Populære beige farger

Populære beige farger

Beige farger går aldri av moten her i Skandinavia. Her kan du se de mest populære veggfargene i beige hos Fargerike.

Beige soverom

På soverommet vil beige farger virke lune og svale. Et perfekt valg om du ønsker en lys farge til soverommet, men vil unngå det helt hvite.

Naturlig Hvit er en lys farge med en skitten patina som oppleves som vakker beige på veggen. En spesielt populær veggfarge hos Fargerike. Den skaper et klassisk uttrykk, og gir rom for å enkelt innrede med din personlige stil på interiør. 

Naturlig Hvit gjør seg spesielt godt med beige ton-i-ton på tekstiler og teppegulv, og naturmaterialer som strå, jute og bambus. 

Naturlig Hvit beige soverom

Klassisk stil på soverommet

Beige farger har lenge vært blant våre mest solgte farger. Beige er en evig favoritt i de nordiske hjem og et enkelt valg for mange, da beige danner et lunt uttrykk i hjemmet. Beiger fargenyanser er også anvendelig i flere ulike rom, både hjemme, på fjellhytta eller i sommerhuset. 

Fransk Perle er en populær beigefarge som passer perfekt for å skape rolig atmosfære på soverommet. En myk og varm tone som skaper et klassisk uttrykk med Perfekt Hvit på lister og andre detaljer.

Fransk perle beige soverom

Trendy beige stue

Beige er en populær farge som kan være maskulin eller feminin, dominerende eller nøytral, sart eller sterk. Det er ikke uten grunn at beige lenge har vært en favoritt. Du får varmen og atmosfæren som særpreger beige, uten at det blir kjedelig.

En stue malt i fargen Hare skaper et vakkert bakteppe om du ønsker å innrede med beige ton-i-ton-farger. Hare er en beigefarge som oppleves litt grå, men gjør seg godt med andre nyanser i beige på interiør. 

Sofa fra Møbelringen.

Hare beige stue

Rosa og beige

Beige farger passer også inn i fargerike hjem. Du kan skape den trendy beige stilen selv med små fargerike innslag på interiør og detaljer. Denne stuen er malt i populære Sjokolademelk, men rommet fremstår likevel som fargerikt og interessant. Både rosa, grønn og rød på detaljer gjør seg godt med beige, og skaper et ungt og trendy uttrykk.

Sjokolademelk beige stue

Beige panel

Det finnes mange nyanser av beige toner, men noen gir mer varme til rommet enn andre. Serengeti har blitt en av det mest populære fargene hos Fargerike, både på slettvegg og panel.

I kombinasjon med Perfekt Hvit, gir den et forfriskende og rent uttrykk. Den egner seg godt som kontrast til mørke gulv og detaljer i gull og farget glass.

Rust pute i bouclé, og møbler fra Jakobsdals.

Serengeti beige stue

Gråbeige farge

Lun Greige er fargen for deg som ønsker det lyst, men vil unngå grå eller helt hvitt på veggene. Lun Greig gir varme til rommet, uten å være for beige. En farge som har blitt et svært populært valg for de som ønsker en nøytral vegg, som gir rom for å skape en personlig stil på interiør. 

Beige stol Madame fra Festival og puter fra Jakobsdals. Alt hos Fargerike.

Lune greige beige panel

Gyllen beigefarge

Å velge beige farger til stuerommet er et trygt og populært valg. Dette gir lunhet og farge til rommet, uten å kreve for mye av oppmerksomheten vår. Beige veggfarger i stuen er også en god kombinasjon om du har en favorittsofa i grå eller brun.

Sanddyne er en gyllen beigefarge som heller mot gult. En farge som vil variere i ulikt lys igjennom døgnet, men likevel oppleves som en god basisfarge i de fleste rom.

Sofa fra Møbelringen.

Sanddyne stue beige

Beige farger fra Jotun

Beige farger fra Jotun er også favoritter hos kundene til Fargerike. Fargen Soft er en svært populær farge, som vist i dette vakre stuerommet. Soft er en gyllen beigefarge som fungerer utmerket som basisfarge. Sammen med Silke og Impression skapes et sobert og trendy uttrykk med farger ton-i-ton.

Foto: Jotun As

Soft stue beige jotun

Mørkere beige

Soothing beige er en mørkere beigfarge, men likevel svært populær. En farge fra Jotun som skaper lune rom, og er nydelig i kombinasjon med frisk gul som Fresh Pasta eller duse rosa toner. 

Foto: Jotun As

Soothing beige kontor jotun

Beige og hvit

Washed linen fra Jotun er en av de mest populære beigefargene i vårt sortiment. En farge som er lett å like, og som sklir rett inn i de fleste hjem. Den skaper vakre overflater i en nøytral farge, og er akkurat passe myk og lun på veggen. En farge som er god i kombinasjon med grønntoner, og vil få de grønne potteplantene dine til å skinne i rommet.

Fargen kan minne litt om Kalk, men er noe mindre rødlig. Det betyr at den passer langt bedre til Egghvit og Bomull som er standard hvitfarger på listverk og dører.

Washed linen jotun kjøkken

Beige og svart

Marrakesh er også en populær farge som har vært på topplisten lenge. En litt rødlig beigefarge, som vil fremstå som varm på veggen. Fargen gjør seg godt med andre toner i beige eller brunt. Den passer i tillegg for å skape ton-i-ton med beigefarger, eller med svarte kontraster på interiørdetaljer.

Foto: Jotun As

Marrakesh beige kontor