Tapet stue

Tapet til stue

Vi ønsker å vise deg hvordan du kan skape en behagelig og sosial stue med tapet. Alle liker vakre vegger og tapeter er en enkel måte å gi rommet en ny stemning. Vi har samlet våre favoritter for å inspirere deg til å finne din favoritt til din stue.

Stormønstret tapet

Det er fascinerende hvor mye mønster kan påvirke interiøret og inntrykket av stuerommet. En stormønstret tapet fra Ångås gjør rommet herskapelig og innbydende. Store mønstre kan ofte virke behagelig i rommet, men syns du det blir for mye kan du starte med å tapetsere en vegg. Kombiner tapeten ved å fargesette resten av rommet med grunnfargen i tapeten, og bruk fargedetaljer fra tapeten på interiøret.

tapet med mønster

Dempet gul

Gule fargenyanser gir en lun varme til rommet, og fungerer godt på store veggflater. Denne tapeten i dempet gul med små blomster oppleves nostalgisk og er enkel å kombinere med andre farger i rommet. Fargen gir et nordisk og herlig sommerlig preg som fanger lyset i rommet godt.

Lys tapet med blader

Tapet med frukt

Vi nordmenn elsker naturmaterialet og tapeten kan hente naturen inn i din stue ved hjelp av ulike mønsteret. Trenden med store blader, grønn planter, blomster og frukt finnes i ulike mønsteret og duse toner. Kombiner dette med basefarger fra naturen som blått, brunt, grønn, beige og hvit.

Som med blomster og blader appellerer gøyale tapeter med frukt for mange som liker organiske tapeter. En følelse av liv gjør frukttapeter attraktivt for mange.

 

tapet-palmer-oxygen-grønn

Landlige tapeter

Den landlige og rustikke stilen i tapetene Angås fra Midbeck gir en helt egen fred og ro i rommet. De kommer i mange blomster og naturmønstre i jordnære farger som gir en koselig atmosfære. I deres store utvalg finnes det en tapet for selv den mest kresne tapetelskeren, med tapeter som gir et moderne hjem selv hvilken stil du har.

Grønn blå tapet stue