Malingsverktøy

Det å få det perfekte resultatet krever at du bruker riktig verktøy til de ulike prosessene under oppussingen. Hos oss finner du alt fra malerpensler, maleruller, tape og mye mer som gjør jobben litt enklere.

 • Wagner Malesprøyte W575

  Wagner Malesprøyte W575

  Wagner Universal W575 er en praktisk og håndholdt elektrisk malesprøyte som egner seg til små og mellomstore prosjekter. Passer like godt til kurvmøbler og gjerder, som til stueveggen. Det medfølger to sprøyter med forskjellige dyser. En dyse for tyntflytende produkter og en dyse for rullekvaliteter. Med Wagner W575 går jobben raskt, det er enkelt å komme til på vanskelige flater og resultatet blir jevnt og pent. Den er også enkel å rengjøre etter bruk

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  2 999,- pr. stykk
 • Wagner Malersprøyte 150 HEA Airless

  Malersprøyte 150 HEA Airless

  Wagner 150 HEA er en malesprøyte av proff -kvalitet for gjør-det-selveren Enkel maskin og håndtere uten mange forskjellige innstillinger. Krever ingen forkunnskaper. Maleprojektene vil gå mye fortere. Medfølger 7,5 metrer slange, sprøytehåndtak og 2 forskjelige dyser.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  5 299,- pr. stykk
 • Fargerike Malertarp 3 x 3 m

  Fargerike Malertarp 3 x 3 m

  Dette produktet er smart å ha hvis du f.eks. er nødt til å beise eller male før helgen, og værmeldingen er imot deg. Tarpen dekker og beskytter ønsket område mot regn. Det følger med plugger til å feste i bakken og klyper til å feste i feks takrenne. Størrelse 3x3 m ala 9 kvm. Unngå alltid påføring av maling i direkte sollys eller på soloppvarmet vegg.

  Bestillingsvare, kontakt butikkTilgjengelig for klikk og hent
  299,- pr. stykk
 • Baronesse Pensel Flat

  Baronesse Pensel Flat

  Penselen sikrer høyt malingsopptak og gir en glatt og vakker overflate. Godt håndtak som gir deg god kontroll og er mer behagelig å jobbe med.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 149,- pr. stykk
 • Wagner Malesprøyte Universal W690 Flexio

  Wagner Malesprøyte Universal W690 Flexio

  Wagner Malesprøyte Universal W690 Flexio er en praktisk og fleksibel elektrisk malesprøyte som påfører malingen jevnt og gir et godt resultat. Sprøyten kan brukes både ute og inne, og egner seg til små og mellomstore prosjekter. Takket være teknologien Flexio, gir sprøyten full dekning med ett strøk. I-SPRAY dysen gir meget bra forstøving, selv med tyktflytende væsker. Kan brukes med alle vann- og løsemiddelbaserte produkter. Sprøyten kan festes over skulderen eller plasseres på bakken for praktisk, uanstrengt maling. Dyseforlenger medfølger for å unngå ekstra belastning på kropp, og for å gi et raskere resultat. Med W690 går jobben går raskt, det er enkelt å komme til på vanskelige flater og resultatet blir jevnt og pent. Sprøyten er også enkel å rengjøre.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  2 699,- pr. stykk
 • Jordan Terrasse Easypad

  Jordan Terrasse Easypad

  Med Jordan EasyPad sikrer du at terrassen får et jevnt resultat uten skjolder. Dette er vårt beste verktøy til beis og olje og superenkelt å bruke. Easypad kommer som 2 i 1 med slipebrett og påføringspad. Påføringspaden sikrer et jevnt og skjoldfritt resultat og man kommer enkelt til i hjørner og inntil husveggen. Den er enkel og rask og gjør at jobbet går mye raskere. Bruk den med et forlengerskaft for en bedre arbeidsstilling.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  319,- pr. stykk
 • Wagner Malesprøyte 275M

  Wagner Malesprøyte 275M

  Wagner 275 M er en kompakt malesprøyte med praktisk bærehåndtak. Med teknologien High Efficiency Airless har den redusert sprøytetrykk for maksimal kontroll , lengre levetid og opp till 55% mindre sprøtetåke. Sprøyten egner seg til større oppgaver både utendørs og innendørs. Den kommer med 9 meter slange, og en innsugslange som plasseres direkte i malingsspannet. Medfølger 2 sett dyser og filter beregnet for de fleste nordiske malinger

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  9 999,- pr. stykk
 • Wagner Tilbehør - Dyse

  Wagner Tilbehør - Dyse

  Dysen passer till Control Series Pro 250M, 350M, 250R og 350R. Se beskrivelse for 313, men bredere spraybredde.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 1 049,- pr. stykk
 • Jordan Pensel Ultimate Fordriver

  Jordan Pensel Ultimate Fordriver

  Jordan Etterstryker til Panel, møbel og dør gir et ultraglatt sluttresultat uten penselstriper. Penselen brukes til å etterstryke malingen, og er malerens favoritt verktøy for et suverent resultat. Kombineres med annet verktøy som pensel eller rull.  Etterstryker brukes ikke til å påføre maling, men til å etterstryke overflødig maling. Penselen brukes umiddelbart etter at malingen er påført med rull eller en større pensel. Med et lett, jevnt trykk stryker man over underlaget for et glatt resultat.

