Spraymaling - Tips og Triks

Vi setter pris på miljøet, og vi ser at våre beste kunder er glad i redesign og gjenbruk. Derfor har vi lagd noen snutter som viser hvor enkelt dette kan gjøres, og kanskje du får noen nye ideer til ditt neste kreative hjemmeprosjekt.

Video

Dette trenger du:

  • Hansker
  • Pappeske / eller stå ute
  • Rengjøringsmiddel
  • Klut
  • Maske / beskyttelse
  • Spraymaling grunning
  • Spraymaling farge
Scanox Quick Bengalack Spray3 for 2 Quick Bengalack

Quick Bengalack Spray

Quick Bengalack Universal spray er det ideelle valget når du vil redesigne og fornye ting raskt og enkelt. Den er spesielt egnet for gjenstander med krinker og kroker der pensel ikke kommer til. Med spray kan du velge mellom mange tidsriktige og populære farger. Brukes på metall, tre og hardplast, alt i fra interiørdetaljer til møbler, verktøy, leker og hageredskaper. Mulighetene er mange! Overmalbar på ca 5 min. Alt kan fornyes!

0,4 liter
179,-
På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
448,- pr. liter

Masker detaljene

Deretter må du maskere alle detaljer du ikke vil skal få farge på seg. Her er det viktig å være nøye, på ekstra små flater kan det være lurt å bruke en kniv for å tilpasse maskeringstapen slik at du får rette kanter. Husk at spraymaling kommer til alle steder du ikke maskerer.

Maske

Vi anbefaler at du enten står ute i frisk luft eller har en støvmaske når du spraymaler. Det er veldig små partikler som virvler rundt

Pappeske

Når man spraymaler inne er det fort gjort å være uheldig å spraye noen steder du helst ville unngått. Det beste er å spraymale utendørs men hvis du bor i leilighet kan du bruke en pappeske, gjerne en litt høy en.
Visste du at Quick Spraymaling kan brukes på metall, plast og treverk? Så nesten alt!

Produktinformasjon

Quick Bengalack Spray gir en flott og slitesterk overflate. Den tåler tøff bruk både ute og inne, og har en svært god farge- og glansstabilitet. 1 boks med spray holder til ca 1 kvm og mellom hvert strøk må det bare gå minst 5 min!

 

Spray!

Hold 20 – 30 cm avstand fra det du sprayer og spray tynne strøk. Spray heller 4-5 tynne strøk, enn kun 1 strøk. Da risikerer du drypp og rennemerker. Du får også en fyldigere farge vet flere tynne strøk-
Har du sølt litt underveis? Bruk Wipes fra Jordan for å fjerne flekker og søl.
Jotun Spesial Wipes Våtservietter a 40 stk

Jotun Spesial Wipes Våtservietter a 40 stk

Enkel og effektiv rengjøring til mindre flater før maling. Tørk av og kast. Fjerner enkelt mindre flekker , fett, maling søl o.l. Fjerner maling søl o.l. fra hendene, uten å tørke ut huden. Inneholder aloe vera.

På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
169,- pr. boks