Kampanje

Nå er det kampanjedager på nett og i alle våre butikker. Vi har tilbud på maling, beis, gulv, tepper, solskjerming, tapet og gardin. Nå kan du pusse opp inne og ute i påsken. Tilbudene gjelder fra 2-12.april.

Interiørmaling: Lady Wonderwall, Baronesse Silke

Eksteriørmaling: Optimal, Baron Polar, Baron Ultra, Baron Brilliant

Beis og Oljemaling: Trebitt Terrassebeis, Drygolin Pluss ODB og OM, Baron Terrassebeis, Baron Terrasseolje, Baron Extra Terrassebeis, SiOO:X terrasse 2 trinn 

Laminat: Majestic (to farger), Superior Advanced (to farger)

Parkett: Saga Elegant Oak Limestone,

Tapet: Alle tapetkolleksjoner fra Borge, Storeys, Texdecor og
Fantasi: 30% (gjelder grunnsortiment)

 

Eksteriørmaling

Se det store utvalget på maling og beis. Tips: Maling dekker treverket, mens beisen lar strukturen skinne igjennom.

Husk riktig verktøy til jobben for å oppnå et godt sluttresultat!

Beis

Beis er en transparent maling som lar treverket skinne igjennom. Oljedekkbeis er en mellomting mellom beis og dekkende maling, men noe mer transparent. Maler du flere strøk vil oljedekkbeisen bli mer dekkende på overflaten.

Terrasse

Vedlikehold og beising av terrasse er viktig for å bevare og fremheve treverkets naturlige utseende. Forskjellen på olje og beis er at olje er en klar behandling, men beis kommer i ulike farger.

Gulv

Parkett er rent tre, lunt og et godt valg til ulike rom i huset. Laminat er et mer slitesterkt og holdbart gulv som kommer i unike design.

Tapet

30%

Vi har et bredt utvalg av ulike tapeter i mønstre og farger. Nå har vi et stort utvalg av tapeter på 30% (gjelder grunnsortiment)

Tapet
blomstertapet

Gardin

30%

Alle velour-tekstiler fra Prestigious Texstiles, Pagunette og Luxaflex: 30%. Gardinstenger fra Luxaflex og Kirsch 30%. Disse produktene finner du i våre butikker, de er dessverre ikke tilgjengelig på nett.

Butikker
fargerike gardiner

Flexbamboo

30%

En lekker spiletapet som tar naturen inn i rommet. Du finner produktet i alle våre butikker.

Butikker
flexbamboo

Solskjerming

Vi har nå Luxaflex SuperNova rullgardin med insektsnett på tilbud, spar 500,- pr. produkt. Kontakt din lokale butikk for disse produktene.

Butikker
luxaflex insektsnett

Vegg-til-vegg teppe

Vi har flere lekre vegg-til-vegg tepper i nydelige farger og mønstre. Nå har vi Hit til 198,- pr m2 (Før 278,-) Elverøy med 20% (Før 498,-) Kontakt din lokale butikk for disse produktene.

Butikker
vegg-til-vegg teppe