Vask & rengjøring

Rengjøring og beskyttelse av overflater i hus og hjem kan gjøres med ulike produkter. Spesialprodukter for soppfjerning, kalkfjerning og rens av møbler er eksempler på vaskeprodukter i vårt sortiment.

Herdins Textile Colour Multi Fibre 60 gr

Herdins Textile Colour Multi Fibre 60 gr

Med Herdins Textile Colour multi fibre kan man farge mange forskjellige materialer. Det er en kombinert direkte- og syrefarge som farger bomull, lin, viskose, ull, silke og polyamider (f.eks. Nylon). Velg Herdins Textile Colour multi fibre når du skal farge andre materialer enn bomull, lin og viskose, eller når du skal farge kun en liten mengde og ikke behøver så mye farge. Holder til mellom 250 og 500 gr. tøy, avhengig av ønsket nyanse.

1 liter
88,-
På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
Krefting Plumbo Hygienisk Rengjøring Desinfeksjon - 750 ml

Plumbo Hygienisk Rengjøring Desinfeksjon - 750 ml

Plumbo Hygienisk Rengjøring Desinfeksjon fjerner det som vanlige rengjøringsmidler ikke tar. Dreper bakterier og virus. Fjerner sopp, mugg, algevekst, grønske, jordslag og vond lukt. Kan brukes på alle flater som tåler vann, også tekstiler og sko. Ikke merkepliktig produkt som er 99,9% biologisk nedbrytbart. Inneholder hverken alkohol, parfyme, parabener aller allergener. Trygt for deg, og et bra miljøvalg.

På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent