Impregnere klær og tekstiler

For å få tekstilene dine til å vare lenge, må du ta godt vare på dem. Dette betyr å beskytte dem mot skitt og fukt. Denne impregnering kan brukes på de fleste overflater når det gjelder møbler, gulvteppe, gardiner, klær, sko og så mye mer.

Video

Dette trenger du:

  • Mildt såpemiddel
  • Mikrofiberklut
  • Impregnering
  • Noe å impregnere

Til impregnering av dine tekstiler anbefaler vi at du bruker Fiber Protector. Dette er en allsidig impregnering til både tekstiler og skinn. Den holder tekstilene rene og tørre, samtidig som den puster. Den gir beskyttelse mot væske, smuss, UV-stråler og normal slitasje. Den er usynlig og tekstilene beholder farge og egenskap.

Hvis tekstilet du ønsker å impregnere er veldig skittent, kan det hende at en klut og mildt såpemiddel ikke er nok. Da bør du vurdere å bruke en tepperensmaskin. Disse kan du leie i de fleste av våre butikker, og kan brukes på de fleste tekstiler. Sjekk med din lokale Fargerike butikk.

Fiber ProTector Fiber Protector Impregnering 500 ml

Fiber Protector Impregnering 500 ml

Fiber Protector kan brukes på alle typer tekstiler og semsket skinn. Impregnering av arbeidsklær, sko, kalesjer, markiser, tekstiler og semsket skinn. Beskytter mot UV-stråler - forhindrer falming, virker antistatisk og beskytter mot fysisk slitasje.

På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
219,- pr. stykk

Vask grundig

Før du begynner å imregnere er det viktig å huske på at tekstilet skal være tørt, rent og fritt for såperester. Ved vask av for eksempel sko kan det være lurt å bruke en liten børste som kommer godt inn i kriker og kroker.
impregnering vask

Krysspray med jevne bevegelser

Sko, klær og andre ting som enkelt kan bæres, bør impregneres ute i frisk luft. Hold sprayen på ca 20. cm avstand og krysspray med jevne bevegelser. La så impregnering tørke i ca 30 minutter før bruk.
Du kan også bruke denne impregneringen på markisene dine utvendig!

Til slutt

Hvis du impregnerer et møbel eller generelt sprayer inne, så anbefaler vi at du sørger for god sirkulasjon slik at tekstilet tørker fortere og du får bort impregeneringslukt. Når tekstilet er impregnert trekker ikke flekkene inn i tekstilene og du kan enkelt tørke de bort med en fuktig klut. Impregneringen er slitesterk og sitter lenge.