Luxaflex gardiner

Luxaflex gardiner

Kle dine vinduer med elegante, skreddersydde gardinlengder på mål. Med gardiner fra Luxaflex kan du skape dine drømmeløsninger.

Lange gardinlengder

Lange, bølgende gardiner på skinner og gardiner på skinner i taket er et moderne valg – og gardinlengdene kan gjøre en stor forskjell i et rom. I tillegg til å verne om privatlivet og skjerme for sol og varme, oser lange gardinlengder av luksus, og de gir en hyggelig stemning i hjemmet.

Lange gardiner

Stort utvalg av gardinstoffer

I Luxaflex sin kolleksjon av skreddersydde gardinlengder finner du kvalitetsvev i vakre nyanser og strukturer. Du finner blandt annet fløyelsgardiner, lingardiner, ullgardiner og gardinlengder av resirkulert materiale og naturmaterialer.

Gardiner Luxaflex

Sett et personlige preg

Sammen med stoffvalget er valg av gardinmodell med på å definere det uttrykket gardinlengdene skaper. Det kan være alt fra lett og luftig til en eksklusiv loungelook. Du kan velge blant forskjellige søm-modeller.

Utforsk det vakre utvalget vev i forskjellige farger, teksturer og tettheter. Du finner alle fargene og stoffprøver i kolleksjonen hos din nærmeste Fargerike-butikk.

 
Lette gardiner

Hotellgardiner

Velg et hotelloppheng for den ultimate følelsen av luksus og kos. En tyn gardin, som skjermer for direkte innsyn, i kombinasjon med et tykt gardin som stenger omverdenen helt ute. Perfekt for å oppnå hotellstilen på soverommet hjemme.

Hotellgardiner

Sov godt med mørkleggende gardinlengder

Du sover best i et mørkt soverom med riktig temperatur. I gardinserier som Goodnight, Solid og Davon fra Luxaflex finner du mørkleggende gardiner som sikrer de rette forutsetningene for en god natts søvn. Gardinlengdene gir samtidig en koselig og avslappende atmosfære på soverommet.

Mørklegging gardiner soverom

Fleksibilitet

Avskjerming og lys spiller en viktig rolle for at du skal føle deg vel. Kombiner stoffgardinene dine med Duette-gardiner, rullegardiner eller liftgardiner og få mest mulig fleksibilitet for å skjerme av etter behov. Velg en funksjonell og praktisk gardin i vinduskarmen sammen med lange gardinlengder.

Duette gardiner

Skap loungestemning

Gi hjemmet ditt en eksklusiv og avslappende hotellstemning med lange loungegardiner. De bølgende foldene har et mykt og elegant uttrykk som gir hjemmet ditt et romantisk preg og løfter stuen, spisestuen eller soverommet til et nytt nivå.

Lounge gardiner

Gardinlengder gir god akustikk

Lange gardinlengder bidrar til bedre akustisk inneklima. Det bølgende stoffet har en effekt på akustikken – særlig gardinlengder i kraftigere stoffkvaliteter. Jo kraftigere stoffgardinene er, jo mer effektive er de med tanke på god romlyd.

Akustikk gardin

Resirkulerte materialer

Med Luxaflex-gardiner kan du velge gardinvev i Trevira CS Eco - en resirkulert vev, naturmaterialet Lyocell™, samt gardinlengder laget av resirkulert havplast. Gardinseriene heter Akin, Wood og Sea.

Resirkluert gardin

Skreddersydd pris

Alle gardinlengder blir skreddersydd og satt sammen etter dine ønsker og behov. Derfor finnes det ikke én fast pris. I alle våre butikker kan du få hjelp til å finne løsninger som passer best til dine vinduer og interiør. Vi hjelper deg med alt fra materialvalg, oppmåling, valg oppheng og montering. Besøk din nærmeste Fargerike-butikk for å se prøver og snakk med en ekspert på solskjerming.

Skreddersydd gardin

Smarte gardiner med motorisering

Gjør hjemmet ditt intelligent og livet enklere med PowerView® automation. Gardinene dine justerer seg automatisk etter tid på døgnet og sørger for perfekt stemning døgnet rundt.

Les mer om motorisering og smartløsninger fra Luxaflex her.

Gardin smart motor

Dekorative gardinstenger

Velg blant et stort utvalg av dekorative gardinstenger i messing, sort, hvitt eller stål. Utover farge og materialvalg, kan du sette sammen endedekorer og tilbehør akkurat som du ønsker. Både stenger og skinner fås med Luxaflex® PowerView® automation.

 

 

Gardinstang luxaflex

Gardinskinner

Går du etter et mer nøytralt og diskret oppsett, kan du velge gardinlengder på skinner. Løsningen fås i hvitt, aluminium, antrasittgrått og sort og lages i den lengden og formen du ønsker.

Gardinskinner

Alt fra tette til flortynne vev

Tynne hvite gardiner, lyseblå, mørkeblå, petrol, rosa eller turkise gardiner eller en gul gardin – valget er ditt! Et stort utvalg er enten behandlet med Trevira CS, hvor hver tråd er behandlet med flammehemmende middel før veving, eller etterbehandlet for en flammehemmende funksjon. Gardinene med Trevira CS beholder sin flammehemmende funksjon vask etter vask.

Vev