Beiset hytte

Hyttekjøkken

I dagens julekalender-luke viser vi deg ulike farger til hyttekjøkkenet. Denne rustikke stilen er også fin til hjemmekjøkkenet om du ønsker en ekstra koselig atmosfære i husets samlingspunkt.

Beis

Dette kjøkkenet har fått den lyse og elegante blåfargen Due. Veggene er beiset med Tyrilin Interiørbeis i fargen Stemning. Et godt tips til solskjerming på hytta er liftgardin, da kan slippe lyset inn når du ønsker. Vi har valgt et røft og rustikt mønster som passer godt til en tradisjonell hyttestil.

Due
Due FR1371
Beise hyttekjøkken

Blått

Vi elsker denne blåfargen som lyser opp kjøkkenet og skaper en perfekt kombinasjon med den rustikke veggen. Beisfargen vi har valgt er bark som fremhever det naturlige treverket med en lys brunfarge. Du kan ikke bare male om kjøkkenskapene men også gulvet, vi har brukt en lys gråfarge Paris.

Tradisjonsblå
Tradisjonsblå FR1930
Paris
Paris FR1109
Blått hyttekjøkken

Rødt

Vi elsker dette lekne hyttekjøkkenet som skaper et livlig samlingspunkt på hytta. Med de stripete gardinene og duken kommer nostalgien inn sammen med de tradisjonelle kjøkkenstolene som er malt i samme farge.

Kløverblomst
Kløverblomst FR1183
Rødt hyttekjækken

Interiør

Har du et lite kjøkken på hytta eller et fint servise du vil vise frem ? Den perfekte løsningen er å finne en tralle med flere hyller. Da kan du vise frem de gamle nostalgiske tallerkenene som har vært med i generasjoner.

Hytteinspirasjon

Grønt

På dette kjøkkenet har vi brukt Tyrilin Interiørbeis med fargen Varde som er en lun og varm farge på veggene. Sammen med grønnfargen på kjøkkenet blir dette et lekkert og moderne hyttekjøkken. Tips: Taket kan også males i en lysere beisfarge, vi har brukt fargen Kveldsbris med Tyrilin Panelbeis.

Moderne hyttekjøkken