Kalkmaling lady minerals jotun

Kalkmaling

Har du alltid drømt om et vakkert matt utseende på veggen? Drømmen er ikke langt unna. Med super matt kalkmaling oppstår nydelig fargespill som gir rommet det lille ekstra.

Liker du den røffe stilen med matte vegger som hinter til rå betong? Nå kan du male stilen selv ved hjelp av Lady Minerals Kalkmaling. Resultatet blir matt, mykt og varmt, samtidig som det danner et industrielt og tidløst uttrykk. Se også fargekartet Lady Minerals Kalkmaling fra Jotun.

 

Unik struktur

Det beste med kalkmaling er at det er enkelt å få til. Legg til side alt du tidligere har lært om påføring av maling, for kalkmaling skal påføres med tilfeldige malerstrøk på kryss og tvers, og en helligdag her og der gjør det perfekt. Dette skaper et helt unikt uttrykk som minner om mur og betong med en fantastisk struktur og vakkert fargespill som trylles frem når malingen tørker.
Kalkmalt vegg i fargen Raw canvas.

Kalkmaling

En farge er ikke bare en farge når det kommer til kalkmaling. Man opplever den som dypere, varmere og mer intens, og dens lek med lys gir vakre skygger på en helt annen måte enn vegger malt med vanlig maling. De nøytrale tonene i et interiør setter en perfekt bakgrunn for en lun og hyggelig stemning som passer like godt på landet som i en leilighet i byen.
Vegg i fargen

Farger

Lyse sarte farger er utrolig vakkert i kalkmaling, en får nesten en sakral følelse. Ved å tilføre stål og moderne tidsriktige materialer som marmor, dannes raskt et tøffere preg mot de lyse veggene.
Knagger på en vegg i fargen