Frakt og levering

Leveringsmetoder som passer dine behov.

Vi tilbyr i dag tre leveringsalternativer. "Klikk og hent" er ikke en tjeneste vi har i dag, men det er noe vi ønsker å tilby våre kunder senere i 2020.

Leveringsalternativ 0-2kg 0-35kg >30kg
Hent i butikk x x x
Hent hos PostNord hentepunkt x x  
Hjemlevering x x x

 

Hent i Fargerike-butikk - gratis!

Varene sendes innen 24 timer på virkedager fra vårt sentrallager til valgt butikk. Du vil motta en SMS når varene har ankommet butikk og er klare til avhenting. Leveringstiden er fra 2-5 arbeidsdager, avhengig av hvor du bor i landet. Vi ønsker at varene skal hentes så raskt som mulig og senest 7 dager etter mottatt hentemelding. Husk å ta med ordrenummer og ID når du henter varene - det er både for din sikkerhet og vår kontroll på at du får med deg varene som du har bestilt.

Hent hos PostNord hentepunkt (MyPack)

Varene sendes til valgt PostNord hentepunkt og du vil motta SMS med hentemelding når pakken er klar for å plukkes opp. Pakken må hentes innen 14 dager fra mottatt hentemelding for å unngå retur. Det kan tilkomme et gebyr for uavhentede pakker.

Hjemlevering

Du kan velge å få pakken levert hjem, så nærme ytterdøren det er mulig å komme. I sentrale strøk og byer har du mulighet til å velge levering på kveldstid men i mindre sentrale strøk er det i hovedsak levering på dagtid. Dette fremkommer av valgmulighetene du blir presentert i utsjekkingen. Foreløpig tilbyr vi ikke innbæring. Du blir oppringt ca 30 minutter før avtalt tid. Dersom du ønsker å endre på et allerede avtalt leveringstidspunkt må det skje via PostNord sitt kundesenter på telefon 09300 (hverdager 08.00 - 16.30) senest to virkedager før levering.

Hvis pakken ikke kan leveres til avtalt tidspunkt tas den med i retur til nærmeste lager og du må kontakte PostNord for avtale om nytt leveringstidspunkt. Du vil bli fakturert for ny levering.

Leveringstid

Normalt sett er leveringstiden 1-5 dager, avhengig av hvor i landet du bor. Vi tar forbehold om at leveringsdagene kan variere ved helligdager, værforhold og andre uforutsette hendelser. Følgende er veiledende leveringstid basert på postnummer:

MyPack

Postnummer Leveringstid
0000-3999 1-2 virkedager
4000-7999 2-4 virkedager
8000-9999 2-5 virkedager

Hjemlevering

Postnummer Leveringstid
0000-3999 1-2 virkedager
4000-7999 2-4 virkedager
8000-9999 2-5 virkedager

 

Vareprøver

Gulvprøver og fargeprøver sendes gratis hjem til deg med 1-2 virkedagers levering.

Skade under transport

Du må alltid kontrollere mottatte varer før du signerer fraktbrevet. Når fraktbrevet er underskrevet samtykker du til at varen er levert i god og original stand. Det ytes ingen erstatning dersom fraktbrevet ikke er merket med «skade».