Spraymaling - Tips og Triks

Vi setter pris på miljøet, og vi ser at våre beste kunder er glad i redesign og gjenbruk. Derfor har vi lagd noen snutter som viser hvor enkelt dette kan gjøres, og kanskje du får noen nye ideer til ditt neste kreative hjemmeprosjekt.

Video

Dette trenger du:

  • Hansker
  • Pappeske / eller stå ute
  • Rengjøringsmiddel
  • Klut
  • Maske / beskyttelse
  • Spraymaling grunning
  • Spraymaling farge
Scanox Quick Bengalack Spray

Quick Bengalack Spray

Med Quick Bengalack Spray har du påføringsverktøy og maling i ett - rist og spray! Den er utviklet til å gi en sterk og slitesterk overflate til underlag av metall, tre og hardplast - inne som ute. Sprayen kommer i mange flott farger og er ideell når "vanskelige" gjenstander med mange krinker og kroker skal fornyes. Sprayen gir en flott, hard og silkematt overflate som tørker på 1 time! Raskt og enkelt!

0,4 liter
179,-
På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
448,- pr. liter

Masker detaljene

Deretter må du maskere alle detaljer du ikke vil skal få farge på seg. Her er det viktig å være nøye, på ekstra små flater kan det være lurt å bruke en kniv for å tilpasse maskeringstapen slik at du får rette kanter. Husk at spraymaling kommer til alle steder du ikke maskerer.

Maske

Vi anbefaler at du enten står ute i frisk luft eller har en støvmaske når du spraymaler. Det er veldig små partikler som virvler rundt

Pappeske

Når man spraymaler inne er det fort gjort å være uheldig å spraye noen steder du helst ville unngått. Det beste er å spraymale utendørs men hvis du bor i leilighet kan du bruke en pappeske, gjerne en litt høy en.
Visste du at Quick Spraymaling kan brukes på metall, plast og treverk? Så nesten alt!

Produktinformasjon

Quick Bengalack Spray gir en flott og slitesterk overflate. Den tåler tøff bruk både ute og inne, og har en svært god farge- og glansstabilitet. 1 boks med spray holder til ca 1 kvm og mellom hvert strøk må det bare gå minst 5 min!

 

Spray!

Hold 20 – 30 cm avstand fra det du sprayer og spray tynne strøk. Spray heller 4-5 tynne strøk, enn kun 1 strøk. Da risikerer du drypp og rennemerker. Du får også en fyldigere farge vet flere tynne strøk-
Har du sølt litt underveis? Bruk Wipes fra Jordan for å fjerne flekker og søl.
Jotun Spesial Wipes Våtservietter a 40 stk

Jotun Spesial Wipes Våtservietter a 40 stk

Enkel og effektiv rengjøring til mindre flater før maling. Tørk av og kast. Fjerner enkelt mindre flekker , fett, maling søl o.l. Fjerner maling søl o.l. fra hendene, uten å tørke ut huden. Inneholder aloe vera.

På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
169,- pr. boks