Interiørkonsulent

Våre interiørkonsulenter kommer gjerne hjem til deg og hjelper deg med å skape det hjemmet du ønsker.

Vi i Fargerike tilbyr nå alle våre kunder interiørkonsulent. Med vår kompetanse innen farge, tapet, gulv, interiør og solskjerming, kan vi hjelpe deg med å skape ditt hjem til akkurat den oasen du selv ønsker. Spennende, ikke sant? Fargerikes farge- og interiørkonsulenter står klare til å hjelpe deg. 

interiorkusulent-butikk-fargerike.png

Book interiørkonsultasjon nå

På hjemmebefaring kartlegger interiørkonsulenten dine ønsker og behov med gode verktøy slik at du kan fortelle hva du liker, og det blir tatt nødvendige mål. Du avtaler selv ditt behov og hvor lang tid du ønsker å ha hjemmebefaring i din lokale butikk.

  • Finne din stil
  • Bygge fargepalett
  • Sette sammen farger, gulv, tekstiler, tapet og interiør
  • Sammendrag og ferdig forslag til ditt hjem

Tilbake i butikken vurderer interiørkonsulenten et hav av muligheter, og setter sammen et forslag som kan passe hos deg. Våre interiørkonsulenter har kompetanse til å se helheten og skaper et komplett og gjennomført interiør etter dine ønsker.

Etter besøket lager vi en plan for deg som du kan komme i butikken og få presentert! Interiørkonsulenten foreslår stilvalg, farger og materialer basert på dine ønsker. Du vil også få ditt eget nyttige moodboard med tips, fargeprøver og informasjon du trenger til oppussingen.

Et hjemmebesøk koster 1900,-. Prisen gjelder 1-2 rom med inntil 1 times hjemmebesøk. Kjøretillegg kan tilkomme. Hjemmebesøk kan du avtale i alle Fargerike-butikker. Der finner du også brosjyrer med mer informasjon om hjemmebesøk.

Spør hos din lokale Fargerike-butikk eller finn din nærmeste fargehandel.

Velkommen til ditt nye hjem!