Stue med peis og laminatgulv.

Laminatgulv hos Fargerike

Tenk holdbart, slitesterk og stilig - slik er dagens laminatgulv. Her kan du leke, søle og gå inn med sko uten å bekymre deg for riper eller hakk.

Holdbart gulv år etter år

Laminatgulv er bygget opp med flere lag som presses sammen, kalt sjikt. Det øverste laget er motstandsdyktig og slitesterkt som skal beskytte for slitasje. Det beskyttende laget er presset sammen med en imitasjon eller dekorativ film som gir laminat sin unike dekor i ulike farger og mønstre. Hovedkjernen til gulvet består av en HDF sponplate med høy tetthet som gjør gulvet solid. Under denne kjernen finner du til slutt en fuktighetsbeskyttende film som bevarer stabiliteten i gulvet.

laminatgulv

Laminat er bestselger

Laminatgulv er allsidige og slitesterke gulv, som i dag er førstevalget for mange. Med laminat kan du leke, søle og gå inn med sko uten å bekymre deg for riper eller hakk. Dagens laminatgulv er av høy kvalitet og i design som etterlikner naturlig treverk. Hos Fargerike finner du et stort utvalg laminatgulv i ulike design og fargefinish. 

På bildet ser du Moskus XL Sand fra den populære serien laminatgulv Moskus XL. 

laminatgulv soverom

Trendy designgulv

Moskus 12 er gulvet for deg som har høye krav til design, kvalitet og slitestyrke. Nydelige enstavsoverflater som tåler de hardeste påkjenninger. Med v-fas på alle sider får Moskus 12 karakter og et utseende som gir følelsen av naturlig tregulv. Den pregede, matte overflaten gir laminatgulvet en autentisk struktur samtidig som den beholder en solid slitestyrke.

laminatgulv kjøkken

Praktisk gulv for småbarnsfamilier

Vannbestandig laminatgulv fra serien Impressive har et flott utseende, og er ripefast. Et perfekte gulv for en småbarnsfamilie, hvor aktivitetsnivået er høyt og det er mye som skal utforskes. Gulvet har faset kant på alle fire sider. Det flotte utseendet kombinert med unik teknologi for vannbestandighet og ripefasthet gjør dette gulvet til et svært praktisk og anvendelig produkt. 

Laminatgulv stue