plissegardin

Plisségardin

Enkle og klassiske gardiner som kan skreddersys til alle typer vinduer – uansett størrelse, form eller farge.

NB! Solskjerming kan bare bestilles i butikk. Besøk din nærmeste butikk og få hjelp av våre eksperter til riktige mål og riktig type solskjerming til ditt hjem.

Se video: Slik bestiller du måltilpasset solskjerming fra Luxaflex

Hold lyset ute eller skjerm for innsyn

Luxaflex Plisségardin er en av de mest fleksible gardinmodellene som kan brukes til alt fra små til store vinduer, dører og spesielle vindusformer som skråvinduer, runde, trekantede eller 5- og 6-kantede vinduer. Modellene har ulike farger og tetthet som skaper vakkert lys i rommet.

plissegardin balkongdør fargerike

Top Down/Bottom Up plisségardin

Top Down/Bottom Up plisségardin er en smart funksjon som gir deg frihet til å plassere gardinen der behovet er – øverst, i midten eller nederst i vinduet. På denne måten kan du få naturlig dagslys inn i rommet, samtidig som du skjermer for innsyn.

plissegardin luxaflex

Farger på plisségardin

Skal gardinene gå i ett med innredningen, eller skal de tilføre rommet karakter og noe ekstra? Dette kan du påvirke gjennom ditt valg av farger, teksturer og design. Plissègardinene fra Luxaflex kommer i ulike farger som kan kombineres med interiøret i ditt hjem.

farger plissegardin

Plisségardin på kjøkken

Hvis du trenger gardiner i kjøkkenet, kan du velge et vev som er DustBlock® behandlet og dermed fukt- og smussavvisende. Behandlingen beskytter både mot tørt smuss som støv og røyk, men også mot vann- og oljebaserte væsker.

Plissegardin kjøkken