Kampanje

I hele september og oktober har Fargerike spennende kampanjer med tilbud på solskjerming, gulv, teppe, maling og tapet.

Se alle våre tilbud på laminatgulv, parkett, vinylbelegg og

 vegg-til-vegg teppe, interiørmaling, interiørbeis og gulvmaling.

 

 

Maling 28.09 -11.10

Gulvmaling

Gulvmaling kan brukes på ulike gulvtyper som tre- og parkettgulv, laminatgulv, vinylbelegg og betong. Malingen bygger en film som beskytter treverket.

Gulv 21.09-30.09

Laminatgulv 20%

Tenk holdbar, tenk slitesterk og stilig. Slik er dagens laminat. Her kan du leke, søle og gå inn med sko uten å bekymre deg for riper eller hakk. Det perfekte gulv for en småbarnsfamilie, hvor aktivitetsnivået er høyt.

Se alle tilbudene på laminatgulv her

Moskus 12

Gulvet for deg som har høye krav til design, kvalitet og slitestyrke. Nydelige matte overflater som tåler de hardeste påkjenninger.

Moskus XL

Moskus XL har en fantastisk overflate som utstråler lunhet og komfort. Med sine ekstra brede bord fremstår dette gulvet like elegant og naturlig som tregulv.

Se alle tilbudene på laminatgulv her

Impressive

Impressive er en kolleksjon med 3 flotte dekorer i lekre eiketoner. Takket være det unike HydroSeal-belegget, er laminatgulvene i Impressive-serien et av de mest vannbestandige i markedet.

Impressive Ultra

Impressive Ultra er en kolleksjon slitesterke laminatgulv som ser og føles eksepsjonelt naturlige. De er også en av de mest vannbestandige laminatgulvene som er produsert.

Vinylbelegg 20%

Gulv til alle rom! Uansett hvilket du velger, får du et funksjonelt og holdbart gulv som vil vare lenge. Tilbudet gjeldet alle vinylgulv på rull, fra gulvboka.

Se alle tilbudene på vinylbelegg her

Vegg-til-vegg teppe 20%

Gjør det fint, og møt den kalde årstiden med lekre tepper som luner. Tenk deg følelsen av å våkne om morgenen, og sette beina på et lunt og varmt, teppekledd gulv. I tillegg gjør det noe med akustikken.

Se alle tilbudene på tepper her

kork gulv wise sort bord

Månedens gulvtilbud

278,-

I september er månedens gulv fra Fargerike - laminatgulvet Impressive Ultra. Utrolig slitesterke og vakre gulv! (Før 348 ,- pr. m2

Månedens gulvtilbud
korkgulv wise rød vegg