Iconik Texstyle er et vinylgulv av høy kvalitet, og finnes i et bredt utvalg design. Et meget praktisk og slitesterkt gulv med moderne utseende. Perfekt valg for kjøkken, gang, barnerom og stue.

Varenummer
236329
Farge
Ancares Grey
Bredde
4 m
Lengde
4 m
Bruksklasse
Offentlig miljø 32
Trinnlyd
19 dB
Tykkelse
2,8 mm
Undervarme
Ja
Fas
Ingen fas
Garanti
15 år
Slitesjikt
0,35 mm
Antall m2 pr pakke
4
Har underlag
Ja

Fikk du svar på det du lurte på?

Egenskaper

Iconik Texstyle er et ftalatfritt vinylgulv med tekstilbakside, som gjør gulvet ekstra behagelig å gå på, samtidig som det er lyddempende. Et vinylbelegg som er meget slitesterkt og lett å vedlikeholde med enkel rengjøring. Vinyl på rull er perfekt på kjøkken, siden det er et produkt som ikke trekker til seg vann, motstandsdyktig mot flekker og det er enkelt å holde rent. Iconik Texstyle kan legges løst på arealer opp til 50 m2. Til mindre rom kan du gjøre leggejobben selv, men til store flater anbefaler vi montering av fagfolk.

Kvalitet

At vinyl på rull er gammeldags? Tenk igjen! Velge mellom et bredt utvalg design, tidsriktige farger og livlige mønstre. Iconik Texstyle er et vinylbelegg av høy kvalitet, et praktisk og slitesterkt gulv, som også fremstår som moderne. Et gulv som er godt egnet til alle tørre rom i huset.

Andre har også sett på

Våre anbefalinger for deg