Lim & fug

 • Bostik Fugemasse H760 Seal N Flex

  Bostik Fugemasse H760 Seal N Flex

  Bostik H760 SEAL N FLEX PRO SEAL er en premiumkvalitets isocyanat-, ftalat- og løsemiddelfri tetningsmasse med høy bruddforlengelse for konstruksjons- og ekspansjonsfuger. 25% fleksibilitet på fug. Herder med fukt, Overmalbar, Inne/ute, Høy miljøstandard, God motstand mot UV, være og vann.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 189,- pr. stykk
 • Bostik Akryl Premium A990

  Bostik Akryl Premium A990

  Bostik A990 PREMIUM ACRYLIC er en toppkvalitets ftalatfri akryl-fugemasse som kan overmales med de fleste vannbaserte og syntetiske malinger. Perfekt som akustikkfuge når lydkrav stilles for konstruksjonen. 15% fleksibilitet, vannløselig, kun Innendørs, Akustikkdempende, Høy miljøstandard M1 og EC1+. Malerfugen er spesielt utviklet for å tette fuger mellom trapper, vegger, tak, gulvlister, vinduskarmer, vindusrammer av tre og metall, betong- og murarbeid samt fylling av sprekker, skrue- og spikerhull i vegger og tak av tre, puss, gips, teglverk, betong etc. Herdet fuge kan brukes ute, men må overmales.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 99,- pr. stykk
 • Bostik Silikon Build & Sanitary

  Bostik Silikon Build & Sanitary

  Nøytralherdende, universal, antimugg-behandlet og UV-bestandig silikonfugemasse med sterk vedheft uten primer for de fleste byggematerialer. Forårsaker ikke korrosjonsskader. Oppfyller krav i henhold til ISO 11600 25 LM. Uv bestandig. 25% fleksibilitet. Ikke overmalbar. Til underlag som Fliser, porselen, glass, glaserte flater, metall, de fleste typer plast. Bruksområde til både ute og innvendige bevegelsesfuger i bygningskonstruksjoner, våtrom, metall og glasskonstruksjoner,. EC1+ sertifisering.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 89,- pr. stykk
 • Bostik Monteringslim Seal N Bond

  Bostik Monteringslim Seal N Bond

  Bostik H750 SEAL N BOND PREMIUM lim & fugemasse er spesielt utviklet for en varig elastisk tetting av ekspansjonsfuger for kjøkken, bad, dusj samt industrielle bruksområder med varierende underlag og høye krav på sikkerhet. 20% fleksibilitet. Limstyrke herdet 320 tonn m2. ISEGA Godkjent

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 249,- pr. stykk
 • Bostik Vegglim Non Woven

  Bostik Vegglim Non Woven

  Spesiallim til Non woven tapeter. Bruksområde: Til oppsett av dimensjonstabile tapeter med Non woven bakside i tørrerom. Underlag: Gipsplater, sponplater, betong og murpussvegger, sparklede vegger, malte underlag samt tapeserte flater. Tørrinnhold 20 +/- 2%. Arbeidstemp: ikke mindre enn +18 grader. Prouktet har M1 miljøsertifisering. Eks på tapeter er Borås Moment og EASY UP med non-woven bakside. Limet kan påføres med rull eller tapetmaskin. Non woven limet har lengre åpningstid for å jobbe med nonwoven tapeter , som skal ligge inntil hverandre. Ved et raskere lim, kan det oppstå sprekker i tapeten. Non woven limet har STB kode (3 stk sorte trekanter). Følg alltid STB koden som skal stå på tapetrullen eller anbefaling fra tapetprodusenten.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 119,- pr. stykk
 • Bostik Silikon S755 Bath & Kitchen P

  Bostik Silikon S755 Bath & Kitchen P

  Bostik S755 SILIKON BATH & KITCHEN P er en allsidig og nøytral silikonfugemasse for sanitærfuger som herder under påvirkning av fuktighet og danner en slitesterk og elastisk gummi. 25% fleksibilitet. Ikke overmalbar.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 169,- pr. stykk
 • Bostik Kontaktlim A3

  Bostik Kontaktlim A3

  Bostik Contact A3 er basert på neopren (syntetisk gummi), syntetiske harpikser og stabilisatorer løste i organiske løsemidler. Den tynne og smidige konsistensen forenkler lim påføringen. Tilpasset fyllende egenskaper gjør det mulig å lime på materialer av ulik porøsitet. Den danner en sterk limfuge uten bruk av herder, høy presstemperatur eller lang presstid og egner seg derfor til både industriell og håndverksliming. Limfugen har allerede høy styrke og vedheft under montering og oppnår endelig styrke i løpet av ca.en uke.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 59,- pr. stykk
 • Bostik Vegglim Våtrom

