solskjerming inne

Persienner

Persienner er en designklassiker som kontrollerer lyset effektivt. Kjøp bærekraftige persienner på mål fra Luxaflex hos Fargerike.

NB! Solskjerming kan bare bestilles i butikk. Besøk din nærmeste butikk og få hjelp av våre eksperter til riktige mål og riktig type solskjerming til ditt hjem.

Se video: Slik bestiller du måltilpasset solskjerming fra Luxaflex

Farger på persienner

En Luxaflex® persienne på mål gir deg enkel og fleksibel kontroll av lysinnslipp og privatliv – et klassisk design som passer inn overalt.

Lyse, fargerike eller svarte persienner? Velg plant 33 vakre farger i Luxaflex i kolleksjon, Pure Sense, med myk blank eller matt overflate. Den matte varianten har egenskaper som å begrense refleksjon videre inn i rommet. Kolleksjonen inneholder også tofargede lameller.

solskjerming persienne

Persienner på mål

Persienner på mål er tilgjengelige i fem forskjellige lamellbredder. Vi anbefaler smal lamell til små vindu, og bred lamell til store vindu. 

Våre butikker tar mål, anbefaler fargekombinasjoner, vurderer lysinnslipp og finner den beste løsningen til ditt hjem. Besøk din nærmeste butikk for å se persienner fra Luxaflex og få god rådgivning. 

Måltilpasset persienner

Persienner av høy kvalitet

Oppmålte persienner innvendig er utviklet med aluminiumslameller med god holdbarhet. De mister ikke formen hvis du ved et uhell skyver ned en lamell eller to, takket være sin såkalte bounce back-funksjon.

Persienner bad

Top Down/Bottom Up-persienner

Top Down/Bottom Up-persienner gir en lyskontroll med store variasjoner for inn- og utsyn. Persiennen har et enkelt håndtak med en glidebryter for lukking, som du kan montere på topp-eller bunnstykke i tre klassiske farger.

Top Down/Bottom Up persienner

Kvitt deg med irriterende snorer

En LiteRise®-persienne hever, senker og vinkler du ved hjelp av det lille diskrete håndtaket på underlisten. Finnes med 25 og 50 mm lameller, for store og små vinduer.

Persienner uten snor

Et bærekraftig valg med persienner

Persienner fra Luxaflex® er laget av 98% resirkulert aluminium og er produsert i henhold til de høyeste standarder. 

solskjerming kjøkken

Kontroller lyset med persienner

Luxaflex® MegaView® persienner gir dobbelt så mye utsikt da lamellene samles i par når de åpnes. Finnes med 25, 50 og 70 mm lameller.

Persienner dobbel

Elektriske persienner

Hev, senk og vinkle persiennene dine på flere måter. De to mest populære er elektriske persienner med PowerView® og LiteRise®. Oppgrader hverdagen med det intelligente styringssystemet PowerView® Automation.

På den måten kan persiennene inngå i Smart home-systemet ditt med både tids- og talestyring, eller du kan bruke en fjernkontroll for å styre gardinene.

Våre butikker gir deg råd, tar mål og skreddersyr en løsning som er tilpasset perfekt til dine vindu og ditt hjem. Se utvalg av persienner fra Luxaflex og bestill i din nærmeste Fargerike-butikk.

 

Se mer solskjerming hos Fargerike her.

Persienner motor