Tyrilin Panelhvit benyttes innendørs på ubehandlede og tidligere lakkerte, oljede og beisede trepanel på tak og vegger av furu og gran uten innfarging. Tyrilin Panelhvit er særlig egnet til oppfriskning av gulnet panel.

Varenummer
497729
Farge
Panelhvit
Størrelse
3 l
Overflate
Vegg
Overmalbar
2 timer
Dekkevne i m2/l
10 - 15m²/l
Påføringsmetode
Pensel, Rulle
Bruksområde
Panel

Treverket skal være rent og tørt. Rør godt om før påføring. Jobb ,ed 1 - 2 bord avgangen. Påfør med pensel i hele treets lende. Stryk hele bordets lengde for å unngå overlappinger. Ønskes et lysere utseende, påfør et nytt strøk etter at første strøket er tørt. Best resultat oppnås ved romtemperatur på ca. 15 grader.

Fikk du svar på det du lurte på?

Egenskaper

Ønsker du et hvitt utseende på ditt gule panel av furu eller gran gir Tyrilin Panelhvit deg det beste resultatet. Er panelet tidligere behandlet er Tyrilin Panelhvit produktet for deg. Er panelet behandlet fra før vil det være en hinne utenpå treverket som hindrer god inntrenging av ny beis. Tyrilin Panelhvit er spesialutviklet til bruk nettopp for å gi gulnet panel et hvitt og pent utseende. Påføres i ett eller to strøk avhengig av hvor hvitt du ønsker det!

Kvalitet

Tyrilin Panelhvit er en vanntynnet overflatebehandling som gir et hvittonet, lyst utseende som bevarer treverkets struktur. Produktet inneholder voks, olje, UV-filter og antioksiderende midler som effektivt hindrer treverket å gulne. Tyrilin Panelhvit benyttes på tidligere panellakkerte, oljede og beisede trepanel, i vegger og tak av furu og gran uten innfarging. Perfekt for tak!

Andre har også sett på

Våre anbefalinger for deg