solskjerming-liftgardin

Liftgardin

Gi rommet et personlig preg med liftgardin fra Luxaflex med eksklusive vev i ulike kombinasjoner og farger som matcher ditt hjem.

Modeller

Bellina Back
Vi har tre ulike modeller innenfor liftgardin som har unike egenskaper. Ballina Back - Har innsydde kanaler med aluminiumsspiler bak på gardinen som gjør at modellen passer best med ensfargede eller loddrett stripete stoffer.
Butikker
solskjerming liftgardin

Struktur

Bellina Front
Denne liftgardinen har innsydde kanaler med aluminiumsspiler som sitter foran på gardinen som gjør at gardinen passer bra med mønstrete stoffer ettersom kanalen foran ikke bryter mønsterbildet.
Butikker
solskjerming bad

Stilren

Segmenta
Modellen Segmenta er stilren med aluminiumsspiler som heises opp og ned. I opptrukket posisjon blir stoffet flatt og jevnt, Segmenta passer utmerket i høye vinduer.
solskjerming lamellgardin

Lyskontroll

Luxaflex liftgardin finnes i ulike vev med forskjellige transparentnivå som gir en variasjon i hvilket lysnivå du ønsker i din stue. Besøk din nærmeste Fargerike butikk for å finne den perfekte løsning til deg.
Butikker
solskjerming liftgardin

Motorisering

Du kan heve og senke liftgardinene dine på ulike måter. To av de mest valgte betjeningensmulighetene til liftgardin er SmartCord som er manuell, men du kan også velge en motorisert betjening på disse gardinene PowerView. Kontakt din nærmeste Fargerike butikk, de hjelper deg med å finne din den løsningen som passer til ditt hjem.
Butikker
solskjerming soverom