blå tapet

Blå tapeter

Blå symboliserer avspenning og ro. Denne fargen har vi aldri sluttet å elske, en tidløs nyanse som brukes i utallige hjem enten det er på tapeter eller som veggfarge. Mange oppdager at blått fungerer godt som en basisfarge eller i kombinasjon med unike mønstre.

Blå blomstertapet

Denne vakre tapeten fra kolleksjonen New Wall har klassisk mønster i blå blomster i et rolig mønster på en klassisk blå bakgrunn. En vakker tapet som kan brukes til både moderne stil i hjemme og det mer klassiske. Skap den skandinaviske stile med denne tapeten i kombinasjon med trematerialer i eik på gulv og på interiør.

New Wall fra Storeys er en stor samling tapeter av varierte design som omfatter seks ulike tema; Loft living, Urban grace, Romantic dream, Finca home, Cozy and relax og og 50´s glam. Noe for enhver smak og stil! 

Blå tapet stue

Klassisk medaljongtapet

Et medaljongtapet i klassisk og dus blå. Her ser du medaljongene i lyst gråblått på en mørkere gråblå bunn. En dunkel og trendy nyanse som er perfekt på for eksempel et lunt soverom. Mønsteret har en liten stripeeffekt som gir en diskré, men eksklusiv, tekstilaktig følelse.

Blå tapet stue

Museumsblå

Museum er en tapetkolleksjon bestående av vinyltapet med fiberbakside som gir vakre overflater i klassiske farger. Tidløs lek med lys og skygge, en gang udødeliggjort på lerret, er nå oversatt med entusiasme til moderne tapet. 

Perfekt blåfarge til både soverom, stue, spisestue og kjøkken.

Museumsblå

Art Deco blå

Glamour har returnert til hjemmene våre, og flere ønsker å skape en luksuriøs hotellstil i eget hjem. Tapetkolleksjonen Bohème er inspirert av art deco-perioden på 1920-tallet, i en elegant og rik fiberkvalitet. Med denne tapeten får du trendy buer på veggen i en klassisk og elegant blåfarge. 

Blå art deco tapet

Ensfarget tapet

Liker du det mørke delikate uttrykket en finner om natten? Da er dette tapeten for deg. Den fløyelsmyke fargen gir et rolig og sofistikert uttrykk. Vakkert og mykt sammen med naturmaterialer, men til hvit og gull kan du få det perfekte klassiske uttrykket.

Sans er en ensfarget tapetserie fra Storyes, utviklet for det norske markedet. Sans forener de mest populære veggfargene i Norge med tidsriktige teksturer. Sans gir elegante og levende vegger man får lyst til å ta på.

Mørk blå tapet

Dyp blå

Blått er ikke blått, denne fargen finnes i utallige nyanser fra lys til mørkt. Vi elsker den dype blåfargen som setter en rolig atmosfære i rommet. Denne tapeten er elegant og moderne i kombinasjon med mørke tekstiler som velur.

 

blå tapet

Blå blomstertapet

Som en vaiende blomstereng i skumringen en sensommerkveld! Her ser du blomsterengens silhuetter i lysegrått mot en matt og litt blek mørkeblå bakgrunn. Skap et soverom som er både klassisk og romantisk med en rolig og dempet tapet i skandinavisk stil.

Blå tapet soverom

Blå tapet på kjøkkenet

Et blått eventyrkjøkken! Med denne kolleksjonen, får du en unik sjanse til å kle dine vegger med et stykke klassisk, skandinavisk designhistorie. Kolleksjonen passer perfekt til den som ønsker en gjennomført skandinavisk stil i sitt hjem. 

For Stig Lindberg var keramikk både begynnelsen og avslutningen på karrieren. I begynnelsen av 40-tallet designet han statuer, og han underviste i keramikk på universitet. Dette mønsteret tar nye former hver gang du ser på det.

Blå tapet kjøkken

Blå kunst

Jungle Chic fra Storeys er en kolleksjon tapeter som oppleves som egne kunstverk på veggen. Denne vakre tapeten med blå skyer gir et unikt utrykk i et rom, ungt og moderne. Drøm deg bort i vakre og unike mønstre, og skap din helt personlige stil hjemme.

Blå skyer tapet

Buer i blå

Det eksklusive tapetet Arch har et mykt, bølgende mønster bestående av sølvskimrende buer mot en matt bakgrunn i en dempet klassisk blågrå nyanse. Et enkelt, men slående grafisk mønster med en herlig rytme. Spillet mellom den matte bunnen og de skimrende buene skaper ekstra dybde, og når lyset faller riktig, gir buene hele rommet et løft. 

Buer i blå

Blå tapet til bad

Denne tapeten heter Rio Dark Blue, fra kolleksjonen Familj II som er en tapetkolleksjon med lekne mønstre i klassiske farger. Perfekt for hele familien, og alle rom i hjemmet, til og med på badet. 

Blå tapet bad

Romantisk blå

Romantisk blomster på klassisk blå bakgrunn. Denne tapeten heter Ava Dark Blue, og er perfekt for å skape spennende rom. Store mønster gjør seg godt i store rom som en stue. 

Blomstertapet blå stue