• Turtle Wax Pusseskinn - Syntetisk

  Turtle Wax Pusseskinn - Syntetisk

  Syntetisk pusseskinn i størrelsen 43 x 32,5 cm, som er minst like bra som et naturskinn. Tåler syntetiske rengjøringsmidler samt olje og bensin. Til tørking av bil, ruter og speil etter vask.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  99,- pr. stykk
 • Bjørkes Kjemi Spylervæske Kartong

  Spylervæske Kartong

  Ferdigblandet helårs spylervæske i 2 L pappkartong. Tilsvarer en besparelse for miljøet på 50 gram plast og 300 gram CO2. Inneholder rengjøringsmidler mot veisalt, insekter og trafikkfilm. Ned til - 15 grader C.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  39,- pr. stykk
 • Autoglym Polar Wash Høytrykk - 2,5 l

  Autoglym Polar Wash Høytrykk - 2,5 l

  Polar Wash er trinn 2 i Polar-serien. Bruk høytrykkvaskeren og dekk bilen i saftig såpeskum. Bearbeid skummet med svamp eller vaskevott, og kjenn hvor enkelt du glir på overflaten. Sjampoen rengjør grundig men skånsomt, og fjerner ikke polish og voks. Skyll av og se vannet renne av den blanke overflaten. Hvis det er nødvendig med beskyttende etterbehandling, la bilen være våt, og fortsett til Polar Seal.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  399,- pr. stykk
 • Autoglym Super Resin 325 ml

  Autoglym Super Resin 325 ml

  Super Resin Polish Renser og behandler alle typer bil lakk varsomt. For ekstrem høyglans. Gjør overflater svært motstandsdyktige mot nedbryting forårsaket av miljøskadelige partikler og vanskelige værforhold inkludert UV-stråling. Brukervennlig. Holder opp til 35 håndvask!

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  399,- pr. flaske
 • Turtle Wax Mikrofiberklut A4

  Turtle Wax Mikrofiberklut A4

  4 stk spesielt utvalgte microfiberkluter som hver og en er spesielt tilpasset sitt eget bruksområde. Vinduer og speil (Grønn): Mikrofibrene er tilpasset effektiv rengjøriing av vinduer og speil uten å etterlate stiper eller lo. Kan benyttes tørr eller lett fuktet. Lakk (Rosa): Ved avpolering av voks benyttes mikrofiberkluten i tørr tilstand. Voks legges på med f.eks. en påføringssvamp, la tørke og poler av med mikrofiberkluten. Mikrofibrene binder voksrenster til kluten og etterlater en skinnende blank lakkflate. Interiør (Gul): Mikrofiberkluten benyttes tørr eller lett fuktet. Hvis behov, kompletter med et egnet rengjørismiddel for maksimalt resultat. Mikrofibrene binder støv og smuss til kluten. Felger og vanskelig flekker (Blå). Kluten har mikrofibre som er spesielt tilpasset for effektiv rengjøring av vanskelige flekker og hardtsittende smuss. Alle mikrofiberklutene kan vaskes på 90C. Unngå tøymykner og tørketrommel.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  129,- pr. stykk
 • Turtle Wax Bilvoks Original Flytende - 500 ml

  Turtle Wax Bilvoks Original Flytende - 500 ml

  Den legendariske bilvoksen fra Chicago. Fra familiens badekar i 1946 til verdens bestselgende bilvoks. Tre generasjoner etter den opprinnelig ideen om en flytende bilvoks som skulle være lett å bruke, leverer fortsatt Turtle Wax en Hard Shell Finish. Turtle Wax Original flytende gir en hard, langtidsbeskyttede hinne som beskytter lakken mot salt, skitt, UV-stråler og korrosjon. Rengjør, vokser og beskytter i en operasjon. Inneholder et mildt rengjøringsmiddel som fjerner lettere oksidasjon. Kan brukes på alle typer lakk, også metallic og klar lakk. For beste beskyttelse anbefaler vi voksing 2 til 4 ganger årlig.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  199,- pr. stykk
 • Turtle Wax Svamp U/Shampo

  Turtle Wax Svamp U/Shampo

  Kraftig vaskesvamp uten shampo

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  49,- pr. stykk
 • Autoglym Polar Seal Lakkforsegler - 1 l

  Autoglym Polar Seal Lakkforsegler - 1 l

  Polar Seal avrunder Polar-serien perfekt. Påføres bilens karosseri, hjul og glass (unngå direkte påføring på frontruten), skyll deretter av med en siste runde med høytrykkvaskeren. Det vannavstøtende resultatet blir umiddelbart tydelig gjennom den dype glansen som dette beskyttende produktet gir. Vannet renner av bilen svært hurtig, og tørking blir en svært enkel jobb. Holdbarheten på behandlingen er langvarig, det vil være tilstrekkelig med ca 4 påføringer i løpet av året.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  499,- pr. stykk
 • Selita Lofri Poler Klut 200 gr

  Selita Lofri Poler Klut 200 gr

  Meget myk poleringsklut, passer til alle typer lakk. Kan vaskes.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  199,- pr. pose
 • Turtle Wax Gummifornyer - Sort 500 ml

  Turtle Wax Gummifornyer - Sort 500 ml

  Turtle Wet 'n' Black gir dekksidene den rette svarte og våte "look'en". Raskt og enkelt: Spray på - la tørke - ferdig. Ingen etterbehandling er nødvendig. En flaske rekker til ca. 40 dekksider.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  199,- pr. stykk