blå tapet

Blå tapeter

Blå symboliserer avspenning og ro. Denne fargen har vi aldri sluttet å elske, en tidløs nyanse som brukes i utallige hjem enten det er på tapeter eller som veggfarge. Mange oppdager at blått fungerer godt som en basisfarge eller i kombinasjon med unike mønstre.

Klassisk tapet i blått

Romantisk blomster på klassisk blå bakgrunn. Dette er et klassisk tapet, Liv 7428, og tilhører kolleksjonen Melodi fra Boråstapeter. Den er perfekt for å skape spennende rom. Store mønster gjør seg godt i store rom som en stue og spisestue.

Blomstertapet blå stue

Blå liljer

Hidden Treasures fra Storeys er en tapetkolleksjon som inneholder design fra William Morris som ikke har blitt vist tidligere. Kolleksjonen tilbyr åtte ulike mønstre som kommer fra Morris sine egne skisser. Skissene har blitt fullført og fargelagt av Björn Nilsson hos Midbec. Her finner du vakre klassiske tapeter som denne i blått, perfekt for å skape en tidløs stil i et stuerom. 

Blomster tapet blå

Blå blomstertapet

Dette vakre tapetet heter ROSENTRÄD, fra kolleksjonen New Herritage hos Boråstapeter. Klassisk tapet med mønster av roser på en blå bakgrunn, inspirert av den svenske kulturarven. Et vakkert tapet som kan brukes til både moderne stil og det mer klassiske. Skap den skandinaviske stilen ved å male møbler i tilhørende blåfarger. 

Blå tapet soverom

Blå tapet til bad

Dette tapetet fra kolleksjonen Treasured Boråstapeter, er en tapetkolleksjon med mønstre i klassiske farger. En eklektisk blanding av særpregede tapeter som tilfører interiøret det lille ekstra. Perfekt for hele familien, og alle rom i hjemmet, til og med på badet. 

Blå tapet bad

Tapet med struktur

Tapestry er en unik kolleksjon tapeter hvor overflaten er som håndbrodert, alle med vakre design. Føl strukturen på veggen i et bredt utvalg vakre mønstre. Denne vakre tapeten består av en lys bakgrunn, men en rik fauna med en struktur som nesten ser brodert ut. 

Blå tapet stue

Museumsblå

Museum er en tapetkolleksjon bestående av vinyltapet med fiberbakside som gir vakre overflater i klassiske farger.

Perfekt blåfarge til både soverom, stue, spisestue og kjøkken.

Museumsblå

Art Deco blå

Glamour har returnert til hjemmene våre, og flere ønsker å skape en luksuriøs hotellstil i eget hjem. Tapetkolleksjonen Twenties fra Texdecor er inspirert av art deco-perioden på 1920-tallet. Med dette tapetet får du trendy buer på veggen i en klassisk og elegant blåfarge, med et lite dryss av New York-glamour.

Blå art deco tapet

Ensfarget tapet

Liker du det mørke delikate uttrykket en finner om natten? Da er dette tapetet for deg. Den fløyelsmyke fargen gir et rolig og sofistikert uttrykk. Vakkert og mykt med naturmaterialer, men til hvit og gull kan du få det perfekte klassiske uttrykket.

Sans er en ensfarget tapetserie fra Storyes, utviklet for det norske markedet. Sans forener de mest populære veggfargene i Norge med tidsriktige teksturer. Sans gir elegante og levende vegger man får lyst til å ta på.

Mørk blå tapet