naturlige farger

Naturlig stil

Vi pusser opp som aldri før og maler om i nye farger, for å skape et hjem vi trives i. Har du lenge tenkt at naturtoner og gode materialer er noe du liker, så er den naturlige stilen noe for deg.

Naturlig gulv

Naturlig og autentisk er stikkord som kommer til å prege norske gulv i årene fremover. Vi er lei av det glatte og overfladiske, nå skal naturen inn i stuen. Det skal være ekte og sjelfullt - med kvist, struktur, årringer og fargespill. Det gjør nemlig godt for både øyne og føtter. Liåsen består av vakre 1-stavs gulvbord med rustikt utseende, noe som gir rommet naturlig karakter og liv.
naturlig parkettgulv

Interiør

Ta utgangspunkt i naturlige materialer som lin, ull, keramikk eller treverk på interiøret. Da kan du skape et ekte og levende inntrykk i ulike rom. Flere bruker naturen som inspirasjonskilde og skaper en ro i hjemme ved en håndplukket bukett eller kunstverk som gjenspeiler det naturlige. (krukker fra Ligth&Living).
naturlig interiør

Jordfarger

I denne fargepaletten kan du velge mellom alt fra harmoniske ton-i-ton farger til mørkebrune og olivengrønne farger som henter inspirasjon fra naturen. Jordfarger er ofte brukt sammen med gode råmaterialer som kan fremstå myke, røffe og naturlige kombinert med ulike stilretninger.
jordfarger