Overmalbar

Overmalbar tapet er en smart løsning for å fornye og skape slette veggflater, uten å måtte fjerne og erstatte tapetet du har på veggen fra før. Med denne tapeten kan du male over en ny farge for å gi rommet et friskt utseende. Med overmalbar tapet kan du enkelt og rimelig fornye rommet ditt på en midlertidig eller permanent måte.

 • Storeys Roll-On-Wall

  Storeys Roll-On-Wall

  Roll-on-wall er en smart, unik og enkel metode for innendørs fornying og rehabilitering, uten bæring, rivning, støy og støv. Roll-on-wall gir eksisterende vegger forlenget levetid ved å skape en ny, slett og holdbar flate som kan tapetseres eller males. Roll-on-wall gir helt nye vegger, enkelt og praktisk på rull. Retter ut opptil medium ujevnt underlag av glassfiberstrie, rå betong og avskallinger. Gir en slett flate og tapetsere og male på Tykkelse: 400 g. pr. m2. 1x15m

  Bestillingsvare, kontakt butikkTilgjengelig for klikk og hent
  fra 2 889,- pr. rull
 • Storeys Roll-On-Wall Thermo Akustikk

  Storeys Roll-On-Wall Thermo Akustikk

  Polyester bakside og slett cellulose-/polyester overflate. Dekker små sprekker og ujevnheter. Demper lyd og akustikk og er varmeisolerende. Veggfornyer med det lille ekstra. Har en solid utførelse som også gir deg en varmeisolerende og lyddempende effekt.

  Bestillingsvare, kontakt butikkTilgjengelig for klikk og hent
  4 279,- pr. rull