Kalkmaling lady minerals jotun

Kalkmaling

LADY Minerals Kalkmaling og LADY Minerals Revive gir vakre kalkmatte, vegger med et levende, autentisk uttrykk – enten du har slette vegger, eller vegger med ujevnt underlag som strietapet.

Liker du den røffe stilen med matte vegger som hinter til rå betong? Nå kan du male stilen selv ved hjelp av Lady Minerals Kalkmaling og Lady Minerals Revive. Resultatet blir matt, mykt og varmt, samtidig som det danner et industrielt og tidløst uttrykk.

Se fargekartet Lady Minerals fra Jotun.

 

Kalkmaling

En farge er ikke bare en farge når det kommer til kalkmaling. Man opplever den som dypere, varmere og mer intens, og dens lek med lys gir vakre skygger på en helt annen måte enn vegger malt med vanlig maling. De nøytrale tonene i et interiør setter en perfekt bakgrunn for en lun og hyggelig stemning.

Soverom med kontrastvegg malt i LADY 12082 Refined Yellow med Lady Minerals Kalkmaling.

Foto: Jotun A/s

Vegg i fargen

Unik struktur

Kalkmaling kan virke avansert, men det er enkelt å få til. Her må du glemme vanlig maleteknikk, for kalkmaling skal påføres med tilfeldige malestrøk med pensel på kryss og tvers. Dette skaper et helt unikt uttrykk som minner om mur og betong med fantastisk struktur og fargespill.

Du kan enkelt kombinere kalkmatte flater og helmatte vegger og overflater. Med LADY Minerals Kalkmaling kan du lage klassisk kalkeffekt, mens LADY Minerals Revive er perfekt for ujevne underlag, som strietapt. LADY Minerals Revive påføres med rull og sparkelspade.

Foto: Jotun A/s

Kalkmalt vegg

Farger til kalkmaling

Den taktile overflaten i LADY Minerals, i kombinasjon med nyanser av terracotta, antikke gultoner og gyldne beigetoner, gir deg den omsluttende følelsen som forsterker følelsen av et hjem.

Fargen LADY 20047 Blushing Peach – er en gyllen rosa tone som setter sitt glade preg på interiøret. Her er den påført veggen med veggfornyeren LADY Minerals Revive.

Foto: Jotun A/s

Knagger på en vegg i fargen

Myk minimalisme

Lyse, sarte farger er utrolig vakkert i kalkmaling. Ved å tilføre stål og moderne tidsriktige materialer som marmor, dannes raskt et tøffere preg mot de lyse veggene.

Lyse fargetoner oppleves lunere med kalkmalingens mineralske finish – og den levende og unike overflaten man oppnår, gjør at det ikke blir kjedelig – men at veggene får en behagelig dybde.

Foto: Jotun A/s

Stol foran vegg i fargen soothing beige

Mineralsk og levende

Med kalkmaling får du mulighet til å skape et mineralsk, levende og unikt fargeuttrykk – som passer til akkurat din stil og din smak. Denne stuen er malt med LADY Minerals i fargen 12075 Soothing Beige på veggene. Vinduer, dør og lister er malt med LADY Supreme Finish i fargen 9918 Klassisk Hvit. Taket er malt med LADY Perfection i fargen 9918 Klassisk Hvit.

Foto: Jotun A/s

Soothing beige kalkmaling stue

Allsidig maling

Kalkmaling kan brukes på mange forskjellige rom, kanskje du ønsker å bruke din favorittfarge på kjøkkenet? Da anbefaler vi å bruke en sealer som bevarer og beskytter det matte utseende med ekstra slitestyrke. Sealer gjør malingen mer varig på kjøkken og våtrom.

Foto: Jotun A/s

Kjøkken med vegger i fargen