Malingsfjerner

 • Duxola Power Gel Malingsfjerner

  Duxola Power Gel Malingsfjerner

  Fjerner olje- og lateksmaling, politurer, sparkelmasser og kunststoffrester som vinyl og linoleum og selv de eldste typer maling og lakk. Ekstremt dypt virkende, og fjerner flere lag maling om gangen. Ypperlig til fjerning av bunnstoff på båt. Misfarger ikke edeltre, glass eller metaller. Trenger ingen nøytralisering. Uten diklormetan.

  0,75 liter
  319,-
  2,5 liter
  779,-
  Bestillingsvare, kontakt butikkTilgjengelig for klikk og hent
  fra 312,- pr. liter
 • Duxola Malingsfjerner Power Gel

  Duxola Malingsfjerner Power Gel

  Fjerner alle typer maling, epoxy, lakk, parkelmasse, kunstoff som vinyl og linoleum, limrester, parkelflekker mm. Ekstremdyptvirkende, gjerner flere lag maling om gangen. Ypperlig som bunnstoff-fjerner på båt. Kan brukes uten misfarging på alle typer treflater glass, skifer, stein, betong, metaller, sink, aluminium, plast mm. Effektiv også på vertikale flater inne og ute.

  0,5 liter
  399,-
  1 liter
  579,-
  2,5 liter
  1 149,-
  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 460,- pr. liter
 • Relekta Tec7 - Malingsfjerner

  Tec7 - Malingsfjerner

  REMOVE ALL er et miljøvennlig rengjøringsmiddel som er svært kraftig, men samtidig skånsom mot huden. Den trenger gjennom massen, mykner og løser opp massen slik at den enkelt kan skrapes vekk. REMOVE ALL er enkel i bruk, brannsikker, fordamper svært sakte og fortsetter å virke helt til den blir vasket vekk med vann. Med tilstrekkelig virketid vil den derfor klare å løse opp selv svært hardtsittende masse.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  219,- pr. stykk
 • Duxola Maling og Graffiti Fjerner 400 ml

  Duxola Maling og Graffiti Fjerner 400 ml

  Fjerner effektivt grafitti og alle typer maling unntatt oljemaling. Fjerner også lakk, epoxy, lim, sparkel, tectyl og voks. Fjerner flere lag med maling på en behandling. Brukes ikke som bunnstoff fjerner, og ikke på overflater som er sensitive mot syre, eks. pleksiglass, marmor, sandstein og kalkstein.

  0,4 liter
  329,-
  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  823,- pr. liter