Lyst gulv til soverom

Gulv til soverom

Ikke spør om lov, gjør akkurat som du føler for i husets mest vågale rom! Gå for følelsen av velvære.

Både når det gjelder materialer og farger. Med inspirasjon både fra det europeiske kontinent og amerikanske filmer gir vi deg myke tepper, varme farger og store sengegavler. Og blir du lei eller savner noe, kan du selvfølgelig velge parkett eller et av de mange laminatgulvene våre.

Laminat

Moskus 12 er gulvet for deg som har høye krav til design, kvalitet og slitestyrke. Det mørke gulvet, og den nydelige duse fargen sølvgrønn gir oss den franske looken. Kombiner med lyse beige farger og linputer sammen med det mørke gulvet. Vi vil bare krype inn og trekke oss tilbake, mens alt i livet omslutter oss.
Mørkt laminatgulv til soverom

Vinyl

Iconik er av typen vinyl på rull, med den unike tekstilbaksiden som gjør den myk å gå på. Gulvet er meget slitesterkt, varig, og gir optimal komfort - samtidig som det er lunt, behagelig og lett å holde rent.
Vinylgulv til soverom

Lyst gulv

Et lekkert laminatgulv som ser eksepsjonelt naturlig ut. Den lyse fargen åpner opp rommet og får sollyset sterkere inn i rommet. Kombiner gulvet med noen nydelige duse jordfarger, vi har brukt Jute FR1458 på veggene.
Soverom med lyst laminatgulv

Klikkvinyl

Med dette gulvet står komfort og stillhet i høysete. En klikkvinyl med myk overflate og lyddempende egenskaper som gir minimalt med støy i rommet. Perfekt til soverommet.
Lyst klikkvinylgulv til soverom