Månedens Gulvtilbud

Denne gangen har Fargerike valgt Wood Go korkgulv fra Wicanders til månedens gulv. Bærekraftige og miljøvennlige produkter blir bare mer aktuelt i dagens marked, kork er et godt valg når du skal legge nytt gulv hjemme.

Kork er et naturlig materiale som kommer fra barken til korkeiktreet. Cellestrukturen i kork ligner en bikube, noe som gir korkgulvene naturlig lydisolerende egenskaper og absorberer støt. Du får et gulv med høy gangkomfort, samt et materiale som er fornybart og mer bærekraftig enn noe annet gulv. Det er fordi det kun er barken fra korkeiktreet som benyttes, og denne jo vokser ut igjen, at kork er å regne som en bærekraftig råvare.

Kork er mykere enn tre, men hardere enn tepper og er derfor den perfekte blanding. Gulvet er godt for både føtter, ben og rygg. Den unike varmeisolasjonen i kork, gir også en optimal gulvtemperatur hele året. Klikksystemet gjør gulvet enkelt å legge, og du har en garanti på 25 år for bruk i hjemmet.

Washed Moon Oak

Velvære for kroppen - Korkgulv er stabilt nok til å unngå ubehag man kan få i ben eller rygg ved å gå og stå på for hardt eller for mykt underlag over tid.

Argent Oak

Stille - På grunn av korkens oppbygging, har den store akustiske fordeler, og bidrar med å dempe støy i og mellom rom.

Linen Oak

Varme - De naturlige termiske egenskapene i kork gjør at gulvene kjennes varme og gå på, og dermed er energieffektive.

Washed Oak Tundra

Gangkomfort - kork har en naturlig fleksibilitet, noe som gir en god komfort når man beveger seg på gulvet.