Tapet med blader

Tapet med blader

Grønne planter kommer igjen på tapeter, det skal bugne av palmer og trær. Her finner du alt fra lyse, mørke og fargeglade trendy design til alle rom.

Ta det helt ut og tapetser trenden på veggen. Ta det grønne med inn i rommet, skap trivsel og varme på en annerledes måte, med evig sommer. Du trenger ikke vanne, gjødsle eller luke. Bare nyte og være aldeles moteriktig! Den tropiske trenden gir oss feriefølelsen, hver eneste dag.

Lyse tapeter

Lyse lekre tapeter med duse strukturer eller mønster går aldri av moten. De skaper i tillegg en deilig følelse av vår, luftige rom, og at vi går mot lysere tider. Delikate design med inspirasjon fra naturen egner seg godt både for én og fire vegger.
Lys tapet med palmer

Romantisk

Ta naturen inn i rommet med denne lekre tapeten, hvor bladene omkranser deg. Den har en lekker grønnfarger og gir også et romantisk preg til soverommet.
Lys tapet med blader

Harmoni

Organiske former gjør selv store mønster harmoniske. Det gir en atmosfære som gir deg ro og varme til rommet. Tapeten er fra New Walls fra Storeys.
lys tapet blader

Elegant

En moderne tapet som bærer preg av stil tilbake til elegante 70 og 80 tallet. Tips er å ta igjen fargene i tapeten på interiøret i rommet eller kombinere med mørkt treverk på møbler.
tapet med blader

Kjøkken

Moderne og delikat med lekre blader i tidsriktige former som passer godt til kjøkkenet. Drøm deg bort med skandinavisk stil og en feminine detaljer.
tapet grønn

Grønn

Grønt egner seg godt til bruk i interiøret og har en deilig ro over seg, noe vi trenger i en hektisk hverdag. Nylig ble grønt kåret til årets farge i 2019. Tapeten er fra kolleksjonen New Walls fra Storeys.
grønn tapet

Palmer

Spreke farger skaper spennende hjem. Hvorfor ikke få palmene opp på veggen? En mønstertapet med vakre farger kan raskt endre din kjedelige vegg, til noe pent som skaper energi i rommet. Tapeten er fra kolleksjonen Aurora fra Storeys.
palmer tapet