Gang i duse farger

Farger til gangen

Bli møtt av en gang som smiler. Gangen er kanskje det stedet i huset hvor pulsen er høyest, det er her vi endevender rommet på jakt etter bilnøkler og gjenglemte matpakker. Det er det første rommet som møter oss etter en lang dag på jobb.

Interiør handler mye om å vise identitet, og gangen gir et førsteinntrykk av hvem det er som bor der. Når du skal male gang kan du derfor sette ditt preg på ulike deler av gangen. Entreen er også et rom der du kan være litt mer vågal enn du ville vært i oppholdsrommene. Her kan du innrede med smarte skuffer, fine knagger og oppbevaringsbokser i ulike farger og mønster. Da blir hverdagen litt lettere, og du får et rom som ønsker både deg og gjestene hjertelig velkommen!

Tropisk grønn

I stilen Tropisk grønn, leker vi med det eksotiske. Kombiner grønne farger med frodige mønster, palmer fra sydlige breddegrader, og detaljer i sort-hvitt. Resultatet kan bli dekadent, klassisk eller mer mot det vågale og fantasifulle. Alt avhengig av hvilke detaljer du velger.

Tropisk grønn gang

Sorte detaljer

Trappen er malt i fargen Heksetimen FR1134. De mørke detaljene kommer godt frem når de blir matchet med en lysere farge på veggene og dempede gultoner på innredningen. Vi sier bare; Velkommen inn!

Gang med sorte detaljer

Duse farger

Dus rosa møter svake nyanser av grønt, grå og lilla i en delikat og frisk kombinasjon. Det mønstrete tapetet Designed for Living og afrikansk inspirerte elementer i tre og bast gir rommet tekstur og et eksotisk preg. Døren til yttergangen, og ytterdøren er malt med matt maling i Kanel FR1329. Den nærmeste veggen er malt i Mars FR1330, og døråpning nærmest er malt i Pastelldrøm FR1328.

Duse farger til gangen