Brunt hus med beis

Beisfarger

I Norge har vi lange tradisjoner med transparente overflater, spesielt ute. Fra gammelt av laget en dette selv. Pigmenter man fant i naturen skapte vakre overflater og nydelig patina. Men tidene forandrer seg og vi setter strengere og strengere krav til omgivelsene våre. Både når det gjelder holdbarhet og miljøkrav. Våre farger og produkter er utviklet med dette i tankene.

I fargekartet Fargerikes Utendørs Favoritter har vi samlet 12 nydelige farger til ditt hjem. Treverkets glød og struktur vises ekstra godt hvis du velger beis. Til både moderne og tradisjonelle hjem kan du velge dette med stor trygghet. Ekstra lekkert er det når en setter det hele sammen med en rustikk mur i skifer eller glatt murvegg. Kontraster i materialer er vakkert for både øye og sinn.

Trestruktur

Beis gir treverket ekstra glød, slik at treverket får muligheten til å skinne og vise fargespillet i strukturen. Effekten er ganske annerledes enn med dekkende maling.
Eksteriørkart brun beis

Svart beis

Uttrykket kan likevel bli moderne og sofistikert, særlig når du bruker de mørkeste fargenyansene.
Eksteriørkart svart beis

Ta hensyn til omgivelsene

Når man velger utendørsfarge er det viktig å tenke på omgivelsene og at fargen skal passe inn. Da må man ta hensyn til arkitekturen på huset, fargene i nabolaget og naturen rundt som hele tiden er i endring og skifter farger. Hvilken farge kler ditt hus?
Vegg med grå beis