Male kjøkkenfronter

Har du tenkt at kjøkkenskapene ser litt gamle og slitne ut? Du trenger ikke kjøpe nytt kjøkken fordet, mal det heller med en ny farge! Med noen enkle grep kan du endre hele utseende på det gamle kjøkkenet.

Video

Dette trenger du:

  • Maling for treverk
  • Pensel
  • Rulle
  • Fordriver
  • Skrutrekker
  • Mikrofiberklut
  • Pussepapir

Fra-20%3 liter

Trestjerner Gulvmaling

Trestjerner Gulvmaling

Trestjerner Gulvmaling er en høykvalitets vanntynnet polyuretan- forsterket alkydmaling med høy slitestyrke. Malingen er luktsvak og har god vann- og kjemikaliebestandighet. Trestjerner Gulvmaling er lett å påføre, er hurtigtørrende og gir meget god vedheft til underlaget. Trestjerner Gulvmaling benyttes innendørs på treverk og betong i tørre rom. Produktet kan påføres på egnet, trykkfast, avrettningsmasse. Produktet fungerer også bra på gammel laminat og de fleste underlag.

0,75 liter
379,-
3 liter
Ikke medlem 899,- 719,-
10 liter
2 599,-
På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
MedlemsprisNÅ fra 240,- pr. literIkke medlem 300,-

Bruk pensel på kantene

Toppstrøk
Når overflaten er helt tørket kan du påføre maling med fargen du ønsker å fornye frontene med. Bruk en rull for å male flatene, men bruk pensel til kantene og mønster om du har det. Det er smart å male kantene først med en smal pensel for å komme til på alle stedene.
male kjøkkenfronter pensel

Bruk en rulle på store flater

Toppstrøk
Bruk en liten rulle til å male frontene på kjøkkenskapene eller skuffene. Før malingen rekker å tørke bør du dra forsiktig over med en etterstryker/fordriver for å unngå en nuppete overflate. lMerk at alle frontene skal males med to strøk for å dekket overflatene helt. Så er det bare å nyte et nytt kjøkken som du har fornyet helt selv.
male kjøkken rulle