solskjerming-liftgardin

Liftgardin

Gi rommet et personlig preg med liftgardin fra Luxaflex med eksklusive vev i ulike kombinasjoner og farger som matcher ditt hjem.

NB! Solskjerming kan bare bestilles i butikk. Besøk din nærmeste butikk og få hjelp av våre eksperter til riktige mål og riktig type solskjerming til ditt hjem.

Se video: Slik bestiller du måltilpasset solskjerming fra Luxaflex

Måltilpasset liftgardin

Luxaflex® liftgardiner på mål gir deg unike kombinasjonsmuligheter for å finne din favoritt, tilpasset dine vindu. Hos Fargerike finner du en en bred kolleksjon med eksklusive vev og flere ulike modeller. Lystette liftgardiner, liftgardin i lin, røde liftgardiner eller svarte liftgardiner – kolleksjonen inkluderer det meste!

solskjerming liftgardin

Liftgardiner av bærekraftige materialer

I liftgardinskolleksjon fra Luxaflex finnes vev av Trevira CS Eco. Dette er en resirkulert vev i naturmaterialet Lyocell™. Samt liftgardinsvev laget av resirkulert havplast. Sjekk ut Akin, Wood og Sea hos din nærmeste Fargerike-butikk.

solskjerming bad

Tre ulike liftgardinmodeller

Velge blant tre ulike modeller i liftgardin, som hver og en setter sitt helt unike preg på rommet – enten det er liftgardin til kjøkken, liftgardiner til stue eller liftgardiner till hytte.

solskjerming lamellgardin

Liftgardin til soverom

Liftgardiner fra Luxaflex fins i ulike vev med forskjellige transparentnivå som gir en variasjon i hvilket lysnivå du ønsker i ditt hjem. Du velger da et tett eller mørkleggende for til baksiden av din liftgardin. Innvending kan du velge fritt mellom kolleksjonens vever.

Besøk din nærmeste Fargerike-butikk for å finne den perfekte løsning til deg.

solskjerming liftgardin

Automatiske liftgardiner

Du kan heve og senke liftgardinene dine på ulike måter. To av de mest valgte betjeningensmulighetene til liftgardin er SmartCord som er manuell, men du kan også velge en motorisert betjening på liftgardiner. Oppgrader hverdagen med det intelligente styringssystemet PowerView® Automation.

På den måten kan liftgardiner inngå i Smart home systemet ditt med både tids- og talestyring, eller du kan bruke en fjernkontroll for å styre gardinene.

Våre butikker gir deg råd, tar mål og skreddersyr en løsning som er tilpasset perfekt til dine vindu og ditt hjem. Se liftgardiner fra Luxaflex og bestill i din nærmeste Fargerike-butikk.

 

Se mer solskjerming hos Fargerike her.

Liftgardin motor