Timian

Timian

Timian FR1355 er en av våre mest populære farger. Den er akkurat passe mørk og nydelig til lyse eikegulv.

Nordisk og naturlig

En deilig, grønngrå farge som har en egen mykhet. Den er enkel å kombinere med andre naturfarger og materialer. Her kombinert med lyse eikegulv Saga Natural Coco Eik

Grønt gir ro, noe vi trenger i en hektisk hverdag. Gangen er kanskje det stedet i huset hvor pulsen er høyest, det er her vi endevender rommet på jakt etter nøkler og andre småting. Det er også det første rommet som møter oss etter en lang dag på jobb. Ønsk gjester velkommen i en lys og rolig entré i myk grønngrå nyanse. 

Timian i gangen

Moodboard

Fargen Timian FR1355 er er dempet og myk, og er en grønnnyanse som passer like godt på hytta som i leiligheten i byen. Fargen er nordisk og naturlig, og går hånd-i-hånd med en rolig og avslappet interiørstil.

Moodboard gir et visuelt uttrykk over hvordan helheten blir i rommet. Prøv deg frem med å lage moodboard til ditt hjem.

Tips! Få hjelp og råd av en interiørkonsulent - på video. Her får du ditt eget moodboard med tips, farger, bilder og informasjon du trenger til oppussingen.

Timian Moodboard

Naturlig grønt på badet

Ta inn det naturlige og organiske med en grønn fargepalett på badet. Fargen Timian en populær farge til flere ulike rom i hjemmet, og vi anbefaler også å prøve den til baderommet. Sammen med det slitesterke vinylgulvet, Aquarelle Royal Marble Green, skapes en herlig grønn oase.

Baderomsplater og møbel malt i Timian FR1355 og hylle malt i Tavle FR1230Håndklær fra Pagunette hos Fargerike.

Timian grønt bad

Myk grønngrå farge

Med matt maling blir det mindre gjenskinn og man får et lunere, mykere uttrykk. Prøv vår Baronesse Matt for et vakkert sluttresultat.

Kombiner Timian FR1355 med en mørk kontrast på vegg, møbler eller interiør. Heksetimen FR1134 er en dramatisk, mørk nyanse som oppfattes som nesten sort. Sammen med grønne nyanser gir den et moderne, men røffere, og elegant uttrykk.

Timian stue

Klassisk og tidløs

Tenk duse og rolige basisfarger i ditt hjem om du liker en klassisk og tidløs stil. Velg farger som gir deg trygghet, tilføy nye elementer med puter, tekstiler og interiør. Da kan du forme og endre på mindre elementer, som vil oppleves som nytt og forfriskende.

Ta utgangspunkt i naturlige materialer som lin, ull, keramikk, stengods eller treverk på interiøret.

Timian vaser

Kontrastfarger

En spennende kontrast kan være å bruke komplimentære kontrastfarger. Her har vi har valgt forskjellige lilla nyanser på interiøret.

Komplementære farger fremhever detaljer, fordi kontrastene forsterker og får frem det beste i hverandre. Det er ikke så mye som skal til, en liten detalj i en kontrastfarge kan ha en stor effekt på helheten i et rom. Og den lille kontrasten kan få hovedfargen til å stråle opp til sitt fulle potensial.

Timian stue

Feminine detaljer i grønt

Drøm deg bort med skandinavisk stil sammen med feminine detaljer. Ta naturen inn i rommet med denne lekre tapeten, hvor bladene omkranser deg. Perfekt til soverommet, hvor den bidrar til ro og varme til rommet. 

Prøv deg frem med en kontrastvegg med tapet, sammen med Timian FR1355 som hovedfarge og Perfekt Hvit FR1400 på detaljer.   

Timian tapet