Tapet stue

Tapet til stue

Alle liker vakre vegger, og tapet i stua er en enkel måte å gi rommet en ny stemning. Vi har samlet våre favoritter for å inspirere deg til å finne en ny favoritt til din stue.

Stormønstret tapet

Det er fascinerende hvor mye mønster kan påvirke interiøret og inntrykket av stuerommet. En stormønstret tapet fra kolleksjonen New Heritage fra Boråstapeter gjør rommet herskapelig og innbydende.

Store mønstre kan ofte virke behagelig i rommet, men syns du det blir for mye kan du starte med å tapetsere en vegg eller velge brystning på nedre del av vegg. Kombiner tapeten ved å fargesette resten av rommet med grunnfargen i tapeten, og bruk fargedetaljer fra tapeten på interiøret.

tapet med mønster

Dempet tapet

Beige fargenyanser gir en lun varme til rommet, og fungerer godt på store veggflater. Dette tapetet i beige, med et dempet mønster av blader, oppleves nostalgisk og er enkel å kombinere med andre farger i rommet. Fargen gir et nordisk preg som fanger lyset i rommet godt.

Lys tapet med blader

Jordfarget til stue

Brun, beig, naturhvit og jordfarger er gode farger til et stuerom. En avslappende fargepalett det er enkelt å like. Dette tapetet får det dempede uttrykket til å bli spennende. Denne stua har tapet fra den vakre kolleksjonen Riviera Maison fra Storeys.

Brun tapet stue

Spreke tapeter

Litt vågal og gøy bruk av tapet kan påvirke rommet og interiøret ditt mye. Denne festlige stuen har fått to forskjellige tapeter, som sammen skaper et spennende rom å være i. En sprek tapet med store mønstre og farger kan være som et eget kunstverk på veggen, og harmonerer godt mot den ensfargede tapeten ved siden av. Denne stuen har tapet fra kolleksjonen Brazil fra Storeys. 

 

Gøy tapet stue

Organiske tapeter

Få naturen inn i rommet med blomster, blader og andre organiske tapeter. Denne tapeten drar frem det naturlige og er perfekt i kombinasjon med interiør i grønt og rust. Stilen blir moderne, og minner oss om ekte hotelluksus. Stuen her har tapet fra kolleksjonen Antigua fra Storeys. 

Grønn blomster tapet

Retro tapet

Retro er i vinden, og tapeter kan virkelig understreke en tidsepoke. Kanskje du ønsker å få frem Art Deco-stilen fra 30-tallet i ditt hjem, eller retro 80-talls glamour? Da er denne tapetkolleksjonen for deg. The Apartment er en hyllest til det elegante 70-og 80-tallet. Kolleksjonen bærer preg av inspirasjon fra reiser til luksuriøse Miami, glamorøse danseklubber i New York og flotte fasadebygninger.

Begge tapeter fra kolleksjonen The Apartment fra Boråstapeter. 

Art Deco tapet