Barnerom med tapet i barnemønster

Tapet til barnerom

Å få sitt eget rom er kjempestort. Men å få lov til å være med å innrede det, er enda større! La barna få bruke fantasien når dere skal innrede rommet, og bli inspirert av våre vakre tapeter.

Her kan du finne masse gode ideer til barnerommet eller ungdomsrommet. Vi har tatt frem en rekke tapeter som gjenskaper barndommens gode stemning, som inspirerer til lek og læring. Hold fargeskalaen ren og med noen gjentagende farger, så kan du boltre deg i blomster, striper, ruter – og gode minner.

 

Rolig fargepalett

Dempede farger gjør barnerommet rolig, men likevel lekent. Med lette og duse farger, og enkelte sterkere fargeinnslag kan man tilrettelegge for både ro, lek og kreativitet. 

Dette tapetet med hvite bjørner på en pastellgrønn bakgrunn, ønsker den aller minste en god natt og velkommen til en ny spennende dag.

Barnerom med grønn dyretapet

Grafiske mønstre på tapet

Let's Play har tapeter til barn i alle aldre - også de aller største. Tapet i sort og hvit i grafiske mønstre passer de eldste barna godt, og lar fargene på interiøret skinne ekstra. En rolig fargepalett på veggene gir enda større muligheter til å velge møbler og pynt i fargerike nyanser som barna liker godt, og gjør det enklere å bytte ut småtingene når barna vokser til.

Barnerom tapet sort hvit