  Bostik Vegglim Våtrom

  Wet Room er et ferdigblandet, vannbasert våtromstapetlim. BRUKSOMRÅDE: Limet er egnet for oppsetting av tynne våtromstapeter, skummede og homogene våtromstapeter opp til 0,6 mm tykkelse i våte rom på sugende og tette underlag. Tykkere materiale og vinyl på vinyl limes med Gulv- og vegglim. Passer bra for liming av tapetbård på vinyltapeter. Påføres med rull. UNDERLAG: Gipsplater, Sponplater, Betong og pussede vegger, Veggsparklede flater, Malte underlag, samt tapetserte flater. Tørrinnhold 35 +/- 2 vekt %, Arbeidstemp: ikke mindre enn +18 grader . STB kode: Sirkel halvfull (våtrom).

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 169,- pr. stykk
 • Bostik Vegglim Wall Super

  Bostik Vegglim Wall Super

  Ekstra sterkt for kraftig vevtapet. Bruksområder: Til Liming av kraftigere materialer som glassfiber og jutevev, tekstil, struktur og vinyltapeter med papirbakside i tørre rom samt omformingstapeter. Underlag: Gipsplater, sponplater, betong og murpussvegger, sparklede vegger, malte underlag og tapetserte flater. Tørrinnhold: 22 +/- 2 vekt%, Arbeidstemp: ikke mindre enn +18 grader. STB kode: to trekanter. 3-6 m2 pr liter , avhengig av materialet og påføringsmetode.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 299,- pr. stykk
 • Bostik Kontaktlim Løsemiddel Basert 1782

  Bostik Kontaktlim Løsemiddel Basert 1782

  Kontaktlim 1782 er basert på nitrilgummi og syntetiske harpikser oppløste i organiske løsningsmidler. Limet danner sterke, transparente limfuger uten bruk av herder, høy presstemperatur eller lang presstid. Passer for såvel industriell som håndtverksmessig liming. Ekstra tynn og smidig konsistens forenkler limpåføringen og gir tynn limfuge. Ekstra rask fordamping og dermed en ekstra kort tørketid gir en hurtig arbeidsmåte. Limfugen er uløselig i vann. Utmerket for liming av PVC, men ta testliming eks PVC presenninger.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 99,- pr. stykk
 • Bostik Trelim 730 Ute

  Bostik Trelim 730 Ute

  Fuktavvisende treliming ute og inne. Farge ved limining er hvit, men blir transparent. Vannfast. Fuktklasse D3. Egnet bruksområder er møbler og inventar i våtrom, kjøkkenbord eller lignende som ofte utsettes for litt fukt. Produktet inneholder mindre deler vann en innendørs trelim. Men må beskyttes mot direkte vann.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 119,- pr. stykk
 • Bostik Vegglim Wall Standard

  Bostik Vegglim Wall Standard

  Til Glassfibervev, struktur og vinyltapeter. Bruksområder: Til oppsett av glassfibervev samt struktur og vinyltapeter med papirbakside i tørre rom. Underlag: Gipsplater, sponplater, betong og murpussvegger, sparklede vegger, malte underlag samt tapetserte flater. Tørrinnhold: 16 +/- 2 vekt%. Arbeidstemp: Ikke mindre enn 18 grader. Produktet er M1 miljøgodkjent. STb kode: En trekant.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 119,- pr. stykk
 • Bostik Sponplatelim Supergrip

  Bostik Sponplatelim Supergrip

  Bostik Sponplatelim N725 Supergrip er et helårs sponplatelim (ned til -15 grader) med profesjonell kvalitet. N725 Supergrip er et værbestandig sponplatelim for gulvbjelkelag og plattformgulv. Tilpasset konstuksjonsmetode i henhold til Treteknisk Institutt, og oppfyller miljøkrav Breeam A20. Påføres ihht brukerveileding på bjelkelag, not/fjær for motvirkning til knirk og forsegling av konstruksjonen. Bruk profesjonell fugepistol. N725 Supergrip sponplatelim brukes sammen med mekanisk innfesting ved montering av gulvsponplater mot bærende trebjelker og ved plate mot plate. Limet øker stabiliteten på undergulvet og bidrar til å redusere risikoen for gulvknirk. Kan brukes ute og inne og viktig med god ventilasjon. Gir en sterk limbinding på 15-30 min. Se mer info på teknisk datablad.

