solskjerming rullegardin

Rullegardin

Den klassiske rullegardinen er stadig i utvikling med unike vev, mønstre og farger. Rullegardin er en god løsning til solskjerming og skjerming av innsyn i flere ulike rom i hjemmet.

NB! Solskjerming kan bare bestilles i butikk. Besøk din nærmeste butikk og få hjelp av våre eksperter til riktige mål og riktig type solskjerming til ditt hjem.

Se video: Slik bestiller du måltilpasset solskjerming fra Luxaflex

Rullegardin i flere ulike modeller

En rullegardin gir de perfekte forutsetningen for en god natt søvn hele året. Du kan variere på farger, mønstre og ulike vev som gir mørklegging av rommet eller transparent rullegardin som gir mer lys. Finn din favoritt fra Luxaflex i våre butikker.

solskjerming rullegardin

Transparent rullegardin

Rullegardinens tetthet spiller inn på avskjerming, lysinnfall og gardinens uttrykk. Du kan velge mellom fire tettheter, slik at du kan finne den tettheten som best passer dine behov, fra en transparent rullegardin til lystette rullegardiner. Rullegardiner som slipper inn lys, kan være en pen løsning på soverommet i kombinasjon med lystette gardiner. Slik skjermer du for innsyn på dagtid, og kan skjerme for lys om natten.

Transparent rullgardin

Rullegardin med mønster

Rullegardinene med mønster fra Luxaflex finnes i flere ulike varianter som skaper et personlig preg på rommet. Ønsker du mer utsikt og lys i store eller små rom kan du velge transparente vev på rullegardinen.

rullegardin

Mørkleggende rullegardin

Hvis lyset flommer inn i et rom som er forstyrrende, enten i soverom eller stue, kan det være godt med en mørkleggende rullegardin. Da velger du tettvevde tekstiler, de gir også et godt inneklima til vinduer som har mye sol.

Kontakt din nærmeste Fargerike-butikk for å finne løsninger til ditt hjem.

mørklegging rullegardin

Rullegardin med motor

Med motorisert rullegardin kan du slippe inn lys, eller dekke for vinduene, uten å reise deg. Når du bestiller rullegardiner på mål fra en av våre butikker, kan du velge mellom to løsninger for å heve og senke rullegardinen fra Luxaflex; kjedetrekk eller med PowerView® Automation for elektrisk solskjerming for smarte hjem. 

Våre butikker gir deg råd, tar mål og skreddersyr en løsning som er tilpasset perfekt til dine vindu og ditt hjem. Se rullegardiner fra Luxaflex og bestill i din nærmeste Fargerike-butikk.

 

Se mer solskjerming hos Fargerike her.

rullegardin