Male med metallmaling

Vi liker morsomme produkter, og Bengalack er en favoritt. Metallmalingen kan brukes på det meste, og den sitter som støpt. Her har vi gitt fire tolix-lignende stoler en makeover fra kjedelig grått til deilige farger fra fargekartet Ny Norsk Flora.

metallmaling

I mange år har Bengalack beskyttet og fornyet gjerder og portstolper, sykler og jernkonstruksjoner, og ikke minst møbler i metall. Fordi lakken er robust og værbestandig verner den mot slitasje og rust, men den kan også brukes inne. I våre butikker kan den blandes i de fleste farger slik at du raskt og enkelt kan fornye nesten hva som helst i din favorittfarge.

Scanox Quick Bengalack Universal

Quick Bengalack Universal

Quick Bengalack Universal gir en flott og blank overflate og kan brukes på så og si alt. Den er utviklet til å gi en sterk og slitesterk overflate til underlag av metall, tre og hardplast - inne som ute. Brukt i kombinasjon med Quick Bengalack Grunning vil du få en overfalte som varer i år etter år. Brukes gjerne på møbler, hagemøbler, sykler, lamper, potter, lysestaker, flaggstenger, smijernsporter ol.

0,75 liter
339,-
2,7 liter
889,-
3 liter
889,-
På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
fra 296,- pr. liter

Male møbel

Vi har funnet frem noen gamle metallstoler som trengte en fornyelse. Med farger fra fargekartet Ny Norsk Flora har stolene fått nytt liv. Fargene Marikåpe FR1321, Fiol FR1322, og Valmuesøster FR1101 er nøytrale nyanser som har fått den sterke fargen Potentilla FR1319 som et fint motspill.

Male detaljer

Potter, krukker, verktøy og så videre, ja det meste kan fornyes. Her har vi malt en betongpotte i fargen Potentilla. Bengalack er lett å påføre og flyter fint ut, slik at det ikke dannes skjolder etter penselen. For best resultat bør overflaten vaskes, være tørr og fri for fett. Gulvet er malt i superblank Trestjerner maling for gulv, i fargen Stemor FR1323. En vakker og lys farge som gir et lyst og elegant uttrykk.

Slik gjør du det

1. Fjern løse partikler og evt rust med en stålbørste.

2. Vask flatene med rødsprit, slik at det er helt rent, fri for fett og løse partikler.

3. Når flatene er tørre, påfør metallgrunning på bart metall. Metallgrunningen skaper god vedheft, og gir god binding mellom toppstrøket og underlaget. (Ønsker du et silkematt utseende kan denne grunningen også benyttes som toppstrøk. Påregn da tre strøk). Metallgrunningen fås i både spray og lakk.

4. Påfør deretter Quick Bengalack. Er underlaget utsatt for rust, kan egen lakk for ekstra god rustbeskyttelse benyttes. Andre flater som ikke er utsatt for rust, benyttes Quick Bengalack Universallakk, som fås i spray og lakk i alle farger.

Scanox Quick Bengalack Rett På Rust

Quick Bengalack Rett På Rust

Quick Bengalack Rett på rust er rask og enkel rustbeskyttelse, grunning og toppstrøk i ett produkt! I tillegg kan produktet blandes i nærmest all verdens farger. Så nå kan du raskt og enkelt fornye rustende ting. Kun 2 strøk!

0,25 liter
179,-
0,75 liter
429,-
På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
fra 572,- pr. liter

Quick Bengalack Universallakk

Benyttes innvendig og utvendig som dekkstrøk på metall, tre og hardplast. Benyttes på landbruksredskaper, jernkonstruksjoner, maskiner, portstolper, gjerder/hegn, sykler, møbler, innredninger o.l. Overmalbar etter ca. 5 timer, og brukstørr etter min. 10 timer. Universallakken er blank, men hvit og sort kan fås i silkematt.

Quick Spraylakk

Du kan også spraymale møblene dine, det går enda fortere. Spraymaling kommer i 30 flotte ferdigfarger, i blank og silkematt finish til bruk på jern, metall, hardplast og tre. Produktet kan benyttes på nytt ubehandlet, og tidligere malte/lakkede flater inne og ute. Ubehandlede flater grunnes med Quick Universalgrunning. Bart metall grunnes med Quick Bengalack Metallgrunning. Ca 1 time tørketid.

Scanox Quick Bengalack Spray

Quick Bengalack Spray

Med Quick Bengalack Spray har du påføringsverktøy og maling i ett - rist og spray! Den er utviklet til å gi en sterk og slitesterk overflate til underlag av metall, tre og hardplast - inne som ute. Sprayen kommer i mange flott farger og er ideell når "vanskelige" gjenstander med mange krinker og kroker skal fornyes. Sprayen gir en flott, hard og silkematt overflate som tørker på 1 time! Raskt og enkelt!

0,4 liter
179,-
På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
448,- pr. liter

Video

Scanox Quick Bengalack Grunning Spray

Quick Bengalack Grunning Spray

Quick Bengalack Grunning spray er perfekt som grunning under Quick Bengalack Universal på boks eller spray. Påfør 2 gode strøk av hver og du vil ha en meget god beskyttelse mot vær og kulde. Den er utmerket til alle underlag av metall. Den fyller godt og sikrer god vedheft på underlag som tre og hardplast. Grunningen gir et silkematt utseende og kan benyttes som toppstrøk. Påregn da fyldige 3 strøk.

0,4 liter
199,-
På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
498,- pr. liter