Månedens gulvtilbud

I hele juni er det tilbud på Wood Resist Eco korkvinyl. Med kork både over og under kjernen får du et gulv med overlegen gangkomfort, meget god støyreduksjon og sofistikerte overflater.

Wood resist Eco

Kork gir deg et overlegent gulv med varmeisolasjon, støtmotstand og ikke minst et vakkert og holdbart gulv i mange år fremover.

Velg Wood Resist Eco om du ønsker et slitesterkt gulv som er mykt å gå på, samtidig som det er miljøvennlig og lettstelt. Dagens korkgulv fremstår som et vanlig tregulv på grunn av det høyoppløste dekorsjiktet, og du kan enkelt legge gulvet selv med velkjent klikksystem.

Renere inneklima og naturlig lydisolering

Kork er et materiale som har en negativ CO2 effekt, da det ikke krever at man feller trær. Kork kommer fra barken til Korkeikatreet, og mesteparten av korken kommer fra Portugal. Barken vokser ut igjen på trærne og kan derfor høstes på nytt, og hyppigheten på innhøsting av bark er strengt regulert. Korkens eksklusive egenskaper bidrar til et renere inneklima, og fremstår som et godt økologisk gulvvalg. 

Lunt og behagelig gulv til alle rom

Barken til korken består av 60% luft, og cellestrukturen i kork ligner en bikube. Dette gir kork naturlig lydisolerende egenskaper og absorberer støt. Med lyddempende kork på baksiden, får du et lunt og behagelig gulv til ditt hjem.

Wood Resist Eco er mykere enn tre, men hardere enn tepper og derfor den perfekte blandingen. Korkvinyl er mindre hardt for ben og rygg når man går eller står på det. Derfor er det god grunn til å velger korkgulv på områder hvor man står og går mye. Korkvinyl har også gode støydempende egenskaper, og bidrar til å forbedre akustikk i rom. Dette er derfor det perfekte gulv til hjemmekontor, barnerom og kjøkken. 

Wood Resist Eco korkvinyl Rain Forest Oak
Et vakkert, komfortabelt og holdbart gulv: Wood Resist Eco korkvinyl i Rain Forest Oak.

Renere inneklima med korkvinyl

Korkvinyl er et godt valg i rom hvor du skal slappe av i, for eksempel stue og soverom. Her vil korkvinyl bidra til lyddemping, samt at gulvet bidrar til et renere inneklima ved at de er enkle å holde rene. Det samme gjelder i rom hvor man kan sitte på gulvet, for eksempel barnerom eller lekerom. Kork er ikke kaldt å sitte på i motsetning til mange andre typer gulv.

Wood Resist Eco er et korkgulv med HDF-kjerne, som betyr at du enkelt kan kombinere gulvet med gulvvarme for ekstra komfort. Dette korkgulvet kan monteres sammen med underlagsplater med høy trykkfasthet og varmefolie. Dette bidrar til å skape lune rom med maks overflatetemperatur på 27°C. 

Enkel montering du kan gjøre selv

Korkvinyl leveres med et klikksystem som gjør at du enkelt kan legge gulvet selv. Som hovedregel legges gulvet i lysets retning. Bruk gjerne avstandsklosser for riktig klaring til vegg og påse at første rad blir helt rett.

Korkgulvet har en kjerne av HDF og det er i denne kjernen det solide 2G klikksystemet sitter. Gulvet er enkelt å legge og man gjør dette ved at man i første raden legger bord for bord flatt og tilpasser lengden mot vegg. Endeskjøtene vinkles inn for å komme i lås. Neste rad legger man bord for bord og vinkler disse så inn i låsen på rad 1. Enden til neste bord låses sammen før man så legger bordene flatt. Man kan med fordel bruke en slagkloss for å dunke bordene den siste biten på plass.

Fullfør stilen med matchende fotlister

Jobben er ikke ferdig før listene er på plass. Et nytt flott gulv fortjener en vakker finish, og vi har et utvalg lister som matcher fargemessig Wood Resist Eco sine korkvinylgulv. Lister som tar igjen fargen fra gulvet gir en helhetlig opplevelse av rommet og et moderne utrykk.