solskjerming ute

Solskjerming ute

Når solen kommer frem og varmen merkes på terrassen, er det tid for å tenke på uterommet og solskjerming.

Det er fint å kunne velge hvor mye sol du vil slippe inn eller skape en mulighet for skygge på terrassen når det er varmt. Vi viser deg ulike typer solskjerming som kan brukes til vindu, terrasse og uterommet.

Markise

Markiser har flere bruksområder, men de forbedrer innemiljøet, hindrer bleking av utemøbler og skjermer for solen. Finn nøytrale farger som går i ett med omgivelsene og husk at markisen også gir lunhet når solen har gått ned. Det finnes også ulike betjeningsmetoder for utvendig solskjerming. Ta kontakt med din lokale Fargerike butikk for bestilling av dette produktet.
Butikker
solskjerming markise

Terrasse

Ved å bruke en terrassemarkise kan du både skygge for solen, men også skape en lun plass til middager med venner og familien. Det finnes ulike farger på duken og rammen som kan tilpasses din bolig.
solskjerming terrasse

Uterommet

Royal tilbyr flere ulike design og betinginger på markise. Du kan velge en klassisk variant med gradjusterte armer som kan justeres mot sollyset. Ønsker du mer skjerming for solen finnes det et tillegg med nedsenket front til markisen, en rolldown funksjon.
solskjerming terrasse

Betjening

Det finnes en rekke betjeningsmetoder for utvendig solskjerming. Alt fra sveiv, bryter, fjernkontroll eller styring via app. Ta kontakt med din nærmeste Fargerike butikk som hjelper deg med tilpasning.
Butikker
solskjerming ute

Vindu

Royal solskjerming av flere typer vindusmarkiser som kan tilpasses din husfarge. Det er et praktisk valg for sollys inn i ulike rom av boligen. Markisen er skjermende for solen med hindrer også falming av fargen på møbler og interiør inne.
Solskjerming
solskjerming vindu