klassisk eleganse

Tidløs stil

Flere ønsker farger og interiør som kan vare over lengre tid og rom som du nyter gjennom ulike tidsperioder i livet. Vi gir deg noen gode tips på interiør og farger til en tidløs stil.

Klassisk stil

Den klassiske stilen bærer preg av duse og harmoniske farger som omfavner hverandre. Interiøret og møblene har rene linjer og oser kvalitet, ikke skrikende fargeklatter som titter frem i ulike former. Denne stilen fremmer et avslappende og komfortabelt hjem med et sofistikert uttrykk.
klassisk stue

Interiør

Bruk myke og rause møbler sammen med et enkelt pyntebord i dempede farger som står frem mot den klassiske hvitfargen på veggen.
stue

Naturlig gulv

Til den klassiske stilen brukes ofte store brede gulv med et stilrent uttrykk. Det vakre naturlige spillet med kvister og struktur setter det lille ekstra til helheten i rommet. Flere forbinder parkettgulv med en klassisk stile, men i dag finnes det utallige muligheter på laminat og klikkvinyl som gir de samme fargene og designet på gulvbordene.
klassisk parkettgulv

Spisestue

En lekker og klassisk spisestue med duse farger gjennomgående i ulike rom. I en klassisk stil er interiøret av høy kvalitet og kombinert med synlige og store innredningsdetaljer, som kunst eller gamle antikkmøbler. Et hjem uten nips og rot, som føles stilsikkert.
grønnfarger

Unike detaljer

Når du har valgt en lys basisfarge på veggen vil det fremheve detaljene i rommet. Sett sammen gamle og nye skatter som kan leve lenge.
Fargekart
detaljer