Teppegulv soverom

Teppegulv til soverom

Stille, mykt og behagelig. Nå er vegg-til-veggtepper på soverommet tilbake i de norske hjem. Bli inspirert til hvordan du kan skape hotelluksus på ditt soverom med det brede utvalget teppegulv hos Fargerike.

Ta kontakt med nærmeste butikk for bestilling av gulvtepper, vegg-til-vegg-tepper, og hør om mulighet for leie av tepperens-maskin hos Fargerike. Finn din nærmeste butikk her.

Vegg-til-vegg-teppe er tilbake

Tahiti er et teppe med luksuriøst og elegant utseende i syv ulike og spennende farger. Dette gir mange muligheter til å få det lekkert og lunt på soverommet. Dette gulvet har en total høyde på hele 10 mm. 

Her har vi innredet med det kulørsterke Tahiti Fjord, sammen med duse Fransk Perle FR1082 på veggene. Tilfør varme toner i rosa og messing i interiøret for å skape en vakker helhet. 

Se hele det brede sortimentet med teppegulv hos Fargerike her.

Teppegulv soverom blå

Rosa teppegulv

Skap et spennende rom ved å gi gulvet mest farger i rommet. Noe av det gøyeste med teppegulv, er at du kan velge og vrake i spennende farger soverommet ditt. Dette soverommet har vi malt i en varm beigefarge, satt sammen med et spennende teppe i rosa. Rommet oppleves lunt og innbyderne. 

Lior i SmartStrand Silke Reserve har den høyeste knutetettheten av SmartStrand-teppene. Dette gjør at teppegulvet får et eksklusivt viscoselignende utseende. 

Soverom med rosa vegg til vegg teppe

Hotellstil i hjemmet

Tenk deg følelsen av å våkne om morgenen, sette beina på et lunt og varmt, teppekledd gulv. Da vil soverommet gi deg følelsen av ekte hotelluksus! 

HIT er et teppe med lave løkker og praktisk melering, og kan brukes i de fleste rom. Teppet leveres både med skum- og tekstilbakside. Tekstilbakside kan være et godt alternativ dersom man har begrenset med høyde, f.eks. under dører i eldre hus.

Les mer om egenskapene og montering av vegg-til-vegg-teppe her.

Teppegulv soverom blå

Lyst teppe til soverom

Tenk deg følelsen av å våkne om morgenen, sette beina på et lunt og varmt, teppekledd gulv. Da vil soverommet gi deg følelsen av ekte hotelluksus.

Kolleksjonen Hawaii gir deg følelsen av deilig komfort. Teppet er produsert i polyamidgarn, 2000 gram pr. m2. Dette gir en makeløs mykhet!

Lyst teppegulv soverom

Brune teppegulv

Skap en rolig atmosfære på soverommet med klassisk blå på veggene sammen med trendy brunt teppegulv. Sammen med lange gardiner fra gulv til tak kan du enkelt skape hotellstilen på ditt eget soverom.

Vi ser en stadig økende trend i å velge de mørkere beige og brune teppegulv til soverom. Teppene i kolleksjonen Hawaii har flere vakre fargenyanser i fra lyst til mørkere brun, og er et supermykt teppet det er en drøm å sette føttene på.

Møbler og interiør fra Møbelringen.

Beige tepppe soverom

Hverdagsluksus med teppe på soverommet

Velg et lyst teppe som tar sollyset inn i rommet og viser strukturen i teppet. Dette teppet heter Dubai Heater 70 og er laget av 100% ull med tette store løkker, i naturlige farger og klassisk design. Et holdbart teppegulv som vil oppleves som tidløst og eksklusivt. Sammen med den mørkeblå fargefavorittet til soverom, oppleves dette soverommet som lunt og luftig. 

Soverom med beige teppe

Lunt soverom

Varme farger gir lune rom og skaper en følelse av nærhet. Gylne farger og jordtoner er perfekt når du vil gi rommet en intim atmosfære. Her ser du et eksempel i naturens egne farger. Tilfør et teppegulv i en nøytral lys farge, og du vil skape en rolig helhet. 

Her har vi satt sammen vakre Boheme i fargen Cream, sammen med Mineral FR1948 på vegg og Heksetimen FR1134 som spennende detalj på gulvlister.

Soverom vegg til vegg teppe naturfarget

Livstidsgaranti mot flekker

Teppegulvet Celeste gir en lun atmosfære og er perfekt til soverom. Teppet har flere gode egenskaper og gir deg en deilig myk følelse. Dette gulvet er produsert med den mykeste varianten av SmartStrand Silk Reserve-garnet. Teppet har en vakker velouroverflate, som virkelig ser og kjennes luksuriøs ut. Hvis du ønsker deg hotellstilen på soverommet, passer Celeste perfekt. Velg mellom flere delikate farger i denne serien. 

Dette soverommet har vi innredet med ton-i-ton grå, med interiørdetaljer i svart, som understreker den klassiske stilen med et hint av luksus. 

Celeste teppegulv

Lettstelte gulv

I tillegg til å være veldig myke å gå på, kan teppegulv binde svevestøv i rommet, og gi god akustikk på et rom som skal være rolig. I sortimentet til Fargerike finner du tepper laget av ull, sisal og nylon. Vi har også tepper laget med SmartStrand-garn, hvor tepper har livstidsgaranti mot flekker. 

Dagens tepper er konstruert slik at de krever minimalt med vedlikehold ut over jevnlig støvsuging. Overflatene har blitt mer motstandsdyktige mot smuss og søl, så hvis du følger noen enkle råd har du gleden av teppet ditt i mange år fremover.

Nature Rib er vegg-til-vegg teppet for deg som vil ha naturen inn i huset. Teppet er laget av 100 % sisal, som er en av naturens sterkeste plantefibre. Gir et helt spesielt uttrykk på gulvet, med sine unike meleringer, og variasjoner i mønster.

Teppegulv jute