Kampanje

Nå er det kampanjedager i alle våre butikker og på nett, vi står klar til å hjelpe deg med å få huset sommerklart. Vi har gode tilbud på maling, beis, parkett, laminat, korkgulv, tapet og SiOO:X. Tilbudene gjelder fra 19.mai - 31.mai.

Kampanje

498,-

Gjør huset sommerklart! Nå er det kampanjedager med tilbud på et unikt miljøvennlig korkgulv. PVC-fritt gulv produsert med kork i samtlige sjikt, som gir gangkomfort, varmeisolasjon og støyreduksjon. ( Før 598,-).

Kork
jotun eksteriørfarger

Beis

Beis er en transparent maling som lar treverket skinne igjennom. Oljedekkbeis er en mellomting mellom beis og dekkende maling, men noe mer transparent. Maler du flere strøk vil oljedekkbeisen bli mer dekkende på overflaten.

Interiørmaling

20%

Vi har et bredt utvalg av interiørmaling på 20%, nå kan du pusse opp soverommet, gangen, kjøkken eller stua i nye farger.

Farger

Parkett

Liker du at gulvet utvikler sjel og vokser i takt med både deg og huset - da er dette gulvet du skal velge. Parkettgulv er rent tre, lunt og godt med et stilrent uttrykk.

SiOO:X

Få en vakker og naturlig farge på gammel eller ny terrasse med SiOO:X. En miljøvennlig løsning for å behandle treverket med mindre vedlikehold som fremhever treverkets naturlige struktur.

Tapet-Falsterbo III

30%

Vi har et bredt utvalg av ulike tapeter i mønstre og farger. Nå har vi 30% på den lekre og romantiske kolleksjonen Falsterbo III.

Tapet
blomstertapet

Laminatgulv

Dette gulvet er holdbart, slitesterkt og stilig. Laminatgulv tåler et stort aktivitetsnivå uten noen bekymringer for riper og lakk. Gulvet har et enkelt klikksystem som gjør at du kan legge dette selv.

Utegulv

Bergo gulvfliser i hardplast løser problemer med fukt i gulvet under kjelleren eller vaskerommet. Bruk flisene til å friske opp balkongen eller som nytt gulv i garasjen.

Terrassegress

98,-

Nå kan du legge terrassegress i garasjen, på verandaen eller bygge et fint uteområdet. (Før 128 ,-). Produktet finner du i våre lokale Fargerike-butikker.

Butikker
terrassegress

Iconik Trend Vinyl

20%

Denne kolleksjonen har naturtro design som passer til ulike rom. Vinylgulvet er veldig slitesterkt og passer perfekt til kjøkken eller gang. Du finner produktet i din lokale Fargerike-butikk.

Butikker
vinylgulv