lamellgardin stue

Lamellgardin

Lamellgardiner er perfekt for store vinduer, de gir en god balanse av lysinnslipp og avskjerming. Gardinene kommer i klassiske eller spreke farger.

NB! Solskjerming kan bare bestilles i butikk. Besøk din nærmeste butikk og få hjelp av våre eksperter til riktige mål og riktig type solskjerming til ditt hjem.

Se video: Slik bestiller du måltilpasset solskjerming fra Luxaflex

Skreddersydde lamellgardiner

Som alle andre gardiner fra Luxaflex® blir lamellgardiner skreddersydd etter dine vinduer og mål. Dette gjelder også ekstra store vinduer og lameller til skråvindu.

Ofte er store vinduer plassert mot sør, noe som vekker behov for skjerming mot lys og varme – lameller på mål er derfor perfekt som gardin til store vinduer, da de enkelt justeres til å dekke hele eller deler av vinduet etter behov.

lamellgardin soverom

Lysinnslipp og avskjerming med lameller

Lamellene kan vinkles og beveges i små steg slik at du kan finne den perfekte balansen mellom lysinnslipp og skjerming. Eller trekkes helt tilbake når du ønsker åpne vindusflater.

I kolleksjonen velger du mellom hvit, aluminium eller svart skinne. Du velger også om lamellene skal ha den tradisjonelle bunnkjedet som går fra lamell til lamell, eller om du vil ha et mer stilrent uttrykk med innsveisede bunnlodd (uten kjede).

lamellgardin stue

Farger på lamellgardiner

Svarte lameller eller grå lameller – velg blant flere moderne farger, mønster og teksturer. Sett sammen flere detaljer for å lage en unik gardin med lameller på mål med personlig preg.

lamellgardin mørke

Automatiske lameller med motor

PowerView er den motoriserte versjonen som kan styres fra en fjernkontroll, app og justeres automatisk etter dine innstillinger. Elektriske gardiner som passer perfekt til store vinduer hvor det kan være vanskelig å stille lamellene selv. 

lameller motor

Lydabsorberende lamellgardiner

Dårlig akustikk og etterklang, som ofte forekommer i store åpne rom, utmatter tankene, kan gi hodepine og skape irritasjon. Med lydabsorberende vev i lamellgardiner forbedres akustikken betydelig. Både Riff-og Sedna-vevene absorberer så mye som 60% av lyden.

Besøk din nærmeste Fargerike-butikk for mer informasjon om lyddemping og lameller fra Luxafelx.

Lyddemping lameller

Lamell for store vinduer og skyvedører

Transparente og lystette lameller er et vakkert og praktisk alternativ og gir en enkel og fleksibel regulering av lysinnslipp og avskjerming, alt etter behov. Velg mellom 63, 89 og 127 mm brede lameller.

Våre butikker gir deg råd, tar mål og skreddersyr en løsning som er tilpasset perfekt til dine vindu og ditt hjem. Se lamellgardiner fra Luxaflex og bestill i din nærmeste Fargerike-butikk.

 

Se mer solskjerming hos Fargerike her.

lamellgardin stue