Kjøpsbetingelser og vilkår

Her finner du Fargerike.no sine kjøpsbetingelser og vilkår.

Forbrukerkjøp er blant annet regulert i forbrukerkjøpsloven, angrerettloven, markedsføringsloven, personopplysningsloven, e-handelsloven og kredittkjøpsloven. Fargerike inngår ikke avtaler med personer under 18 år. Fargerike reserverer seg retten til å nekte en bestilling. Eventuelle falske bestillinger eller andre bedrageriforsøk vil bli politianmeldt. Kjøpsbetingelsene og annen informasjon på fargerike.no er kun tilgjengelig på norsk.

Betaling

I Fargerike er vi opptatt av at det skal være enkelt og trygt å betale på nett. Vi samarbeider derfor med Klarna og tilbyr følgende betalingsmetoder:

Betaling med kort

Hos oss kan du betale med VISA og Mastercard. Korttransaksjoner sendes kryptert gjennom Klarna. Dette gjør at du trygt kan betale uten å være redd for at din kortinformasjon skal komme på avveie. Ved betaling med kort angis kortnummer, kortets utløpsdato, CVC-kode samt for visse kort også 3D Secure-kode.

Kortnummer lagres ikke av Fargerike etter gjennomført transaksjon. Det totale beløpet for din bestilling belastes direkte på din konto. Om vi er utsolgt for en eller flere varer vil beløpet bli refundert av Klarna.

Betaling med faktura

Vi tilbyr faktura i samarbeid med Klarna. Betalingsfristen er satt til 14 dager. Dersom du betaler med faktura påløper det ingen ekstra kostander med mindre du ønsker å forlenge betalingsfristen ut over 14 dager. For å betale med faktura må du ha fylt 18 år, være folkeregistrert i Norge, samt bli godkjent i kredittvurderingen som blir gjennomført ved kjøpet.

Når du velger faktura fra Klarna må du oppgi personnummeret ditt (dette lagres ikke av Fargerike). Personnummeret blir brukt for å hente din folkeregistrerte adresse og varene kan dessverre ikke sendes til en annen adresse - dette for å forhindre svindel. Hvis du ikke aksepterer adressen som hentes fra folkeregisteret må du velge å betale med kort.

Faktura sendes deg på e-post når vi sender ut varene. Ved forsinket betaling vil det bli sendt betalingspåminnelse og/eller inkassovarsel, og lovbestemte gebyrer kan påløpe. Dersom betaling fortsatt uteblir, vil fakturaen bli sendt til inkasso og ytterligere omkostninger vil påløpe. Ved forsinket betaling beregnes lovbestemt forsinkelsesrente.

Ved å velge Klarna faktura får du

  • Trygghet til å handle uten å oppgi din kredittkortinformasjon
  • Mulighet til å handle gjennom å bare oppgi ditt personnummer
  • Mulighet til å se varen før du betaler
  • Handle enkelt, trygt og raskt på nettet

Delbetaling med faktura

Vi tilbyr Klarna Konto i samarbeid med Klarna som gir deg mulighet til å dele opp betalingen. Er det første gang du gjør et kjøp med Klarna Konto vil du få tilsendt en kontoavtale som du fyller ut og sender tilbake til Klarna for å godkjenne vilkårene for delbetaling. Når du har signert og returnert kontoavtalen vil Klarna sende ut en kontofaktura rundt den 20. - 22. påfølgende måned med forfallsdato rundt den 3. - 6. måneden deretter.

Klikk her for å lese mer om personvern og villkår i Klarna.

Klarna kan kontaktes på telefon 21 01 89 91.

Faktura til firma, idrettslag eller kommunalt foretak

Ønsker du faktura til ditt foretak, så er dette mulig via Klarna. Gå til kassen med handlekurven du ønsker å bestille. Ved feltet der du fyller inn personlig informasjon, dukker det opp en lenke hvor det står "Firma?". Klikk på denne og fyll i feltene Klarna ønsker. 

Da vil det gjennomføres en kredittsjekk av foretaket, og dersom denne godkjennes, så sender Klarna faktura for ordren til foretaket. Fakturaadresse og leveringsadresse må være den samme.

Partene

"Selger" er Fargerike (Malorama AS, org.nr. 988 950 475), Alf Bjerckes Vei 10, 0582 Oslo, telefon 22 65 01 00, e-post kundeservice@fargerike-norge.no, og blir i denne sammenheng benevnt som "vi" eller "oss".

"Kjøper" er den person som er oppgitt som kjøper i ordren og blir i denne sammenheng benevnt som "du", "deg", "din" eller "ditt".

Priser

Alle priser oppgis inkludert mva., og det er prisene på bestillingstidspunktet som gjelder. Vi tar forbehold om trykk-, skrive-, eller system-feil, og du blir kontaktet om din bestilling må rettes som følge av feil pris. Du har da rett til å endre eller annullere din bestilling.