Stuevegg i den varme fargen Café.

Varme farger

Varme farger gir lune og trygge rom. Gylne farger, puddernyanser, krydder og jordtoner er helt perfekt om man vil skape en intim atmosfære.

Matchende nyanser

Varme farger kjennes trygt og godt å omgi seg med, og et rom med nordvendte vinduer hvor kaldt lys slippes inn, kan varme farger på veggene være med på å gjøre at rommet oppleves som lunere. Med en varm farge som for eksempel Café FR2240 på veggene og interiørdetaljer i matchende nyanser, skapes en innbydende og myk atmosfære som luner.
Brun stol med brun pute foran brun vegg.

Fargesirkel

Varme farger finner vi i den delen av fargesirkelen som er lilla, rosa, rød, orange og gul. Disse fargene får ting til å komme "tettere på", så man bør være forsiktig med å bruke dem i veldig små eller trange rom.
Fargesirkel varme farger

Lune farger

Varme farger skaper en hyggelig og lun stemning i hjemmet. Rød Sand FR1327 gir en spennende dybde til rommet. Sett et personlig preg på hjemmet ditt, ikke vær redd for utforske og prøve deg frem. Det verste som kan skje er at du må male om igjen!
Kjøkkenvegg i fargen rød sand.

Gir dybde

Vegger malt i varme farger kler godt mørke detaljer i resten av interiøret. Det gir en fin dybde og en lun "hulefølelse" man kan slappe av i og la seg bli omfavnet av. Muskatnøtt FR1071 er en flott bakgrunnsfarge til et lunt hjem som lar de fargede detaljene i rommet skinne.
Vegg i fargen Muskatnøtt.