Barnerom med tapet i barnemønster

Tapet til barnerom

La barna få bruke fantasien når dere skal innrede rommet. Tør å la dem eksperimentere med farger, det verste som kan skje er at dere må male eller tapetsere om igjen om noen år! Å få sitt eget rom er kjempestort. Men å få lov til å være med å innrede det, er enda større! Vi viser deg et lite knippe tapeter til barnerom, for liten og stor.

Vi i Fargerike har utviklet en egen tapetbrosjyre til barnerommet. Her kan du finne masse gode ideer til barnerommet eller ungdomsrommet. Vi har tatt frem en rekke tapeter som gjenskaper barndommens gode stemning. Hold fargeskalaen ren og med noen gjentagende farger, så kan du boltre deg i blomster, striper, ruter – og gode minner. 

 
 

Pasteller

Gi barnet en myk start, med et rolig og behagelig uttrykk som bidrar til å skape en avslappende atmosfære med rom for en god natt med søvn. 

Barnerom med blomstertapet

Blomster

Sommerblomster som prydet veggene i kammerset, og lukten av mormors soltørkede sengetrekk og høye sommerdyner. Skapsengen som fikk et nytt malingsstrøk for hver familieforøkning. Sammen er det følelsen av sommer, trygghet og kjærlighet.
Barnerom med blomstermiks

Rosa ugle

Ønsker du duse farger på barnerommet med diskret mønster, denne tapeten med rosa ugler er perfekt. Del gjerne rommet opp og mal noen av veggene med rosa farge og en vegg med tapeten. Dette gir rommet soner som du kan innrede med leker eller bøker.
Barnerom med rosa ugletapet

Fargerik barnetapet

Ønsker å lage et fargerikt barnerom, da velger du denne tapeten. Her har vi brukt fargene i tapeten og tatt de igjen i interiøret som lager et eget samspill i rommet.
Barnerom med fargerik tapet