blå tapet

Blå tapeter

Blå symboliserer avspenning og ro. Denne fargen har vi aldri sluttet å elske, en tidløs nyanse som brukes i utallige hjem enten det er på tapeter eller som veggfarge. Mange oppdager at blått fungerer godt som en basisfarge eller i kombinasjon med unike mønstre.

Klassisk blå

Romantisk blomster på klassisk blå bakgrunn. Denne tapeten heter Liv 7428 og tilhører kolleksjonen Melodi fra Boråstapeter, og er perfekt for å skape spennende rom. Store mønster gjør seg godt i store rom som en stue og spisestue.

Blomstertapet blå stue

Buer i blå

Det eksklusive tapetet Arch har et mykt, bølgende mønster bestående av sølvskimrende buer mot en matt bakgrunn i en dempet klassisk blågrå nyanse. Et enkelt, men slående grafisk mønster med en herlig rytme. Spillet mellom den matte bunnen og de skimrende buene skaper ekstra dybde, og når lyset faller riktig, gir buene hele rommet et løft. 

Buer i blå

Blå blomstertapet

Denne vakre tapeten heter ROSENTRÄD, fra kolleksjonen New Herritage hos Boråstapeter. Klassisk mønster med roser på en klassisk blå bakgrunn, inspirert av den svenske kulturarvn. En vakker tapet som kan brukes til både moderne stil i hjemme og det mer klassiske. Skap den skandinaviske stilen ved å male møbler i tilhørende blåfarger. 

Blå tapet soverom

Museumsblå

Museum er en tapetkolleksjon bestående av vinyltapet med fiberbakside som gir vakre overflater i klassiske farger. Tidløs lek med lys og skygge, en gang udødeliggjort på lerret, er nå oversatt med entusiasme til moderne tapet. 

Perfekt blåfarge til både soverom, stue, spisestue og kjøkken.

Museumsblå

Art Deco blå

Glamour har returnert til hjemmene våre, og flere ønsker å skape en luksuriøs hotellstil i eget hjem. Tapetkolleksjonen Twenties fra Texdecor er inspirert av art deco-perioden på 1920-tallet. Med denne tapeten får du trendy buer på veggen i en klassisk og elegant blåfarge, med et lite dryss av New York-glamour. 

Blå art deco tapet

Ensfarget tapet

Liker du det mørke delikate uttrykket en finner om natten? Da er dette tapeten for deg. Den fløyelsmyke fargen gir et rolig og sofistikert uttrykk. Vakkert og mykt sammen med naturmaterialer, men til hvit og gull kan du få det perfekte klassiske uttrykket.

Sans er en ensfarget tapetserie fra Storyes, utviklet for det norske markedet. Sans forener de mest populære veggfargene i Norge med tidsriktige teksturer. Sans gir elegante og levende vegger man får lyst til å ta på.

Mørk blå tapet