Kjøpsbetingelser og vilkår

Her finner du Fargerike sine kjøpsbetingelser og vilkår.

Forbrukerkjøp er blant annet regulert i forbrukerkjøpsloven, angrerettloven, markedsføringsloven, personopplysningsloven, e-handelsloven og kredittkjøpsloven. Fargerike inngår ikke avtaler med personer under 18 år. Fargerike reserverer seg retten til å nekte en bestilling. Eventuelle falske bestillinger eller andre bedrageriforsøk vil bli politianmeldt. Kjøpsbetingelsene og annen informasjon på fargerike.no er kun tilgjengelig på norsk.

Betaling

I Fargerike er vi opptatt av at det skal være enkelt og trygt å betale på nett. Vi samarbeider derfor med Klarna og tilbyr følgende betalingsmetoder:

 

Partene

"Selger" er Fargerike (Malorama AS, org.nr. 988 950 475), Alf Bjerckes Vei 10, 0582 Oslo, telefon 22 65 01 00, e-post kundeservice@fargerike-norge.no, og blir i denne sammenheng benevnt som "vi" eller "oss".

"Kjøper" er den person som er oppgitt som kjøper i ordren og blir i denne sammenheng benevnt som "du", "deg", "din" eller "ditt".

Priser

Alle priser oppgis inkludert mva., og det er prisene på bestillingstidspunktet som gjelder. Vi tar forbehold om trykk-, skrive-, eller system-feil, og du blir kontaktet om din bestilling må rettes som følge av feil pris. Du har da rett til å endre eller annullere din bestilling. Rabatter, medlemstilbud, «2 for 1», «3 for 2» og andre kampanjer, kan ikke kombineres.