Motorisert solskjerming

Motorisert solskjerming

Nå kan du endelig benytte deg av smarte løsninger for dine gardiner og solskjerming. Juster innslipp av lys og utsyn enkelt ved hjelp av fjernkontroll eller app.

NB! Solskjerming selges kun i butikk. Besøk en av våre mange Fargerike-butikker for å se utvalget av solskjerming, og få hjelp fra våre flinke eksperter til å skreddersy solskjerming til ditt hjem.

PowerView® fra Luxaflex

Med PowerView® fra Luxaflex har skreddersydde gardiner og annen solskjerming blitt smart med intelligente løsninger. Betjen elektriske gardiner med en fjernkontroll, eller la gardinene senkes, heves, vippes og dreies automatisk i henhold til din døgnrytme og dine behov. De automatiske gardinene gjør hverdagen mer komfortabel og sikrer de rette lysforholdene i hjemmet ditt døgnet rundt.

PowerView® fra Luxaflex

Motorisert solskjerming

PowerView® Automation er et trådløst system som gjør det mulig å styre gardinene, uten at du selv må gå rundt og justere hver enkelt gardin. Motoren i gardinen får strøm fra et diskré batteri eller gjennom en ledning til stikkontakt. 

Perfekt om du har store vindusflater, høyt under taket, over kjøkkenbenk og så videre. Mulighetene er mange, og våre eksperter i Fargerike-butikkene hjelper deg gjerne med å finne riktig løsning av motorisert solskjerming for deg og ditt hjem.

Motorisert solskjerming kjøkken

Styr gardinene med fjernkontroll

Det smarte motoriserte systemet gjør at du kan kontrollere den elektriske solskjermingen og gardinene dine med fjernkontroll eller fra mobilen. Det betyr at du kan sitte i sofaen, eller ligge i sengen mens du trekker for eller igjen gardinene. En herlig hverdagsluksus! 

Du kan styre de motoriserte gardinene og solskjermingen både via fjernkontroll eller som intelligente gardiner koblet til ditt Smart home. Dette lar deg blant annet tidsinnstille gardinene og styre dem ved hjelp av stemmen din.

Solskjerming fjernkontroll

Styr solskjermingen med app

Bruk PowerView®-appen til å skape unike stemninger som passer dine behov for lys og privatliv. Du kan aktivere stemninger til tidspunkter i appen, og gardinene dine vil stille seg inn selv. Perfekt om du ønsker at rullegardinene på soverommet skal lukke seg selv på kvelden, og vekke deg med naturlig dagslys om morgenen. Du kan også legge til flere rom i hjemmet ditt i appen. Se video for flere detaljer om motorisert solskjerming her.

Våre flinke eksperter i butikk hjelper deg gjerne med å finne den perfekte løsningen for ditt hjem og dine vindu. Besøk din nærmeste butikk for å se utvalget og få hjelpe til å skreddersy en løsning for deg.

Solskjerming app mobil