Stue med peis og laminatgulv.

Laminatgulv

Tenk holdbart, slitesterk og stilig - slik er dagens laminatgulv. Her kan du leke, søle og gå inn med sko uten å bekymre deg for riper eller hakk. Det perfekte gulv for en småbarnsfamilie, hvor aktivitetsnivået er høyt og det er mye som skjer.

Med klikksystemet kan du enkelt legge det selv, og det har enorme muligheter med utseende og finish. Her er det bare å velge og vrake i et bredt utvalg av gulvtyper! Våre gulv har planker i flere forskjellige størrelser, tykkelser og lengder til en god pris. Med andre ord; noe for enhver smak og anledning. Ta en titt på vårt utvalg av laminatgulv, du finner garantert noe som passer.

Robust overfalte

Laminatgulv med brede bord
Lange, brede bord gir rommet et raffinert og elegant uttrykk. Gulvet gir et herskapelig utseende og en følelse av ekte tre med laminatgulvets slitestyrke.
laminatgulv lyst

Hva er laminatgulv ?

Laminatgulv er bygget opp med flere lag som presses sammen, dette kalles også sjikt. Det øverste laget er motstandsdyktig og slitesterkt som skal beskytte for slitasje. Det beskyttende laget er presset sammen med en imitasjon eller dekorativ film som gir laminat sin unike dekor i ulike farger og mønstre. Hovedkjernen til gulvet består av en HDF sponplate med høy tetthet og gjør gulvet solid. Under denne kjernen finner du til slutt en fuktighetsbeskyttende film som bevarer stabiliteten i gulvet.
Laminat
laminatgulv

Moskus 12

Ekstra brede planker
Moskus 12 er gulvet for deg som har høye krav til design, kvalitet og slitestyrke. Nydelige enstavsoverflater som tåler de hardeste påkjenninger. Med v-fas på alle sider får Moskus 12 karakter og et utseende som gir følelsen av naturlig tregulv. Den pregede, matte overflaten gir laminatgulvet en autentisk struktur samtidig som det beholder den unike egenskapen med solid slitestyrke.
laminatgulv kjøkken

Slitesterkt

Nydelig matt overflate i kombinasjon med et lekkert design, samtidig er laminatgulvet en av de som tåler størst påkjenning.
Laminat
laminatgulv mørkt

Impressive

Flott utseende, vannbestandig og ripefast. Det perfekte gulv for en småbarnsfamilie, hvor aktivitetsnivået er høyt og det er mye som skal utforskes. Gulvet har faset kant på alle fire sider. Det flotte utseendet kombinert med unik teknologi for vannbestandighet og ripefasthet gjør dette gulvet til et svært praktisk og anvendelig produkt. Impressive er en kolleksjon med 3 flotte dekorer i lekre eiketoner.
Laminatgulv stue

Eiketoner

Kolleksjonen har tre flotte dekorer i lekre eiketoner kombinert med en ripefasthet som gjør gulvet praktisk og anvendelig. Dette er et laminatgulv som tåler vann.
Laminat
laminatgulv stue

Moskus XL

Moskus XL er gulvet med ekstra brede bord, og med en fantastisk overflate som utstråler lunhet og komfort. Det fremstår like elegant og naturlig som tregulv, og er like behagelig å gå på som heltre. Den pregede, matte overflaten gir Moskus XL en autentisk struktur samtidig som du beholder laminatgulvets slitestyrke. Dette er laminatgulv perfeksjonert. Moskus XL finnes i enstavs, med G5 klikksystem,10 mm tykk, og er å få i to forskjellige farger. Lys beige eik og brun eik.
Laminatgulv soverom

Impressive Ultra

Quick-Step Impressive Ultra er en samling laminatgulv som ser og føles utrolig naturlige. Plankenes autentiske trekorn er for eksempel perfekt reflektert også i gulvets skjøter. Takket være et unikt vannavstøtende «HydroSeal»-belegg, tåler Impressive Ultra vann og er det mest vannbestandige laminatgulvet som noensinne er produsert. 8 design i 12 mm tykkelse, med klikksystemet UniClic. Finnes i 3 forskjellige farger Soft oak, Classic oak beige, Classic Oak natural.
Laminat
Laminatgulv stue

Luksuriøse gulv

Majestic er et unikt laminatgulv med et lekkert design, en slitesterk overflate og et vannbestandig gulv. Nå trenger du ikke tenke på fuktproblemer eller riper i gulvet. Gulvet kan brukes med gulvvarme.
laminatgulv

Moskus 8

Enstavs- og trestavslaminat med naturtro overflater og tidsriktige dekor. Moskus 8 er et laminatgulv med god pris, og et godt alternativ til alle rom i huset. Gulvet har en jevn og fin overflate med lite struktur. Den har G5 klikksystem, er 8 mm tykk og finnes i flere design. Moskus 8 finnes i to farger, beige eik og grå eik.
Laminat
Laminatgulv moskus 8

Moskus Solid

Stilig, massivt og motstandsdyktig laminatgulv. Moskus Solid er en meget prisgunstig 12 mm laminat som lever opp til navnet sitt og tåler stort sett alt det utsettes for. Klikksystemet gjør gulvet enkelt å legge og er designet for å motstå stor belastning.
Laminatgulv gang