solskjerming ute

Solskjerming ute

Det er helt essensielt å skape skygge i uterommet. Nyt sommeren under en praktisk markise, i design som passer ditt hjem.

Det er fint å kunne velge hvor mye sol du vil slippe inn eller skape en mulighet for skygge på terrassen når det er varmt. Vi viser deg ulike typer solskjerming som kan brukes til vindu, terrasse og uterommet.

NB! Markiser og utvendig solskjerming er tilgjengelig i utvalgte Fargerike-butikker. Ta kontakt med din nærmeste butikk eller kundeservice for å høre om tilgjengeligheten nær deg.

Markise hos Fargerike

Markiser har flere bruksområder, men de forbedrer innemiljøet, hindrer bleking av utemøbler og skjermer for solen. Finn nøytrale farger som går i ett med omgivelsene og husk at markisen også gir lunhet når solen har gått ned.

Det finnes også ulike betjeningsmetoder for utvendig solskjerming. Ta kontakt med din nærmeste Fargerike-butikk for bestilling av utvendig solskjerming.

solskjerming markise

Moderne terrassemarkise

Ved å bruke en terrassemarkise kan du både skygge for solen, men også skape en lun plass til middager med venner og familien. Det finnes ulike farger på duken og rammen som kan tilpasses din bolig. Hos Fargerike finner du vakre markiser fra Royal.

solskjerming terrasse

Solskjerming til uterommet

Royal tilbyr flere ulike design og betinginger på markise. Du kan velge en klassisk variant med gradjusterte armer som kan justeres mot sollyset. Ønsker du mer skjerming for solen finnes det et tillegg med nedsenket front til markisen, en rolldown funksjon. Våre eksperter i butikk hjelper deg gjerne med å finne den beste løsningen for deg.

solskjerming terrasse

Smarte markiser

Det finnes en rekke betjeningsmetoder for utvendig solskjerming. Alt fra tradisjonell sveiv, bryter, fjernkontroll eller smart styring via app på mobilen.

Ta kontakt med din nærmeste Fargerike-butikk som hjelper deg med tilpasning etter dine behov.

Butikker
solskjerming ute

Markiser til vindu i alle størrelser

Solskjerming fra Royal har flere typer vindusmarkiser som kan tilpasses din husfarge. Skap et svalt innemiljø om sommeren med markiser på dine vindu.

Markiser er ikke bare skjermende for solen, med hindrer også falming av fargen på møbler og interiør innendørs og på terrassen.

solskjerming vindu