Elektroverktøy

 • Wagner Malersprøyte 150 HEA Airless

  Malersprøyte 150 HEA Airless

  Malersprøyte 150 HEA Airless System er en lett og hendig maskin som ikke krever forkunnskaper. Med HEA-teknologi (High Efficiency Airless) har den redusert sprøytetrykk for maksimal kontroll, lengre levetid og opp til 55 % mindre sprøytetåke. Sprøyten egner seg til større og mindre oppgaver i hjemmet, er allsidig og kan brukes til tak- og veggmaling, olje og beis. Det medfølger 7,5 meter slange, sprøytehåndtak og 2 dyser. Maksimalt trykk: 110 bar. Effekt: 350W. 0,9 l/min.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  4 949,- pr. stykk
 • Stanley Stenderfinner S300

  Stanley Stenderfinner S300

  Stanley S300 stenderfinner har bakgrunnsbelyst LCD-display for enkel avlesning ved dårlig lysforhold. Inklusive søkefunksjon for jernholdige metallmateriell opp til 75 mm. Andre metaller 38mm. Elektriske ledninger 51mm. Finner senter på stender. Lyd- og lyssignal. Batteritype 9v ( følger ikke med)

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  559,- pr. stykk
 • Stanley Krysslinjelaser Cubix

  Stanley Krysslinjelaser Cubix

  Praktisk krysslinjelaser fra Stanley med et arbeidsområde på hele 12 meter og nøyaktighet på +/- 0,6 mm/m. Krysslinjelaseren er IP50 klassifisert som beskytter mot støv, utstyrt med pendellås for sikker transport og 1/4 tomm gjenge for montering på stativ. Krysslaseren projiserer en horisontal og en vertikal linje. Inkluderer Quicklink brakett system og myk pose. 2xAA batterier.

  Ikke på nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  769,- pr. stykk
 • Wagner Malersprøyte W590 Universal

  Malersprøyte W590 Universal

  Hvis du planlegger et større maleprosjekt innendørs, er sprøytesystemet W590 noe for deg. Det følger med to sprøytepistoler – til hhv. tykt- og tyntflytende materialer. Slik at du kan sprøyte både veggmaling, lakk og trebeskyttelse.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  2 749,- pr. stykk
 • Black & Decker Betteri 2AH Lithium 18V

  Batteri 18V 2.0Ah Lithium Ion. Passer 18V Li-Ion systemet - frihet uten ledning

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  829,- pr. stykk
 • Lena Lighting Arbeidslampe LED 17W

  Arbeidslampe LED 17W

  Kompakt LED arbeidslampe, gir deg en stabil arbeidsbelysning. Laget i copolymer med gummi. Glasset er av frostet pvc med anti-refleks og UV filter. Slipper igjennom 80% av lyset fra diodene. Lampen er med fot og med mulighet for å feste på Future universal stand

  Ikke på nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  699,- pr. stykk
 • Black & Decker Slipemus u/batt

  Black & Decker Slipemus u/batt

  Slipemus med comfort Grip som hjelper til å redusere tretthet. Den har 2 grepsposisjoner gjør bruk lettere og mer behagelig for både horisontale og vertikale applikasjoner. Best i klassen hastighet på 12 000 * OPM for raskere avvirkning. Musdesign gjør at det er enklere å komme til på vanskelige steder. Ny design på pose, finere mesh papir, bedre luftstrøm og støvoppsamling. Utskiftbar fingertupp for å nå trange steder.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  819,- pr. stykk
 • Black & Decker Black & decker Hurtiglader + 1,5AH batt

  Black & decker Hurtiglader + 1,5AH batt

  Lader er kompatibel med både 14,4 og 18V batterier. En del av 18V Li-Ion systemet - frihet uten ledning.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  829,- pr. stykk
 • Black & Decker Drill 18V

  Black & Decker Drill 18V

  Sterk og kompakt drill fra BLACK+DECKER. 10 momentinnstillinger for perfekt kontroll ved boring i tre, metall, plast og alle skruoppgaver. Variabel hastighet, 2 gir. Fjærbelastet batterisystem for raskt og enkelt batteribytte. Anti slip grep for komfort og god kontroll. LED arbeidslampe lyser opp arbeidsområdet når drillen er i bruk. Leveres i koffert. Leveres med 2 batterier og koffert.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  1 319,- pr. stykk
 • Stanley Kysslinjelaser Cubix m/stativ

  Stanley Kysslinjelaser Cubix m/stativ

  STANLEY krysslinjelaser med16M arbeidsområde. Rød stråle laser diode gir full lysstyrke for synlighet og utvidet arbeidsområde. Nøyaktighet + / - 6mm på 10m og selvnivellerende til + / - 4 °. Klassifisert til IP50 for å beskytte mot støv og pendellås for sikker transport. 1/4-gjenge gjør at enheten kan monteres på et stativ. Bruker 2 x AA batterier (følger med). Inkluderer Quicklink brakett system, stativ og myk pose. Projiserer en horisontal og en vertikal linje for å opprette en krysslinje.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  1 429,- pr. stykk