Barnerom med tapet i barnemønster

Tapet til barnerom

Her kan du finne masse gode ideer til barnerommet eller ungdomsrommet. Vi har tatt frem en rekke tapeter til barnerom, som inspirerer til lek og læring. La barna få bruke fantasien når dere skal innrede rommet, og bli inspirert av våre vakre tapeter.

 

 

Rolig fargepalett til barnerommet

Dempede farger gjør barnerommet rolig, men likevel lekent. Med lette og duse farger, og enkelte sterkere fargeinnslag kan man tilrettelegge for både ro, lek og kreativitet. Les mer om farger til barnerom her.

Dette tapetet med rolig blomstermønster i duse farge, ønsker den aller minste en god natt og velkommen til en ny spennende dag. Tapet vil oppleves nesten som kunst på veggen til barnerommet.

Barnerom med grønn dyretapet

Grafiske mønstre på tapet

Borås har tapet til barn i alle aldre - også de aller største. Tapet i blå og med grafiske mønstre passer de eldste barna godt, og lar fargene på interiøret skinne. En rolig fargepalett på veggene gir enda større muligheter til å velge møbler og pynt i fargerike nyanser som barna liker godt, og gjør det enklere å bytte ut småtingene når barna vokser til.

Barnerom tapet blå

Tapetsere barnerom

Har du tenkt på å tapetsere en vegg eller hele barnerommet? Det er ikke så vanskelig som du kanskje tror. Har du valgt en tapet med mønsterrapport må du huske å ta hensyn til dette når du skal sette opp tapet. På baksiden av tapeten vil det står hvor ofte mønsteret repeterer seg. Det er viktig å passe på å matche mønsteret for hver lengde du setter opp, så mønsteret følges likt langs hele veggen. Les hvordan du tapetserer her.

Barn tapet sjø hav