klikkvinyl soverom

Klikkvinyl

Klikkvinyl er et praktisk og pent gulv som passer i de fleste hjem. I motsetning til laminatgulv, som har tre i bunnen, er klikkvinyl plastikk tvers gjennom. Derfor tåler det fuktighet, og passer perfekt hvis du for eksempel ønsker gulv til gang som tåler vann, når våte sko og våte jakker drypper på gulvet.

Vedlikeholdsfritt med klikkvinyl

Klikkvinyl er så tynt at det er enkelt å legge nytt gulv på gammelt gulv. Gulvet oppleves varmt å gå på, og gir en god romfølelse. Her trenger du heller ikke fagfolk for å få gulvet på plass.

Klikkløsningene gjør også gulvet like enkelt å montere og nesten like raskt å legge som et vinylgulv du ruller ut. Men klikkvinyl er ofte enklere å håndtere da det kommer i hendige pakker, og ikke på en stor rull.

Klikkvinyl Fargerike

Hva er klikkvinyl?

Klikkvinyl har blitt svært populært gjennom årene. Et moderne gulv som har en høy slitasjestyrke og egner seg godt i rom med stor trafikk, som gang, kjøkken eller barnerom. Gulvet tåler også vann tvers gjennom og krever minimalt med vedlikehold.

Disse gulvene består av 4-5 ulike sjikt som blir presset samme til et gulvbord. Med et lyddempende underlag, en solid kjerne av vinyl, og dekorfilm som gir ulike fargene og mønstrene på gulvet. Siste lag består av et toppsjikt som gir motstand for slitasje, smuss og vedlikehold.

klikkvinyl