grønn tapet

Grønne tapeter

Få naturen inn i rommet med blomster, blader og andre organiske tapeter. Grønt gir rommet en naturlig ro og avslappende følelse, som kan være årsaken til at vi alltid har vært glad i grønnfarger som og passer til alle husets rom.

Tropisk tapet

Det tropiske tapetet med store grønne palmeblader fra kolleksjonen Nomad, får oss til å lengte til varmere og lysere tider, og er en friskt pust som virkelig synes i rommet. Skap en leken og frodig oase i ditt eget hjem.

grønn tropisk  tapet

Veggmaleri

Nå kan du ha tapeter som dekorerer store flotte flater. Heldekkende vegger med store blader skaper en helt spesiell vakker dybde og dimensjon i rommet. Fargespillet og mønsteret i tapetet fra kolleksjonen Elementum fra Storeys, skaper en stemning som bringer naturen inn i hjemmet.

Elementum grønn veggdekor

Grønne striper

Striper er tidløst og skaper et spennende hjem. De er like populære enten de er horisontale, vertikale, stramme eller udefinerbare - striper er aldri feil! Bruk vannrette striper om du vil at rommet skal virke bredere, eller loddrette striper hvis du ønsker at rommet skal virke høyere. Tapetet fra kolleksjonen

Elementum fra Storeys, skaper et elegant preg i rommet med sine blågrønne fjærpyntede striper.

Grønn tapet striper