Månedens gulvtilbud

Denne gangen har vi valgt Heritage Lime Stone Eik fra Tarkett til månedens gulv. En fantastisk og livlig enstavsparkett, med lekker hardvoksoljet overflate.

Frem til ganske nylig ble enkelte deler av eikestammen regnet som altfor rustikke som gulvmateriale. I dag er karakteristiske kvister og naturlige fargevariasjoner ettertraktet og populært. Treets naturlige variasjoner forsterkes i våre prosesser, noe som gir vakre detaljer og gjør hver planke unik.

Heritages naturlige uttrykk og nydelige patina gir hjemmet ditt et unikt preg. Dette er et gulv for deg som liker det rustikke med mye liv og kvist. Hvert gulv som legges blir unikt og det ferdige uttrykk kommer først frem når det er komplett lagt med tilhørende lister.

Visste du at du kan få levert matchende farge på lister?

Kvalitet

Heritage Lime Stone er en av våre mest rustikke gulv. Parketten er laget av eksklusivt trevirke, spesielt utvalgt på grunn av livlig variasjon og karakteristiske kvistmerker. Naturlige detaljer gir gulvet en følelse av hundreårig patina, og hver planke er unik.

Egenskaper

Heritage Lime Stone Eik har en overflate som er behandlet med Proteco hardvoksolje. Plankene er hele 2200 mm lang, 190 mm bred og 14 mm tykk, som gir et eksklusivt utseende. Toppsjiktet er 3,5 mm tykt som betyr at du kan slipe det ned 2-3 ganger og få en ny farge.

Hvordan legge parkett

Du skal gå mange kilometer på gulvet hjemme i løpet av et liv, og én av hemmelighetene bak den gode gulvfølelsen er gulvunderlaget. Et godt underlag demper lydene av trinn, er lydisolerende mellom etasjer og forhindrer knirk og fuktskader. Med riktig gulvunderlag får du et varmere og mer komfortabelt gulv, og det er ikke så vanskelig å legge det selv.

Det er viktig å bruke riktig verktøy for å legge gulvet på en effektiv og riktig måte. Dette sikrer et godt sluttresultat og effektiv montering. Absolutt leggesett til gulv er perfekt for legging av parkett og inneholder slagjern, slagkloss, mm-mål og avstandsklosser (kiler).

Se video om legging av gulv
Tåler varmekabler!