lamellgardin stue

Lamellgardin

Lamellgardiner er perfekt for store vinduer, de gir en god balanse av lysinnslipp og avskjerming. Gardinen kommer i klassiske eller spreke farger.

Slik bestiller du måltilpasset solskjerming fra Luxaflex.

Lysforhold

Lamellgardinene fra Luxaflex kan vinkles i ulike retninger for å gi det perfekte innslippet av lys i ulike settinger. Våre butikker hjelper deg gjerne med å finne dine behov og tilpasninger.
Butikker
lamellgardin soverom

Modeller

Lamellgardin har et stort spekter av valgmuligheter med moderne farger, mønstre og tekstur. Du kan velge ut ifra hvor mye lys du ønsker inn i rommet med mørkleggene eller transparente lameller.
lamellgardin stue

Betjening

Du kan vinkle og justere lamellgardinene dine på flere måter. Se hvordan. Det finnes flere ulike måter å betjene lamellgardiner på, enten manuell eller motordrevet. Den enkle betjeningen har en gardinstang som justerer lamellene frem og tilbake eller vinkler du i forhold til hvor mye lys du ønsker. PowerView er den motoriserte versjonen som kan styres fra en fjernkontroll og justeres automatisk etter dine innstillinger. Kontakt din nærmeste Fargerike butikk for veiledning.

Butikker
lamellgardin

Farger

Du kan velge ulik bredde på lamellene, som påvirker lysforholdet i rommet. Men husk at lamellgardinen kam kombineres med farger på interiøret eller veggen så blir det en del av helheten.
Butikker
lamellgardin stue