Teppegulv soverom

Teppegulv til soverom

Stille, mykt og behagelig. Nå er vegg-til-veggtepper på soverommet tilbake i de norske hjem. Bli inspirert til hvordan du kan skape hotelluksus på ditt soverom med det brede utvalget teppegulv hos Fargerike.

Ta kontakt med nærmeste butikk for bestilling av tepper og vegg-til-vegg-tepper hos Fargerike. Finn din nærmeste butikk her.

Vegg-til-vegg-teppe er tilbake

Tahiti er et teppe med luksuriøst og elegant utseende i syv ulike og spennende farger. Dette gir mange muligheter til å få det lekkert og lunt på soverommet. Dette gulvet har en total høyde på hele 10 mm. 

Her har vi innredet med det kulørsterke Tahiti Fjord, sammen med duse Fransk Perle FR1082 på vegger. Tilfør varme toner i rosa og messing i interiøret for å skape en vakker helhet. 

Se hele det brede sortimentet med teppegulv hos Fargerike her.

Teppegulv soverom blå

Rosa teppegulv

Skap et spennende rom ved å gi gulvet mest farger i rommet. Noe av det gøyeste med teppegulv, er at du kan velge og vrake i spennende farger du kan gi gulvet på soverommet ditt. Dette soverommet har vi malt i en varm beigefarge, satt sammen med et spennende teppe i rosa. Rommet oppleves lunt og innbyderne. 

Lior i SmartStrand Silke Reserve har den høyeste knutetettheten av SmartStrand-teppene. Dette gjør at teppegulvet får et eksklusivt viscoselignende utseende. 

Soverom med rosa vegg til vegg teppe

Hotellstil i hjemmet

Tenk deg følelsen av å våkne om morgenen, sette beina på et lunt og varmt, teppekledd gulv. Da vil soverommet gi deg følelsen av ekte hotelluksus! 

I tillegg til å være veldig myke å gå på, kan teppegulv binde svevestøv i rommet, og gi god akustikk på et rom som skal være rolig. I sortimentet til Fargerike finner du tepper laget av ull, sisal og nylon. Vi har også tepper laget med SmartStrand-garn, hvor tepper har livstidsgaranti mot flekker. 

HIT er et teppe med lave løkker og praktisk melering, og kan brukes i de fleste rom. Teppet leveres både med skum- og tekstilbakside. Tekstilbakside kan være et godt alternativ dersom man har begrenset med høyde, f.eks. under dører i eldre hus.

Les mer om egenskapene og montering av vegg-til-vegg-teppe her.

Teppegulv soverom blå

Beige teppegulv

Skap en rolig atmosfære på soverommet med en fargepalett i ton-i-ton, teppegulv og lange gardiner fra gulv til tak for å skape hotellstilen på ditt eget soverom. Dette vakre soverommet er innredet i behagelig lyse farger, og materialer fra naturen. For å øke følelsen av myk komfort har vi valgt teppegulvet Martinique 995, i en lys beig farge. 

Stol Elegant i beige velour fra Madame Festival. Kurv, speil og pute fra Light&Living. Alt hos Fargerike.

Beige tepppe soverom

Hverdagsluksus med teppe på soverommet

Velg et lyst teppe som tar sollyset inn i rommet og viser strukturen i teppet. Dette teppe heter Martinique 305 og har en lun beigefarge. Martinique er produsert av tvistet garn, som gir inntrykk av myk velour. Perfekt å sette føttene i, på soverommet en kald vintermorgen.

Skap en rolig atmosfære på soverommet med en fargepalett i ton-i-ton, og lange gardiner fra gulv til tak for å skape hotellstilen på ditt eget soverom. Tilfør mørke detaljer på interiør for å skape eleganse som på et hotell.

Soverom med beige teppe

Lunt soverom

Varme farger gir lune rom og skaper en følelse av nærhet. Gylne farger og jordtoner er perfekt når du vil gi rommet en intim atmosfære. Her i naturens egne farger sover man godt. Tilfør et teppegulv i en nøytral lys farge, og du vil skape en rolig helhet. 

Her har vi satt sammen vakre Boheme i fargen Cream, sammen med Mineral FR1948 på vegg og Heksetimen FR1134 som spennende detalj på gulvlister.

Soverom vegg til vegg teppe naturfarget

Livstidsgaranti mot flekker

Teppegulvet Celeste gir en lun atmosfære og er perfekt til soverom. Teppet har flere gode egenskaper og gir deg en deilig myk følelse. Dette gulvet er produsert med den mykeste varianten av SmartStrand Silk Reserve-garnet. Teppet har en vakker velouroverflate, som virkelig ser og kjennes luksus ut. Hvis du ønsker deg hotellstilen på soverommet, passer Celeste perfekt. Velg mellom flere delikate farger i denne serien. 

Dette soverommet har vi innredet med ton-i-ton grå, med interiørdetaljer i svart, som understreker den klassiske stilen med et hint av luksus. 

Celeste teppegulv