Barnerom med tapet i barnemønster

Tapet til barnerom

Her kan du finne masse gode ideer til barnerommet eller ungdomsrommet. Vi har tatt frem en rekke tapeter til barnerom, som inspirerer til lek og læring. La barna få bruke fantasien når dere skal innrede rommet, og bli inspirert av våre vakre tapeter.

 

 

Rolig fargepalett til barnerommet

Dempede farger gjør barnerommet rolig, men likevel lekent. Med lette og duse farger, og enkelte sterkere fargeinnslag kan man tilrettelegge for både ro, lek og kreativitet. Les mer om farger til barnerom her.

Dette tapetet med duse farge, ønsker den aller minste en god natt og velkommen til en ny spennende dag.

Tapet med blomster fra kolleksjonen Kids World fra Storeys hos Fargerike.

Barnerom tapet

Verdensrom til barnerommet

La barnerommet være en egen liten eventyrverden. Kids World fra Storyes er en leken kolleksjon barnetapet full av fantasi i vakre fargekombinasjoner. Skap et drømmende uttrykk på barnerommet som stimulerer barnet til å fantasere og lage historier. Verdensrommet, dyretema, dinosaurer og jungel til barnerommet er alltid populært. 

Tapet med planeter fra kolleksjonen Kids World fra Storeys hos Fargerike. Fins i flere ulike farger.

Dinosaur Barnerom

Prikkete tapet

Skap friske og muntre små detaljer med prikkete tapet til barnerommet. På et barnerom blir det fort nok av fargerike ting og leker. Derfor kan det være lurt å holde veggene i en dempet fargeskala uten altfor påtrengende mønstre. 

Dette klassiske tapetet med fine prikker har et uttrykk av akvarellmaling, og fins i flere ulike farger. 

Fra kolleksjonen Kids World fra Storeys hos Fargerike.

Barnerom prikker tapet

Tapetsere barnerom

Har du tenkt på å tapetsere en vegg eller hele barnerommet? Det er ikke så vanskelig som du kanskje tror. Har du valgt en tapet med mønsterrapport må du huske å ta hensyn til dette når du skal sette opp tapet. På baksiden av tapeten vil det stå hvor ofte mønsteret repeterer seg. Det er viktig å passe på å matche mønsteret for hver lengde du setter opp, så mønsteret følges likt langs hele veggen. Les hvordan du tapetserer her.

Barnerom tapet