Luxaflex måltilpasset solskjerming

Solskjerming til hytte

Få det ekstra lunt på hytta med praktiske løsninger på solskjerming fra Luxaflex.

Foto: Per Erik Jæger 
Kuratert: Tale O. Henningsen
Saltdalshytta er sammen med Fargerike en del av Mestergruppen

Lune og vakre rom på hytta

Skjerm for innsyn fra hyttefeltet, for sterk sommersol eller enkel isolering mot iskald vinter. Riktig bruk av solskjerming gir rommet karakter, løser elegant innsyn og skjermer for sol året rundt. Materialer og stoffer fra Luxaflex i høy kvalitet, gir rommet et hjemmekoselig preg. Perfekt til spisestuen som kanskje er det viktigste rommet på hytta for mange. 

Les mer om løsninger fra Luxaflex hos Fargerike her.

Spisestue hytte

Skjerm mot innsyn på hytta

Lamellgardiner er gode alternativ til store vindusflater. Mange nye hytter i dag bygges med store vinduer for vakker utsikt i fjellheimen, akkurat som denne hytten fra Saltdalshytta

Velg en automatisk løsning på steder det er vanskelig å komme til, så kan gardinen åpnes og lukkes med et tastetrykk. Les mer om motorisering fra Luxaflex her.

På bilder: Design 9168 – 89 mm bredde. MG-metall. Type VO10. Kjedetrekk og innsveisede bunnlodd. Trekk fra høyre mot venstre slik at når de er samlet er de på venstre side. Fargen matcher plissèene i stuen, da en oppfatter dette som et rom.

Hytte lameller solskjerming

Sov godt med riktig mørklegging

En god natts søvn gjør dagen bedre. Selv lyset fra telefon, gaten og passerende biler, påvirker søvnhormonet og kan redusere søvnkvaliteten. Derfor kan en skikkelig mørklegging også bidra til bedre søvn...

Lystett Duette som kan dras ovenfra og ned og nedenfra og opp med grep (Literise).

På bildet: Luxaflex® Duette Barnesikret. Snorløs betjening med LiteRise® er en god og barnesikker løsning. Design 7668, MG-metall type 1202.

Hytte soverom mørklegging

Ro og hvile

Hytta er et sted for ro og hvile. Eller kanskje du skal samle krefter til en lang skitur etter en god natt søvn? Da er det viktig med riktig mørklegging. En klassisk og mørkleggende rullegardin under gardiner, bygger et stilrent interiør.

Velg bort ting som lyser og forstyrrer nattesøvnen. Ta heller imot hvilen i en god seng og et svalt og mørklagt rom. Les mer om rullgardiner fra Luxaflex hos Fargerike her.

På bildet: Luxaflex Rullegardin. Design 1697. MG-metall. Type 24 overrulling.

 

Hytte soverom rullgardin

Solskjerming i hyttestua

På dagen trekkes solskjermingen helt opp og frigjør den deilige utsikten. Plisse fra Luxaflex er en løsning som som kan dras ovenfra og ned og nedenfra og opp med grep (Literise). Perfekt i rom med store vindu og skråtak som i denne lune hyttestua. 

Luxaflex® Plisse® har flere smarte løsninger for innsyn, dører og skråvinduer. Stoffet Verosol demper varmen og kulden utenfra.

Stue hytte solskjerming

Solskjerming til terrassedør og skråvindu

Solskjerming til terrassedører i stuerommet er heller ingen problem med smarte løsninger fra Luxaflex.

På bilder fra stue: Alle vinduer i topp: Design 812741. MG-metall. Type 5 A 1401.

Alle vinduer nede: Design 812741. MG-metall. Type 1201. 

Solskjerming terrassedør hytte