Lyst gulv til soverom

Gulv til soverom

På soverommet er det viktigste at gulvet føles godt for deg, og gir deg både gode netter og gode morgener. Valg av gulv til soverom innebærer likevel mer enn bare farge og uttrykket gulvet gir, du må også vurdere kvaliteten av egenskaper, som for eksempel lyddemping.

Når du velger interiør til soverom er det lurt å gå for følelsen av velvære, både med materialer og farger. Med inspirasjon fra det europeiske kontinent, og amerikanske filmer, gir vi deg myke tepper, varme farger og store sengegavler. For en annen retning kan du gå for parkett eller slitesterke laminatgulv til soverom.

Laminat

Moskus 12 er gulvet for deg som har høye krav til design, kvalitet og slitestyrke. Det mørke gulvet, og den nydelige duse fargen sølvgrønn gir oss en fransk stil. Kombiner gjerne med lyse beige farger og linputer sammen med det mørke gulvet. Vi vil bare krype inn og trekke oss tilbake, mens alt i livet omslutter oss.

Mørkt laminatgulv til soverom

Malte gulv

Her er gulvet malt med Baronesse Gulv i fargen Makrellskyer som gir en luftig og lys atmosfære på soverommet. De fleste gulv kan males, hvis du ønsker en ny farge uten å legge nytt gulv. Er du usikker på om ditt gulv kan males, spør i din lokale Fargerike-butikk.

Soverom med malt gulv

Vinyl

Iconik er av typen vinyl på rull, med den unike tekstilbaksiden som gjør den myk å gå på. Gulvet er meget slitesterkt, varig, og gir optimal komfort - samtidig som det er lunt, behagelig og lett å holde rent. Dette gulvet finnes i mange ulike farger og design.

Vinylgulv til soverom

Lyst gulv på soverommet

Hva med et lekkert laminatgulv som ser naturlig ut? Den lyse fargen åpner opp rommet og får sollyset sterkere inn i rommet. Kombiner gulvet med noen nydelige duse jordfarger, vi har brukt Jute FR1458 på veggene.

Soverom med lyst laminatgulv

Klikkvinyl

Med dette gulvet står komfort og stillhet i høysete. En klikkvinyl med myk overflate og lyddempende egenskaper som gir minimalt med støy i rommet. Perfekt gulv til soverom.

Lyst klikkvinylgulv til soverom