  På nettlagerIkke tilgjengelig for klikk og hent
  fra 119,- pr. stykk
 • Bostik Brannfugemasse Silmax

  Bostik Brannfugemasse Silmax

  FIRE-BOND SILMAX PROFESSIONAL er enkomponent fugemasse for brannklassifiserte tetninger i bygg, brannklasse opp til EI 120. Fugemassen er lett å applisere med hånd eller trykkluftsprøyte. Fugemassen spesielle konsistens gjør tilstrykning og glatting enkel. Etter reaksjon med fuktighet herder fugemassen til en høyelastisk fuge med stor evne til å ta oppbevegelser. ProduktdokumentasjonSINTEF 030-0235. Bostik FIRE-BOND SILMAX PROFESSIONAL oppfyller EN 1366-4:2006, EN 1363-1:1999 og i deler EN 1363-2:1999. Testene vises i SP rapportene P602692 A og B. 25% fleksibilitet. Overmalbar

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 199,- pr. stykk
 • Bostik Silikon Glass

  Bostik Silikon Glass

  1-komponent, eddiksyrebasert silikonfugemasse. Hurtigtørkende, elastisk og med god aldringsbestandighet. 25% fleksibilitet, ikke overmalbar, For tetting og montering av glass, hurtigtørkende, (kan ikke brukes på akvarium). EC1 + miljøgodkjent

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 89,- pr. stykk
 • Bostik Trelim 700 Inne

  Bostik Trelim 700 Inne

  Innendørs trelim Fuktklasse D2. Fuktinnholdet i treet må ikke overstige 12%. Egnede bruksområder : fugeliming, monteringsliming av møbler som er utsatt for lav fuktighet og varierende temperaturer. Lagres frostfritt. Underlag: tre, papp, kartong og tekstiler. Også kalt "skolelim". Trelimet med tynn konsistens. M1 miljøgodkjent.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 89,- pr. stykk
 • Bostik Tapetklister Power Adhesive

  Bostik Tapetklister Power Adhesive

  Powder Adhesive er tapetlim i flakform. Et vegglim som blandes med vann og er tilpasset oppsett av papirtapeter i tørre rom. BRUKSOMRÅDER: tørre rom på sugende og malte underlag. Limet påføres med rull eller tapetmaskin. UNDERLAG: Gipsplater, Sponplater, Betong og pussede vegger, Veggsparklede flater, Gammel papirtapet. Arbeidstemperatur ikke mindre enn +18 grader. STB kode: En sort sirkel. Limet kan også brukes til skoleprosjekter.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 99,- pr. stykk
 • Bostik Fugeskum Flex All Season

  Bostik Fugeskum Flex All Season

  Bostik P905 FOAM N FILL ALL SEASONS FLEX PRO er et en-komponent profesjonelt fleksibelt polyuretanskum med høy termisk isolasjon som kan brukes året om. Bostik P905 FOAM N FILL ALL SEASONS FLEX PRO er spesielt utviklet som et fleksibelt og høyt termisk solerende skum for å tette fuger rundt vindu- og dørkarmer som krever et fleksibelt fugeskum 25% og innen konstruksjon, skillevegger, tak- og gulvfuger, overflateinntrengninger av rør samt rør gjennom vegger og gulv. Generelt har Bostik P905 FOAM N FILL ALL SEASONS FLEX PRO et utmerket vedheft til betong, stein, gips, tre, metall og flere plastprodukter som EPS og XPS, stivt PU-skum og uPVC.

  Bestillingsvare, kontakt butikkTilgjengelig for klikk og hent
  299,- pr. stykk
 • Bostik Epoxylim Ekstra Sterk

  Bostik Epoxylim Ekstra Sterk

  Epoxy Extra Strong er et supersterkt 2 komponent epoxylim. Limer metall, tre, glass, keramikk, lær, gummi og meste av plast (Ta testliming). Justerbar limfuge innen 2 timer. Limfugen er vannfast og bestandig mot de fleste løsemidler. God fuktbestandighet, Overmalbar: ja, Slipbar: Ja, Temperaturbestandighet: -50 til +65 grader. Produktet har lang åpningstid.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  139,- pr. stykk
 • Bostik Vegglim Hernia Combi Trio

  Bostik Vegglim Hernia Combi Trio

  Wall Combi er et kombinasjonslim for mange tapettyper. Bruksområde: Til oppsett av papirtapet, akrylstrukturtapeter og tynnere glassfibervev i tørre rom. Kan også brukes til tapeter med Non woven bakside, men Bostik anbefaler spesial limet Non-Woven til Non-woven tapeter. Underlag: Gipsplater, sponplater, betong, murpussvegger, sparklede vegger, tapetserte flater og malte underlag. Tørrstoff 13 +/- 2 vekt%. Arbeidstemp: Ikke mindre enn +18 grader. M1 miljøgodkjent, STB koder: En trekant, En firkant, tre trekanter. Kan påføres med rulle eller tapetmaskin.

  Bestillingsvare, kontakt butikkIkke tilgjengelig for klikk og hent
  1 099,- pr. stykk