa som gjelder, da er Peon en nydelig og delikat farge. Har barnet ditt alltid drømt om himmelseng så finnes det mange kreative måter å realisere denne drømmen.
Jenterom i rosa

Beige

Tips: Du kan kombinere to farger på barnerommet, som skaper en mer leken effekt i duse kombinasjoner. Vi har også malt et morsomt mønster langs sengekanten som gjør barnerommet mer personlig. Sengen er malt i samme farge som nedre del av veggen fargen Demring.
barnerom beige mønster

Nøytrale farger

Ønsker du å bruke nøytrale farger til barnerommet er Prisme perfekt farge. En nydelig, greige farge med hint av grønt. I dette rommet vil interiør og tekstiler komme godt frem sammen med fargen.
male barnerom

Prikker

Finn et morsomt mønster som du enkelt kan male på veggen. Vi har tegnet noen fargerike prikker i et hjørne for å gjøre rommet litt mer lekent.
Farger
farger barnerom

Fargerikt

Mal favorittfargen til barnet ditt på veggen, og sett andre farger på detaljer som stoler og sengen. Dette gir et lekent rom som gir glede og ønske om å tilbringe mer tid på barnerommmet.
Barnerom i fargen lavendel