  På nettlagerIkke tilgjengelig for klikk og hent
  239,- pr. stykk
 • Tesa Malertape Innvendig

  Tesa Malertape Innvendig

  tesa Maskeringstape Professional sikrer knivskarpe og rette malingskanter i ethvert maleprosjekt takket være det originale washipapiret. Tapen gir nøyaktighet, den er lett å påføre og den kleber godt til en lang rekke overflater - klar til ethvert malearbeid, selv når den brukes i hjørner og kanter. Tapen kan enkelt fjernes uten spor. Maleprosjektene dine kan realiseres uten at tiden blir en faktor: Tapen gir restfri fjerning i opptil 6 måneder når den brukes innendørs, og i opptil 2 måneder utendørs. tesa Maskeringstape Professional kan du sette alle dine innendørs og utendørs maleprosjekter ut i livet og nyte profesjonelle resultater. Den ekstra rivefastheten, samt evnen til å bli fjernet uten å gjøre skade på underlaget, gjør den til den perfekte løsningen ved krevende malearbeid.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 89,- pr. stykk
 • Jotuns Rørepinne

  Jotuns Rørepinne

  Rørepinne for å røre i malerbøtter før påføring av maling. Liten størrelse.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 9,- pr. stykk
 • Jordan Malerrullbøyle Ultimate ClickOff

  Jordan Malerrullbøyle Ultimate ClickOff

  Jordans ClickOff™ system gjør det enkelt å ta rullen av og på uten mye søl. Den lette aluminiumsbøylen gjør jobben mindre slitsom. Malerullbøylen kan brukes på forlengerskaft for å oppnå et jevnere resultat og gjøre jobben raskere og mindre slitsom.

  Bestillingsvare, kontakt butikkTilgjengelig for klikk og hent
  fra 139,- pr. stykk
 • Baron Pensel Vinkel

  Baron Pensel Vinkel

  Penselen sikrer høyt malingsopptak og gir en glatt og vakker overflate. Godt håndtak som gir deg god kontroll og er mer behagelig å jobbe med, også over lengre tid.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 279,- pr. stykk
 • Wagner Malersprøyte 350 M Airless

  Malersprøyte 350 M Airless

  HEA airless system egner seg til større oppgaver i hjemmet og landbruket. Praktisk trillevogn med 15m slange, 110 bar-1,5 ltr/min, 600 watt

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  12 999,- pr. stykk
 • Jordan Malerrull Ultimate Jevne Flater

  Jordan Malerrull Ultimate Jevne Flater

  Jordan Malerull til Vegg og Tak gir et suverent resultat og sikrer jevn og skjoldfri påføring. Den spruter og søler lite og med rullens høye malingsopptak, maler du raskere slipper og fylle rullen så ofte. Malerullen passer best til gips/mdf/malt tapet o.l. Med et maksimalt malingsopptak maler du raskere ved at rullen dekker en større flate per dypp, og etterlater et skjoldfritt resultat med jevn glans over hele veggen.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 129,- pr. stykk
 • Jordan Pensel Ultimate Skrå m/Etui

  Jordan Pensel Ultimate Skrå m/Etui

  Jordan Skråpensel med SmartEtui er den råeste penselen til Jordan! Penselen er utviklet for å gjøre malejobben lettere og få et suverent resultat. Nå med praktisk SmartEtui! Det praktiske oppbevaringsetuiet holder penselen fuktig i opptil 72 timer. Den skrå busten gir optimal kontroll ned mot lister og inn mot kanter, for ekstra nøyaktighet i malejobben. Penselen kan brukes til de fleste jobber og passer til alle malingstyper. 25mm-penselen er spesielt god på de aller minste detaljene.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 179,- pr. stykk
 • Jordan Pensel Basic Radiator Innvendig

  Jordan Pensel Basic Radiator Innvendig

  Langpenselen i Basic serien er en enkel pensel med langt skaft for ekstra rekkevidde. Penselen passer der hvor man trenger litt ekstra rekkevidde som for eksempel opp mot taket eller bak radiatorer. Brukes til enkle oppgaver der finish ikke er viktig.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 69,- pr. stykk
 • Relekta Wipes 101

  Relekta Wipes 101

  Profesjonelle våtservietter for all type male- og fugejobber. 101 WIPES BIG tørker opp søl fra våt maling, uherdet fugemasse og byggskum, samt fett og olje. Den løser også opp tørket maling, blekk, trykksverte, tusj, graffiti, limrester fra de fleste glatte harde flater. Dukene består av 15 % viskose (cellulose), som gjør dukene både ekstra myke og svært absorberende, og er tilsatt propanol (

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 199,- pr. stykk
 • Jordan Malerrull Perfect Grove Underlag

  Jordan Malerrull Perfect Grove Underlag

  Jordan malerull til mur og betong gir et pent resultat på grove underlag. Rullen spruter og søler lite, og er også velegnet til helsparkling av vegg. Den er spesielt egnet til mustruktur og ru underlag, og kan også gi struktureffekt på slette vegger.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 129,- pr. stykk
 • Jordan Malerrull Perfect Filt Glatte Flater

  Jordan Malerrull Perfect Filt Glatte Flater

  Jordan malerull til møbel og dør er tilpasset oljeprodukter og sterke løsemidler. Rullen gir minimalt rullestruktur og spruter og søler lite. Filtrullen etterlater en glatt og fin overflate og er spesielt velegnet for påføring av oljebasert lakk og maling av glatte flater som dører, skap og lignende.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 79,- pr. stykk