solskjerming inne

Persienner

Velg et klassisk design på solskjerming som kan leve lenge i ditt hjem. Luxaflex har et stort utvalg av farger, tekstiler og design som kan måltilpasses for deg. Denne merkevaren har sort fokus på bærekraft og 98% av persiennene består av gjenvunnet aluminium.

Slik bestiller du måltilpasset solskjerming fra Luxaflex.

Farger

Pure Sense-kolleksjonen kommer i 33 ulike farger fra de klassiske til de moderne. Persiennen kommer i ulike ton-i-ton farger hvor den ene siden gir deg mest mulig av det deilige dagslyset mens den mørkere siden er tilpasset kveldstimene. All solskjerming må bestilles hos våre butikker.
Butikker
solskjerming persienne

Rådgivning

Våre butikker tar mål, anbefaler fargekombinasjoner, vurderer lysinnslipp og finner den beste løsningen til ditt hjem.
Butikker

Lamell

Persiennene er tilgjengelige i fem forskjellige lamellbredder som kan tilpasses ditt hjem. Tips: Har du lite vindu bruker du smale lameller men på større flater er det penere med brede.
solskjerming-persienner

Utsikt

Ønsker du å velge når du vil ha privatliv, men åpne opp stuen for utsikt og sollys ? MegaView legger til rette for å nyte utsikten eller holde et ekstra godt øye med barna ute. Lukkefunksjonen er helt lik vanlige persienner, men innsynet og rommet mellom persienne er større fordi lamellene samles i par når du åpnes. All solskjerming må bestilles hos våre butikker.
Butikker

Lysforhold

Dobbelt så godt utsyn og sollys som åpner rommet, velg MegaView persienner til ditt hjem.

Lyskontroll

Det nye Top Down/Bottom Up-persiennene gir det en lyskontroll med store variasjoner for inn- og utsyn. Persiennen har et enkelt håndtak med en glidebryter for lukking, som du kan montere på topp-eller bunnstykke i tre klassiske farger.
solskjerming-kjøkken

Baderom

Ikke vær redd for fuktighet eller kondens, Luxaflex tilbyr en stort antall moderne persienner som tåler fuktigheten på baderom. Persienner gir en enkel kontroll på innslipp av lys på badet, velg en av de holdbare persiennene av aluminium i klassiske farger. Tisp: Spar på den lune og gode varmen på badet med solskjerming.
Butikker
solskjerming baderom

Motor

Du har utallige valgmuligheter når det gjelder betjening av solskjerming innenfor manuell eller motordrevet. Skal du kunne tilpasse alle tider av døgnet med en stemning på kveld, morgenen eller midt på dagen. Du kan faktisk programmere gardiner til å plassere seg etter dine behov igjennom dagen ved hjel av motordrevet.
solskjerming kjøkken