gulvtrender

Gulvtyper

Å ta en beslutning om hvilket gulv du skal ha, kan være vanskelig. Vi hjelper deg å velge riktig materiale og farge for ditt hjem.

Det handler om det som er ekte, autentisk og sjelfullt. Det handler om levd liv – med sine furer og linjer, det handler om kvist og struktur, årringer og fargespill – om å være der du er, uansett hvor du er i livet. Det handler om godfølelsen når du går over gulvet. Her kan du se vårt store mangfold av gulvtyper, enten du er interessert i parkett, laminat, tepper, vinyl eller utegulv.

Parkett

Gulvet som eldes med verdighet. Liker du at gulvet utvikler sjel og vokser i takt med både deg og huset – da har du truffet blink. Parkett er rent tre, lunt og godt, og siden ingen trær er like blir heller ingen gulv helt like. Den mer eksklusive enstavsparketten har hele deler av treet skåret ut, og gir et stilrent uttrykk. I den klassiske trestavsparketten er tre staver satt sammen til ett bord, og gir variasjon og nyanser.
Parkett
Bøker og puff på lyst parkettgulv

Laminat

Tenk holdbart, tenk slitesterk og stilig når du velger nytt gulv. Med Laminat kan du leke, søle og gå inn på sko uten å bekymre deg for riper eller hakk. Det perfekte gulv for en småbarnsfamilie, hvor aktivitetsnivået er høyt og det er mye som skal utforskes. Med klikksystemet kan du legge det selv, og det har enorme muligheter med utseende og finish. Her er det bare å velge og vrake!
Laminat
Lite bord med kopp og kanne på mørkt laminatgulv

Klikkvinyl

Klikkvinyl har skutt opp som en rakett i markedet. Siden det tåler fuktighet er det perfekt i gangen, hvor støvler og dryppende jakker parkeres. Klikkvinyl er så tynt at det er enkelt å legge på toppen av et eksisterende gulv, det oppleves varmt å gå på og gir en god romfølelse. Her trenger du heller ikke fagfolk for å få gulvet på plass.
klikkvinyl

Vinyl

At vinyl på rull er gammeldags? Tenk igjen! Her kan du velge og vrake i spreke farger og livlige mønstre. Hva med et blått, årets farge 2018, på kjøkkengulvet? Vinyl på rull er perfekt på kjøkken, siden det er et produkt som ikke trekker til seg vann og det er enkelt å holde rent. Til mindre rom kan du legge gulvet selv, men til store flater anbefaler vi fagfolk. Her har du gulv til både stue og våtrom.
Vinylbelegg
Benk på vinylgulv med ruter

Vegg-til-veggteppe

Få en myk start på dagen. Tenk deg følelsen av å våkne om morgenen, og sette beina på et lunt og varmt, teppekledd gulv. I tillegg gjør det noe med akustikken. Kanskje ingen dum idé der poden sitter og banker med klosser og leker? Vegg-til-vegg-tepper har fått en ny vår, med nanoteknologi som gjør at det bare er å tørke av med en fuktig klut dersom du skulle søle noe. Flekkene vil ikke feste seg, og Smartstrand-systemet gjør det enkelt å holde rent.
Blå stue med blå sofa og vegg-til-veggteppe

Utegulv

Enten du har en kul liten balkong eller en stor hage, er uteområdet et sted for forlystelse og hverdagsflukt. Grip muligheten der du er til å skape det som passer for deg med praktiske utegulv som er tilnærmet vedlikeholdsfrie. Gulvplater og kunstgress egner seg perfekt til terrasser, balkonger og andre uterom. Gulvplater passer også godt i kjeller, hobbyrom, bod, garasje eller ved et svømmebasseng. Noe av det beste er at dette er gulv som du enkelt kan legge selv uten at du trenger noen form for spesialverktøy.
Ute
Gulvplater på terrasse