Tregulv soverom

Gulv til soverom

På soverommet er det viktigste at gulvet føles godt for deg, og gir deg både gode netter og gode morgener. Valg av gulv til soverom innebærer likevel mer enn bare farge og uttrykket gulvet gir, du må også vurdere kvaliteten av egenskaper, som for eksempel lyddemping.

Herdet tregulv til soverom

Med herdet tregulv får du en solid og bestandig overflate i ekte tre. 1-stavs tregulv med varm og naturlig overflate med brede gulvbord, som samtidig dekker behovet for en ekstra sterk slitestyrke. Selv om gulvet er hardt og slitesterkt, tilfører ekte tre en naturlig varme til rommet. Gulv i store formater, med lange og brede gulvbord gir et unikt uttrykk og romfølelse.

På bildet: Gulv Saga Hardwood Torungen. Teppe Mathilde beige/brun Inhouse. Nattbord Ellos. Sengegavl trukket i Witney honey fra PT. Pute Bellano fra Rebell. Sengetøy Sky Beige fra Borås. Pledd Nora fra Turiform.

Herdet tregulv soverom

Parkett til soverom

Dette gulvet kan kombineres med flere ulike, lekre fargepaletter på soverommet. Parkettgulvet Liåsen er designet av Fargerike, basert på hva kundene ønsker seg. Et vakkert enstavsparkettgulv med rustikt utseende, som gir soverommet naturlig karakter og liv. Perfekt til både moderne hytter og trendy skandinaviske hjem. Gulvet er mattlakkert og har en tidsriktig fargepalett til en god pris.

På bildet: Liåsen Grå Eik

Lyst parkettgulv til soverom

Laminatgulv til soverom

Exquisit laminatgulv er 8 mm tykt laminatgulv som er like edelt og naturlig som ekte tre. Har du små barn og eller hund eller katt, kan det være en god idé å velge laminat fremfor parkett. Gulvet er motstandsdyktig mot skader og riper, og tåler mye aktivitet og slitasje.

Gulvet kan oppleves kaldere og hardere enn parkett, men dette kan løses ved å velge gulvvarme eller bruke store tepper under sengen. Laminat har like gode evner til å lydisolere mellom etasjer som vanlig parkett. Men riktig valg av dempende underlag vil være avgjørende for å bedre akustikken i rom med laminat.

Tips! Ved ekstra lydisolering, prøv vår UltraPro Silent, som er et av markedets beste på lydisolering.

På bildet: Exquisit Plus Madrid Oak.

laminatgulv til soverom

Klikkvinyl til soverom

Med dette gulvet står komfort og stillhet i høysete. En klikkvinyl med myk overflate og lyddempende egenskaper som gir minimalt med støy i rommet. Klikkvinyl er så tynt at det er enkelt å legge nytt gulv på gammelt gulv. Gulvet oppleves varmt å gå på, og gir en god romfølelse. Et praktisk og budsjettvennlig alternativ til soverommet.  

På bildet: Elemental XXL Oak Geneva.

Les alt du trenger å vite om det smarte gulvet klikkvinyl her. 

Lyst klikkvinylgulv til soverom

Teppegulv til soverom

Stille, mykt og behagelig. Tenk deg følelsen av å våkne om morgenen, sette beina på et lunt og varmt, teppekledd gulv. Da vil soverommet gi deg følelsen av ekte hotelluksus! 

Tahiti er et teppe med luksuriøst og elegant utseende i syv ulike og spennende farger. Dette gir mange muligheter til å få det lekkert og lunt på soverommet. Dette gulvet har en total høyde på hele 10 mm. 

På bildet: Tahiti Fjord.

Les mer om teppegulv til soverom her.

Soverom teppegulv blå

Malte gulv på soverommet

De fleste gulv kan males, og dette er en budsjettvennlig måte å skape stor forvandlig i et rom på. Tilfør spreker farger, eller skap lys med hvite gulv, her er mulighetene mange!

Er du usikker på om ditt gulv kan males, spør våre eksperter i din lokale Fargerike-butikk eller ta kontakt med vår kundeservice på chat.

Les vår guide til hvordan du lykkes med gulvmaling.

Soverom med malt gulv