grønn tapet

Grønne tapeter

Få naturen inn i rommet med blomster, blader og andre organiske tapeter. Grønt gir rommet en naturlig ro og avslappende følelse, som kan være årsaken til at vi alltid har vært glad i grønnfarger som og passer til alle husets rom.

Dus grønn tapet

Finn roen og den gode følelsen med en rolig grønn tapet med lett struktur fra Riviera Maison. Tapetkolleksjonen består av tapeter i hamp, sisal, stoff og striper. Den er inspirert fra New Hampton og fransk landstil i flotte farger perfekt til stuerom.

grønne tapeter

Rolig i grønt

Grønt er en farge som ofte oppleves rolig og behagelig å omgi seg med. Velg en ensfarget grønn tapet med tekstur for å skape spennende overflater, selv med duse og rolige farger. Denne tapeten er hentet fra kolleksjonen Melodi fra Boråstapeter. 

Tapet grønn tekstur

Grønne striper

Striper er tidløst og skaper et spennende hjem. De er like populære enten de er horisontale, vertikale, stramme eller udefinerbare - striper er aldri feil! Bruk vannrette striper om du vil at rommet skal virke bredere, eller loddrette striper hvis du ønsker at rommet skal virke høyere. Tapetet fra kolleksjonen

Elementum fra Storeys, skaper et elegant preg i rommet med sine blågrønne fjærpyntede striper.

Grønn tapet striper

Klassiske ruter

Tailor’s Tweed er et rutete tapet med en veveffekt som minner om klassisk tweed. Inspirasjonen er hentet fra skreddersydde tweeddresser og skotske tartanruter. Klassiske ruter i grønt gir et tidløst uttrykk, som passer like godt på soverommet som i stuen, spisestuen eller entreen. Fra kolleksjonen Cottage Garden fra Boråstapeter.

Gronn ruter tapet

Geometrisk mønster

Dekorer tomme vegger med tapet bestående av geometriske mønstre som skaper dybde i rommet. Spennende former skaper et moderne uttrykk. Kolleksjonen Nomad fra Storeys byr på flere ulike vakre mønstre som løfter rommet ditt. 

grønn geometrisk tapet