Månedens gulvtilbud

I april er månedens gulv et parkettgulv lagd for det norske folk, navnet trekker inspirasjon fra Stavanger og heter Storhaug.

Storhaug er en bestselger, og et gulv med sjel og varme. Grunnen til at denne 1-stavsparketten passer så godt inn i norske hytter og hus er gulvets nydelige robuste overflate og det vakre fargespillet. Det har en miks sortering, med kvistmerker og mønster med direkte referanser til norsk natur. 

Storhaug kan slipes ned 1-2 ganger hvis du vil endre farge i fremtiden!

Egenskaper

Storhaug er en 1- stavs parkett med en overflate som er mattlakkert, og har minifas kun på langsidene av bordene. I hver pakke finner du 1,72 kvm.

Kvalitet

På dette gulvet vil du finne smale planker som gjør at rommet dit føles større og mer romslig. Storhaug har en livlig sortering.

Tåler varmekabler!

Hvordan legge parkett

Du skal gå mange kilometer på gulvet hjemme i løpet av et liv, og én av hemmelighetene bak den gode gulvfølelsen er gulvunderlaget. Et godt underlag demper lydene av trinn, er lydisolerende mellom etasjer og forhindrer knirk og fuktskader. Med riktig gulvunderlag får du et varmere og mer komfortabelt gulv, og det er ikke så vanskelig å legge det selv.

Det er viktig å bruke riktig verktøy for å legge gulvet på en effektiv og riktig måte. Dette sikrer et godt sluttresultat og effektiv montering. Absolutt leggesett til gulv er perfekt for legging av gulv og inneholder slagjern, slagkloss, mm-mål og avstandsklosser (kiler).