Månedens gulvtilbud

I hele januar er det tilbud på herdet tregulv Saga Hardwood. Et robust og solid gulv med bestandig overflate i ekte tre.

Shade Misty Grey Parkett

Vakkert og holdbart gulv år etter år

Herdet tregulv er en helt ny type gulv som gir en solid og bestandig overflate. Dette er gulvet hvor klassisk og vakkert trevirke møter det ypperste av høyteknologiske innovasjoner.

Saga Hardwood er et tregulv med trepulver-teknologi som gir deg et meget slitesterkt gulv. Trepulver er en kombinasjon av ekte trefibre og mineraler, og under produksjonen påføres dette på overflaten av kjernematerialet for så å bli presset sammen. Presseprosessen gjør trepulverforbindelsen flytende og tilføres porene i treverket. Dette skaper et slitesterkt gulv samtidig som alle treslagets naturlige egenskaper og skjønnhet opprettholdes. Med denne prosessen blir gulvet meget slitesterkt og lett vedlikeholdt.

1- stavs tregulv med god slitestyrke

Saga Hardwood i herdet tre kommer utelukkende i 1-stavs, hvor innslag av kvist, yteved, sparklede sprekker og ulike fargevariasjoner er med på å gi hver enkelt dekor unik dybde og spill i plankens treverk. Her kan du velge og vrake i alt fra mørk rustikk finish, renere og nøytrale farger, til helt lys hvitpigmenterte gulv.

Et herdet tregulv egner seg for alle husets rom, hytte og andre bruksområder. Herdet tregulv fra Saga Hardwood tåler både sko og skitt, og kan derfor legges i både gang, kjøkken, stue og soverom. Selv om gulvet er hardt og slitesterkt, tilfører ekte tre en naturlig varme til rommet. Med Saga Hardwood sin unike slitestyrke er dette et tregulv ideelt for aktive familier med barn, rullende leker, kjæledyr, høye heler og i rom med høy gangtrafikk.

Ekstra brede og lange gulvbord

Treoverflaten på herdet tregulv oppleves lun og gir den behagelige varmen som ekte tre utstråler. Det er mange gode grunner til å velge herdet tregulv fra Saga Hardwood. Gulv i store formater, med lange og brede gulvbord gir et unikt utrykk og romfølelse. Ekte tre skaper liv og kontrast i interiøret, perfekt når du ønsker at rommet skal forsterke et genuint og robust uttrykk.

Gulvet oppleves moderne med ekstra lange og brede gulvbord med lengde 2.20cm og bredde på hele 27cm. Et godt valg av gulv til alle som ønsker seg et gulv med naturlig overflate og hvor behovet for en sterk sliteflate er et møst.

Saga Hardwood Færder
Saga Hardwood Færder med toppsjikt i edelt tre med 7 lag økologisk akrylat lakk.
Saga Hardwood Senja
Saga Hardwood Senja er gulvet hvor klassisk trevirke møter det ypperste av høyteknologiske innovasjoner

Godt valg for miljøet

Saga Hardwood er svært holdbart og enkelt å vedlikeholde. Herdet tregulv har på grunn av overlegen slitestyrke lang levetid og holder seg flott år etter år. Saga Hardwood krever lite eller ingen vedlikehold, og rengjøres med støvsuging og en lett fuktet mopp ved behov.

Herdet tregulv tåler godt vårt tørre vinterklima i nord og egner seg godt sammen med gulvvarme. Dette tregulvet skal ikke slipes selv etter lengre tid med intensiv bruk i ditt hjem.

Med patentert teknikk for produksjon av herdet tregulv er det mulig å forsterke treverket, og samtidig bruke hele treet som råstoff. Det gjør at produksjonen av gulvet er bedre for miljøet. Saga Hardwood er et mer bærekraftig produkt, da eik er en råvare det er mangel på i verden, og toppsjiktet er vesentlig tynnere enn på vanlig parkett. Dette gulvet er laget av utelukkende naturlige produkter.

Enkel montering av gulv

Du kan enkelt legge herdet tregulv fra Saga Hardwood selv. Monteringen gjøres med Masterclick Plus klikksystem. Det skal da legges flytende oppå harde undergulv, med underlag uten å feste med spiker eller lim. Det er bare å klikke gulvet på plass, på samme kjente måte som med parkett og laminat.

Med måten herdet tregulv produseres på, er gulvbordene både brede og tynne. Dette gjør at du slipper å gjøre store endringer for å få lagt gulvet, som for eksempel å heve dørterskelen.

Sørg for at du har alt utstyret du trenger før du setter i gang med leggejobben. Vi anbefaler at du har tilgang på hammermålebåndslagjernkilerslagkloss og sag.

Underlag og tilhørende lister

Det er også viktig med riktig underlag. Et godt underlag demper lydene av trinn, er lydisolerende mellom etasjer og forhindrer knirk og fuktskader. Med et riktig gulvunderlag får du også et varmere og mer komfortabelt gulv å gå på. Vi anbefaler både UltraPro Silent og UltraPro Basic til Saga Hardwood. 

For å skape en vakker helhet er gulvlister viktig. Vi har tilhørende lister til Saga Hardwood herdet tregulv som gir en vakker finish i rommet. Sortimentet består av høykvalitetslister som passer til ethvert gulv og interiør.