Månedens gulvtilbud

I juli er månedens gulv InCasa, som er et vegg-til-vegg teppe fra Lano, og blir levert med livstidsgaranti mot flekker!

incasa teppe beige bord

Tenk deg følelsen av å våkne om morgenen, og sette beina på et lunt og varmt, teppekledd gulv. I tillegg gjør det noe med akustikken i rommet. Kanskje ingen dum idé der poden sitter og banker med klosser og leker? Vegg-til-vegg tepper har fått en ny vår, og dagens tepper er i tillegg superlette å vaske på.

Livstidsgaranti mot flekker!

Nå introduseres SmartStrand InCasa, teppet med flekkmotstand innebygget i kjernen av fiberen. De fleste andre tepper bruker en midlertidig, utvendig beskyttelse som vil vaskes og slites av over tid, noe som tilslutt vil gjøre teppet vanskeligere å rengjøre.

  • Det perfekte teppet for familier med barn og kjæledyr
  • Ny Nanoloc ™ smussbeskyttelsesteknologi for rask og enkel rengjøring
  • Det eneste teppet med permanent innebygd flekk og smuss beskyttelse, som ikke slites av eller vaskes bort
  • Eksepsjonell holdbarhet som bevarer både stilen og utseendet på teppet ditt
  • Luksuriøs mykhet som du kan synke tærne i

Enkel rengjøring

SmartStrand InCasa holder ganske enkelt ikke på smuss. Gjennom uavhengig vakuumtesting, har SmartStrand InCasa vist seg å frigjøre opptil 3 ganger mer smuss enn andre tepper. Det betyr at du kan senke skuldrene og vite at teppegulvet ditt er bedre, raskere og enklere å holde rent en andre tepper. Det perfekte teppet for familier med barn og kjæledyr!

incasa teppe rengjøring garanti

Bærekraftig teppe

Smartstrand InCasa er et hybridfiber laget med fornybare plantebaserte materialer som minsker bruken av våre begrensede naturressurser. Som gjør at energiforbruket reduseres betraktelig ved produksjon av InCasa. Det er godt å vite at du kan få fantastisk utseende, mykhet og holdbarheten du ønsker i et teppe uten å gå på akkord med naturen. InCasa er laget med 37% naturlig stivelse, som reduserer energiforbruket med hele 30% ved produksjon i forhold til andre helsyntetiske fibre. Den totale CO2 reduksjonen er på hele 63% i forhold til andre syntetiske fibre.

incasa teppe miljøfokus
incasa teppe skinnstol miljø
incasa teppe bord miljø

Vedlikehold og rengjøring av teppe

Dagens tepper, og spesielt InCasa, er konstruert slik at de krever minimalt med vedlikehold ut over jevnlig støvsuging. Overflatene har blitt mer motstandsdyktige mot smuss og søl, så hvis du følger noen enkle råd har du gleden av teppet ditt i mange år fremover.

Vi anbefaler å støvsuge det nye teppet rett etter legging for å fjerne overskytende fibre samt evt. støv og smuss som har kommet til under transport og legging.

Ofte er det nok med kun rent vann for å få bort flekker, men bruk så lite væske som mulig. Hvis teppet trenger mer grundig rengjøring anbefaler vi å leie en profesjonell rensemaskin for tepper (obs, hvis teppe er løslagt anbefaler vi kun flekkfjerning direkte på flekk). I våre Fargerike-butikker kan du leie en tepperens maskin.

Finn din butikk

Hvordan legge teppe

Rengjør det gamle gulvet nøye, slik at det er helt rent. Teppet kan legges oppå de fleste gulv, sålenge overflaten er helt plan. Ta bort gulvlistene. Det gjør leggingen lettere og gir et penere resultat.

Vegg-til-vegg teppe trenger som regel ikke å lime, men kan legges løst oppå eksisterende gulv. Leverandør vil alltid anbefale å lime teppe, hvertfall når det må skjøtes, blant annet fordi skjøtene vil krympe og utvide seg etter årstid. Max areal for løslegging er 16 m2. Hvis du løslegger gulvet fester du skjøtene med dobbeltsidig teip som er aldringsbestandig. Hvis du løslegger gulvet, pass på at gulvlist eller trekantlist ikke klemmer fast teppe mot undergulvet. Legg derfor f.eks. en stålsparkel under listen ved hvert spikersted når du monterer listen. Ved løslegging må tunge møbler alltid løftes, ikke skyves på teppe. Risikoen er at teppe kan strekke seg og bulker kan oppstå, som man ikke får bort.

Lengderetning har ikke så mye og si med mindre du må skjøte gulvet, da bør det legges etter lysretningen, dvs slik at skjøtene går mot den veggen der det er størst lysinnslipp. Unngå å legge gulvet slik at du får en skjøt rett innenfor døren.

Legg dobbeltsidig tape på undergulvet, gjerne i form av en stor X i rommet og ekstra tape foran dører for ekstra hold. Rull ut gulvet med baksiden opp og mål opp med kappetillegg på begge sider, ca. 5-10 cm er nok. Deretter kan teppet snus og sentreres i rommet. Dra seksjonvis av overflaten på den dobbeltsidige tapen. Bruk så en skarp kniv til å skjære vekk overflødig teppe, helt inntil veggen. Tilslutt fester du fotlistene.

Tilbehør